שיתופים על הבנים

בנות?? מצטערת מצטערת מצטערת...

אני ממש מצטערת שפתחתי שירשור אבל פשוט זה מאוד דחוף לי ואני רוצה שכולם כולם יראו את זה כי זה באמת חשוב לי ולכולם תקשיבו קודם כול יש לי איזה ילדה באיסי שהיא מקורבת לאדם אני לא רוצה להגיד מה היא בשבילו כי אסור לי בקיצור סיפור... עכשיו יכול להיות שהיא לא באמת והיא סתם אומרת לי אבל לי נראה שכן לפי איך שהיא מדברת אבל אני עוד יחקור את זה עכשיו היא אמרה לי שביום שלישי הקרוב היא נוסעת עליו הביתה ואמרה לי שהוא יחליף פלאפון למספר חדש והיא תבקש מאמא שלו תמספר החדש ותביא רק לי כי בקשתי ממנה אז אם היא תביא לי אני ינסה ליתקשר ולראות אם אני יצליח לתפוס שם מישו או שאמרתי לה שהיא תהיה שם אני יתקשר עליו לבית וידבר איתה או בפלאפון שלה ואם הוא יהיה בבית היא תביא לי אותו עכשיו אני יכולה להוציא ממנה הכול תרחוב הכול ואני יעדכן אותכים טוב? עכשיו כול מי שחשוב לה ושמעונינת שתכתוב כמו שכבר אמרו את איפה שהיא גרה ואם זה במרכז או בצפון ולפי זה נתחלק אם אתם רוצות אז אני נהריה-צפון מחכה לתגובתכים

בננות יפיופות שאלה..

קרה לכן פעם שחלמתן על הגיים בויז? אבל לא רק חלום אחד?? אני מדברת על 2,3,5..........

רחלוש25

New member
רדיו דרום...

היום הם נמצאים ברדיו בתכנית של דידי הררי... בשעה 14:00

אתם חייבים להכנס:(:) בבקשה

אתם לא קולטים.. אני שמחה ועצובההה תקראו עד הסוף מבטיחה לכם ששווה את זה.. הייתי בהופעה שלהם בנתיבות(בעע עיר של שלוחים אני לא משם,באתי עד לשם בגללם..) לא משנההה הקיצררר מתי שהם ירדו מהטרנזיתתת כל אחד ואחד מהם נתן לי יד.. וואאיי מזה התרגשתייי התחלתי לבכות.. אחר כךך הלכתיי לאיפהה שהם מופיעייםם ברחבהה כאילו לפני הבמהה והיתי בין השורות האחרונות. הקיצ 'התחילו עם השיר הראשון עצמתי ענייםם ונדחפתיי חזק עד השורה הראשונה, הקיצררעליתייי על השערררר.. ורק אני ואלייי עווד 10 בנות מכל הקהל ידענו את השירים כוולם שם מפגרות מושפעותת, לא משנהה הקיצרר צעקתיי לערן שאני אוהבת אותוו והוא לא הפסיק לשלוח ליי נשיקוותת גם שרוןן,ואושרי,.. ו..אדם ואביחי תמיד היום בצד השניי הקיצררר בשיררר הזדמנות שניהה אזז ערןן כזה היה על הברכיים ואז הוא שר כזה והסתכל והצביע עליי ושר "אתן חיי למענך אם רק תאמרי לי אל תלך," ואזז התחלתיי לתת לעצמי מכותתת מרובב שהשתגעתיי יש לי שריטהה בפנים יצא לי דם.. לא משנהה חח.. הקיצ''.. בסוף ההועעהה.. עליתי על הגדרר ונכנסתיי לפבפנייםם ואז שוטרר תפס אותיי מזה חזק בידד.. ואז אמרתי לו אני כבר בפנים תן לי לומר להם שלום לפחותת הקיצר הם יצאו אחד אחדד ושרון היה ראשוןן.. ואזז חיבקתי אותוו חזקק וכל הזיעהה שלו עלייי ,ונישקתי אותוווו גרררררר כמה שהואא יפהה, ואזזזז אמרתי לו שאני אוהבת אותו וזהה.. ואז ערן באאא אהבת חייי הוא רץ כזה ואז צעקתי לו "ע-ר-ן". מזה חזק והוא הסתובב כזה כמו בסרטים והסתכל עליי ואמרתי לו חככהה.. ואז רצתי אלייוו ונישקתיי אותוו וחיבקתי אותוו כל הדמעות שליי עליו וכל הזיעהה שלו עליייי וואאיי ה' זה היה משהו מטורףףףףף הוא אמר לי כזהה דיי אל תבבבככייי אני אוהב ותך ואז אמרתיי לוו שאם אני ימותת יום אחדד זה יהיה רק בגלל שאני יתאבד בגללוו ואזז הואא תפס אותי חזקק ונתן לי נשיקה בראשששש וואייי ואזז הוא רץ מהרר מתיי שהוא עזב אותי הרגשתיי כאילווו נגמרו לי החייםם.. אני לא מגזימהההה...אני כמעט התעלפתי ואז אמרתי לעצמי לא דנהה רק אחרי שתראיי את אדם, אושרי,ואביחי תתעלפי.. ואזז הם באוו ועליתיי איתם כזה בגבעה כזאתת והשוטר עוש ליי נוו יאאלה נישקת אותם אז אני עושה לאא נשארו לי 3 ואז נתתי לאביחי נשיקקהה ולאדםם נשיקהה וואיי הם מיהרוו לא היה לי זמן לתת להם חיבוקק.. ואזז אושרייי כזזהה חיכה איתיי עד שיפזרו את כל המושפעות שמשחקות אותהה אוהבות אותם. .וחיבקתי אותוו מאחורהה ואז הוא הסתובב אליי ואז נתתי לו נשיקקהה כזה בלחי והוא הסתכל לצד ואז הוא קלט שאני באה לתת לו נשיקהה אז הוא הסתובב וזה יצא כזה בפהה (ואני לא משקרת חברה שלי צילמה את זהה אפילוווו ..היא הייתה אחרי הגדרר)הקיצר שהם הלכוו פשוטטטטט ישבתי על הרצפה והתחלתיי לבכות כאילוו זהו נגמרו לי החיים לגמרייי.. כולם צחקו עליי שםם אבל אני לא רואה אפ אחד ממטררר... התחלתי לבכות ת'בכי של החיים שלייי לגמרייי כל החברות שלי באוו אליי ופשוט לא האמינו שעשיתי את זההה עד עכשיו לא התקלחתייי אני ישנהה עם החולצהה שלבשתיי כולהה ריח של הזיעהה שלהםם גרררררררר ה' ישמור אותיי אתם יודעים מזההה לישון עם חולצהה עם הריח שלהםם לא רציתי לקוםם.. ואני שמחהה שראיתי אותם אבל עצובה שהרגע הזה נגמרררר אני אוהבת אותםםםםם פשוטט אוהבתתתתת וגם אותכםם אבל אותם יותר בהרבה יותרר מקווה שתגיבוו חחח התעייפו ליי הידיים..:)

תודה יפות שלי

שמעו שנייה מי שאוהבת את אושי המושלם אז.. לאח שלי יש ידידה שהיא חברה ממש ממש טובה של אושי כפרעליו ולבת דודה שלי יש חברה שהיא הייתה חבר של מידן (אח של ערן) איזה כייפ לייי יש לי מזל עם מפורסמים בא לי להיפגש איתם שובבב

יאאאאא

שמעיי.. הללוואיי עליי לנשק אותתם ולחבק אותםם.. אבל יש גבול! דבר ראשוןן למה לבכות?? למה?? למההההה? אני לא מבינה את זהה... אניי?? שחיבקתי אאתת אדם שליי [כפרעליו] נרא'לך בכיתי? ט'חח ההפפך הייתי הבנאדם הכי מאושרר בעוולםםם.. דבר שניי.. איך יכולת להגידד לערןן דבר כזה =// זה כבר לא נשמע כמוו מעריצהה.. זה נשמע כמו מישהיי לא שפויה !! סבבה את אוהבת אותםם..אני מבינה.. ואני לא אוהבת אותם פחות ממך! אבלל דיי הגזמתת ... "אם אני ימותת יום אחדד זה יהיה רק בגלל שאני יתאבד בגללוו" מה נרא'לך שהוא חשב באותו רגע.. זה לא נעים שאומרים ככה למישהו.. קיצרר פעם הבאה תהניי תבואיי עם חיוך תביאי נשיקה ותאמיני לי הם יואהבו את זה יותר מבכי!

גרררררר נשיקה בפה לאוש../images/Emo39.gif

אני רוצה להרוג את עצמיייי.. בדיוק חלמתי שאני נותנת לאדם נשיקה בלחי וזה יצא בפה.. באור שאני רואאאאה

שמחה בשבילך מאמי =]../images/Emo15.gif

ואת לא צריכה להיות עצובה בכלל! את צכה לומר תודה שאת פגשת אותם בכלל.. אני למשל הולכת לכל הופעה שאני יכולה.. אבלל אין לי פרוטקציות ואני אפעם לא מצליחה לפגוש אותם=[.. את צכה לומר על זה תודה ענקיייית ולשמוח =]

purple rose

New member
מאמי שמחה בשבילך שככה יצא לך...

לפגוש אותם. אבל עצה?!?!? תתקלחי :)

לא נכוןןן אני משם זה לא עיר של

שלוחייםםם!!!!!!!! אבל ההופעה הייתה מושלמתתתת איך שאדם שר לי והצביע עליי כפרע עליו אניי

דנה מאמי שילי כנסי..

אני מאוד שמחה שניהנת אבל את לא צריכה ליבכות את הגשמת את החלום שלך וזה הדבר הכי משמח בעולם.... ועוד לתת נשיקה לאושייי ועוד בפהההההההההה.... הלוואי אני אפילו פעם אחת לא פגשתי אתם... א תיהיה שמחה.. ובעניין המיקלחת את צריכה להיתקלח אבל אל תכבסי את החולצה שכל הזיה שלהם אליו... שמרי למזכרת..

anais12

New member
יאאא איזה כיף לך ...../images/Emo13.gif

וואי נשמה יא אני לא מאמינה את...את...את.. מזה זה חלום של כול אחת לתת לכל אח ד גם חיבוק וגם נישקה וועוד מה נשיקה בפהההה! לאושריייייייי?!1!? מזה זה חלוםם חח באמת לא צוחקת יאא איזה כיף לך ולמה לבכות הכי חשוב שנהנת ופגשת אותם הגשמת חלום ותקשיבי את החולצה תשמרי את עצמך תשטפי! מנסיון חחחח
תגידי שאלה: מה הוא עשה אחרי שננת לו נשיקה בפה ?? הם נכנסו אחר כך ישר לאוטו או מה?

anais12

New member
עוד משהוא חשובבבב (בערך)

תעלי את התמונה שחברה שלך צילמה בבקשה? אני מתה לראות עם את יכולה...:-9 טנק'ססס

אמן והייתי יכולהה

להעלות את התמונההה.. הייתי כבר ממזמן מעעלהה זה פיליםםםםםם
חחח ישנה רצח החברה הזאאתתת פילים.. הייתתה לי מצלמהה בתיק אבלל הםםם מיהרו לא רציתי לחפורר לא נעיםםם.. אוהבת אותכםם..

למעלה