שיתופים

מישו יכול בבקשה..

להעלות את השירים "פסק זמן" ואת "רצה הביתה" לאינטרנט כי אני מחפש ולא מוצא=\

שירו12

New member
../images/Emo9.gifזמרת מדהימה

שיוא איזו זמרת מדהימה,קרן אני חולה עליךךךךךך!!!!!!!!!!!!!! ועל השירים שלך ,את פשוט מדהימה!

שתי שאלות..

האם אלה כל השירים שיהיו בדיסק החדש: 1. מבול 2. מה שבאמת 3. רצה הביתה 4. סקס עם האקס 5. אל אישך שתיקתך 6. פיז'ו 92' 7. במכונית ליד הים 8. סוף הרגש 9. הוא מתקשר אליי 10. סוני אצל שוני 11. תקופה של שינויים 12. פה ליד הירקון 13. שנה חד סטרית ? ומתי הוא ייצא?

veredmp

New member
פתאום שמתי לב שהתאריך רשום שם הפוך

כלומר, כמו האמריקאים, רשמו 04/08/2008 ולא 08/04/2008 כמו שמקובל בארץ. ביזארי..............

shir828

New member
../images/Emo6.gif כמה שיתופים עם הקליפ:

הייתי במועדונוער שיש לנו במושב ושמנו על 24, שיחקתי ביליארד, סנוקר.. איכשלא תקראו לזה.. לפתע היה את מבול. בלי ששמתי לב אני שיחקתי כשאני מסתכלת על הטלוויזיה>< בסוף ניצחו אותי אבל זה היה קרוב.. ו...... אתמול, נראלי, בבוקר אני בד"כ מסתכלת על 24 לפני ביצפר, ואז היה פרסומות ולא ראיתי קליפים לפני זה.. ואז חשבתי לעצמי שזה יהיה מגניב שמבול יהיה, התחלתי לחשוב על ההתחלה ואחרי דקה בקושי התחיל מבול ככה שזה השיר והקליפ הראשון שראיתי באותו יום. מה שאחרי זה ישר היה דבש ובמילא הייתי צריכ לסגור><

../images/Emo210.gifלגמרי.

כל בוקר אני מתפללת שהוא יהיה או כשהלכת של שירי מימון. בוקר אחד היה את שנייהם עשו לי ת'יום!

סתיוי15

New member
משהו קטן נחמד..../images/Emo13.gif

חברה טובה שלי שמעה שאני רוצה מאוד ללכת להופעת הבכורה בע"ה, והיא פשוט מוכנה לקנות לעצמה כרטיס ושה'הורים שלה יחזירו אותנו מה'הופעה, בשביל שאני אוכל ללכת.. היא גם רבה עם אחרות על הזכות לקנות לי את הדיסק ליום-ה'הולדת, ובע"ה בשלישי נצא להסתובב ולקנות לי אותו.
כיף לדעת שעוד יש כאלו

עדי XD

New member
רק אותי זה מצחיק?../images/Emo3.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=344&msgid=114689862

הייתה אתמול יומולדת 18 לידיד,

(זה הי אצלו בבית והיינו בערך 30, ויואו כמעט כולם היו שיכורים והיה הכי מצחיק בעולם
זה היה כמו לשבת ולהתסכל על מופע סטנדאפ בחינם XD) קיצר, לקראת 3 ידיד שלי הלך הביתה כדי לצרוב עוד דיסק עם שירים וכשהוא חזר הוא אמר שמחכה לי הפתעה
יאיאיאי קיצר אממ טוב עוברת חצי שעה ויש שירים וזה.. ואז קמתי לרקוד כי התחשק לי^^ , ואיך שקמתי נגמר השיר שהיה והתחיל מבול D: ואז מישהי הגבירה את זה לפול-ווליום וטוב שזה לא הקפיץ את כולםםם אבל ממש!! כל מי שישב עד אז ישר קם והתחיל לשיר ולקפוץ וזה D: וכולם צעקו את המילים וזו הייתה הרגשה ממש טובה. ובקטע של ה-"טוב לי טוב לי טוב לי טואוואואוב" מישהי השתיקה את הווליום ושמעו את כולם צורחים את זה ממש חזק
וזה היה ממש עוצמתי כזה :) קיצר אממ זה נראה לי היה רגע השיא שלי במסיבה הזו
תמיד כיף לראות כמה אנשים אוהבים את מבול (ואותי, נו שמו אותו בשבילי שם!@#$
)

למעלה