שיתוף......

R a c h e li

New member
שיתוף......

כבר שבועיים אני ללא ילדים אחרי שנה שלמה, עם. עד לפה ברור
....
אז רציתי לספר לכם שאין אין כמו שקט רציתי לספר לכם .....שאני מקנאה בהורים שאחת לשבועיים ....יש להם את זה ..........ומה עכשיו
.......... שקט שלי .....עם מלחמה מסביבי.......שקט שלי......עם בועה דבוקה לצידי.... כל שנה משתפת את הלבד שלי, הפעם מהססת .... רחלי בבועה שלה לעוד שבוע ימים..... פסקל בלאיז אמר " השקט הוא ההטרדה הגדולה ביותר, לכן אנחנו לעולם לא שותקים...."....
ומעניין איפה האמת

הייתי אומר

שהאמת נמצאת אצלך במה שלך עושה את זה לפסקל יש אמת משלו ולך את שלך תהני מהשקט..ובטח תהני גם מהחיבוק ונשיקה כשיחזרו

שקט מסביב..

לפעמים כלכך רוצה אותו..לפעמים כלכל בורחת ממנו.. והכי טוב..לקבל אותו במנות קצובות..וקטנות...של פעם בשבועיים..עם בונוסים בחופשות וחגים.. וכן..זאת המתנה הנפלאה שך הגרושים...כי אמא במשרה מלאה בלי חופש...עליי זה היה כבד.. האמת היא.. שכרגע.. כשאני מכינה קציצות..חסרות לי עוד ידיים במטבח..<שלה ושלו> והם אצל אביהם..אולי לעוד לילה..

באתי לכתוב לך משהו...אבל-

את יודעת מה...עזבי (זה רק יכאב יותר)- ואת (כמו תמיד)- נשמעת מחוייכת...אז תהני לך מתוקה. תהני לך

מזל חי

New member
השקט הזה - לא סובלת אותו

בסוף השבוע החלטתי להשאר בשקט שלי אוף כמה שקט היה כאן בלעדיהם. בלי הקולות שלהם (טוב גם הריבים אחד עם השני) כל כך רציתי ללכת לים או לבריכה. אבל ידעתי שבלעדיהם לא ממש בא לי משהו בכלל. פתאום כשאני חושבת על זה נהיה לי שמח שהוא לא לוקח אותם. מן שמחה עצובה שכזאת כי בלעדיהם אין כלום כמעט! אבל כאחת שיש לה אותם כל השנה וכל סוף שבוע. מגיע לך להנות מקצת שקט. לא מזיק
תהני מתוקה. הם בטוח נהנים.

רק אמת ! ושיתוף...

כייפ {גם אם לא פשוט} כשכולם יחד כשהמשפחה מורכבת זה ממש מיוחד כשהחיבור מחבק זה מנגן בצלילים מיוחדים... רק כשמצטרפים למשפחות החד הוריות מבינים את המילים... השקט/החופש הוא פריבלגיה של הגרושים/ות. בועה... אחת לשבועיים ואפילו לא סתם סופשים אלא חמשושים... ואז היחד הזוגי או היחד או האני עצמי מקבל משמעות מנצנצת מוארת מלאה חשיבות. הילדים הם עולם אחד ומיוחד נקודה סימן קריאה! השקט , הלבד ,ההתחברות פנימה ~עולם מופלא... שקיפות נעימה פיתוי מתוק כמיהה להרקיע למצולות ... מתיקות איומה סינוור מותז כוונות טובות בניית חלומות זכרונות מאווים התרחבות הלב זרועות פתוחות שפתיים לחות "שטחים כבושים"בחום ענוג שירת הנפש

Snarc

New member
שוויצרית...

"רוב האנשים מדברים למרות שאין להם מה להגיד רק מהחשש שבמידה ויהיה להם פתאום מה להגיד לא יהיהו הם מסוגלים לזאת". אלתור שלי מהזכרון למילותיו של ההוא שלא זוכר כרגע את שמו....

אין שכל אין דאגות

את נהנת מבועה קטנה. יש לך עוד שבוע ממנה. תהני בלי לחשוב.

למעלה