שיתופי פעולה

דנטל

New member
שיתופי פעולה

כל כמה זמן אשאל את דעתכם על מישהו אחר ששיתף פעולה עם משפחת תאקט. הייתי רוצה תשובות מאוד חופרות שיבהירו את עמדתכם. למשל, מה דעתכם על אותו אומן באופן כללי? מה אתם בכלל יודעים עליו? מה אתם חושבים ספציפית על שיתוף הפעולה, או על כל אחד משיתופי הפעולה, אם היה יותר מאחד? האם שיתוף הפעולה שינה את דעתכם על אותו אומן? מעריכים אותו היום יותר או פחות מבעבר? חושבים שהוא לא היה מתאים לשיתוף הפעולה הספציפי הזה? או שאולי הוא מתאים גם לשיתוף פעולה אחר? כל מה שבא לכם לכתוב על אותו משת"פ
.
והפעם: צ'אקי די - צ'אק דורפמן (גם לחנים, אבל כמה אנחנו כבר יכולים לדעת את תרומתו בענין הזה?) מ- T.A ל- L.A, זזים עם הבאס

©sweet girl

New member
"צ'אקקקי די בבאר, מבט אכזר " ../images/Emo13.gif

הופך כל שיר לקטלני לטעמי... יש לו גוון יחודי חבל שלא שומעים עליו יותר מדי... אני לא במצב לזכור דברים כאלה (חחח
), אבל גם - ב"תני לי" הוא משתתף

דנטל

New member
דעתי

זזים עם הבאס - שיר שבאופן כללי אני לא משתגעת עליו. לא שונאת אותו או משהו, אבל הוא לא מרגש אותי ולא כלום. בשיר הזה אפשר היה לוותר על צ'אקי. לא ספציפית בגלל שהוא לא טוב ולא בגלל משהו שקשור לאיכויות שלו, אלא סתם בגלל שהשיר הזה מלא באומנים והוא היה נשמע אותו דבר גם בלי צ'אקי. כלומר, אין פה ממש תרומה לכאן או לכאן. מ- T.A ל- L.A - הנה דוגמה לתרומה. השיר הזה בלעדיו לא היה אותו דבר. מן הסתם, כי הוא הדמות המרכזית בשיר הזה והפזמון זה חצי מהענין. היה יותר הגיוני שהשיר הזה יהיה שלו ושהוא מארח את סאבהצל, במקום הפוך. תני לי - הבית שלו גדול. בכלל, שיר מצחיק שכל אחד מהאומנים בו מוסיף את הפאנצ'ים שלו והכל יושב מדויק, אבל הבית שלו הכי לא מרומז והכי מפרט את המחשבות שמאחורי "מלחמת המינים" ולכן הוא גם הבית שהכי ניגש ברצינות לצחוקיה שהשיר הזה מייצג, וזה מה שכל כך טוב בו. באופן כללי על צ'אק - לא ידעתי על קיומו לפני ולא ממש יודעת הרבה על קיומו אחרי, כך שחוות הדעת שלי מתבססת נטו על 3 השירים האלה והיא חיובית.

למעלה