שיתופי פעולה

ravithe

New member
שיתופי פעולה

עם מי הייתם רוצים שנורית תשתף פעולה בעתיד (זמרים, כותבים, מלחינים, מעבדים וכו'...)

יהודה פוליקר

יכול להיות שהם כבר שיתפו פעולה בעבר, אין לי מושג לגבי זה, אבל כשאני חושב על אסופת שירים שלו, זה נשמע לי מעניין לשמוע את הטקסטים שלו והביצועים שלה.

דג קדוש

New member
נכון, ואגב - הטקסטים של יהודה

פוליקר, לפחות רבים מהם, נכתבו על ידי יעקב גלעד - שהוא פיזמונאי יוצא מן הכלל, שאגב הוא ונורית הם חברי ילדות
אתם מוזמנים להסתכל על מה שנורית כתבה בעצמה על השיר "ילדות נשכחת" שכתב גלעד, באלבום "המיטב".

דג קדוש

New member
משוררים! משוררים! משוררים!

יונה וולך, נתן יונתן, נתן זך (עוד!)... מוסיקה של אילן וירצברג, אלון טוראל וכו'

ravithe

New member
גם אני בעד שירי משוררים

אפשר לחפש גם צעירים מוכשרים ולא רק קלאסיקה. בקשר לזמר (בבקשה לא לצחוק) מעניין אותי שת"פ עם משה דץ. יש לו קול נהדר ושהוא שר שירים יפים הוא ממש מרגש- לדוגמא בתקליט חופים.

דג קדוש

New member
מסכים איתך. "אנשי הגשם" שיר מעולה!

אבל לא רק זה... אני כן חושש מכל מיני חזרות לשיתופי פעולה עם אמנים כמו שלמה ארצי או לאה שבת... מה שאומר (עם כל הכבוד...) לרדת כמה דרגות למטה...

Sylph

New member
נורית גלרון ויהודית רביץ

יותר בכוון של שתוף פעולה (ולא השוואה ביניהן כמו בשרשור הקודם) שתי הזמרות היו קשורות מאוד בעבר, התחילו מאותו המקום, נורית שרה ללחנים של יהודית וגם היה להן מופע משותף. (הקשר שלהן בין היתר הביא לבלבול ביניהן בקרב הצבור הלא כל-כך בקיא) למה לדעתכם נפסק השתוף? במיוחד לאור חלקה המשמעותי בקריירה של נורית, היה לי מוזר שיהודית לא היתה בין אלו שבאו לחלוק כבוד לנורית במופעה האחרון. מה אתם חושבים? דרכיהן נפרדו כליל, או יתכן שתחזורנה לשתף פעולה? הייתי רוצה באחרון..

דג קדוש

New member
מקווה שהן יחזרו

הבנתי שבעקרון הן חברות טובות אבל יהודית עכשיו מופיעה עם "הלהקה" ונורית בדיוק עם אלבום חדש ככה ששתיהן עסוקות בשלהן בינתיים. אבל מי יודע
NEVER SAY NEVER

למעלה