שיתופון קטן

שיתופון קטן

ידידי וחברי סוף סוף חלומי מתחיל להתגשם... מהיום שהחלטתי ללכת על זה עד הסוף ויהי מה.. דברים התחילו להתגלגל והתחלתי להעביר סדנאות אושר בשיתוף עם העמותה לאנשים מאושרים. צדק גתה כשאמר: "בעת שאדם נע קדימה ומחייב את עצמו התבל כולה נעה איתו. זרמי ארועים והתרחשויות בלתי צפויות נעים בעקבות אנרגיות ההתכוונות המוחלטת. כל אשר אתה חולם עליו, החל לעשותו. בהעזה יש גאוניות, עוצמה וקסם. החל עכשיו!" אז התחלתי
והסדנה הראשונה הפתוחה לקהל יוצאת לדרך... http://www.happypeople.org.il/sadna13-3.htm אשמח לראותכם שם. מיקי ברקל רוח מדבר

יפה!!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif

למי שעקב אחרי הדרך שעברת, זה ממש מרגש לקרוא את זה!!! (עבורי, בקיצור
) מה הכוונה: "אשר למד את הפסיכולוגיה של האושר עם הפסיכולוג רוברט הולדן..." למדת בחו"ל בהדרכתו?

כן ../images/Emo13.gif

למדתי בחו"ל בהדרכתו של רוברט הולדן. וגם עבדתי עימו תקופה קצרה לפני שהמשכתי במסעותי לאהר"ב
והמון תודה
מיקי רוח מדבר

יפה ../images/Emo45.gif ועוד שלוש שאלות

(מתוך סקרנות): 1. מתי זה היה? 2. איך הגעת אליו? 3. אתה גובר אנגלית בשפת אם?

ועוד שלוש תשובות ותודה על הציון ../images/Emo8.gif

1. ב 1987-88-89 2. סיפור ארוך, אשמח לספר לך בהזדמנות... 3. כיום אני גובר אנגלית ברמה של שפת אם ( האמת היא שמאז שהתחילו ללמד אותי אנגלית בכיתה ד' - התחלתי לדבר אנגלית שוטפת - כי תמיד רציתי לדעת מה אומרים בסרטים המצוירים (אז לא היה תרגום או דיבוב) אז בסוף כיתה ד' כבר דיברתי אנגלית שוטפת.
סופקה סקרנותך?
רוח

mimeli

New member
בהצלחה רבה!!../images/Emo24.gif

..ואהבתי מאוד את הציטוט שהבאת..
!!

למה???

New member
גזענים!!

"העמותה לאנשים מאושרים" ומה, אם אני לא מאושרת אז אני לא מספיק שווה בשבילכם?! אם אני מגדירה את עצמי כ"אישה צחקנית" אז זה לא מספיק טוב בשבילכם?! "אנשים מאושרים" יופי, ברוב חוצפתכם אתם גם מעיזים להיות מאושרים וגם להבדיל את עצמכם משאר החברה! גועל נפש! טפו טפו טפו!

חחחחח ../images/Emo6.gif

אני לא יודע כמה אנשים מאושרים באמת תמצאי בעמותה
סתאאאם.. אולי זה מי שחבר בעמותה יהיה מאושר? או מי שתורם יהיה מאושר? אין לי שמץ.. מי אני? אני בסך הכל זה שמעביר סדנאות על הפסיכולוגיה והפילוסופיה של האושר...
רוח

למעלה