שיתוף

שיתוף

אתמול עשיתי צעד נוסף. הלכתי בלי הטבעת שהוא נתן לי. הרי לא התחתנו לבסוף. הגעתי למסקנה שאיש לא יוכל לקחת את מה שהיה לנו. והטבעת... היא נושאת עימה אמירות לגביי הבטחות שהעולם לא קיים. ואני כל כך רוצה להמשיך לעולם חדש. זוגיות חדשה. אהבה. ילדים. נמאס משאלות של - את נשואה?! ואז להסביר. וגם - אומרת לעצמי שמי שיחשוב ששכחתי את המלאך שלי לא מכיר אותי באמת. מקווה שזה יעזור לי להמשיך הלאה. מקווה שמלאכי מבין. - אתמול הייתי אצלו ושתלתי פקעות של רקפות. שיפרחו בשנה שלו שמתקרבת. הייתי שמחה לשמוע שיש זוגיות חדשה אחרי... כי זוגיות עם מישהו שאיננו היא לא ממש אמיתית... ואני חיה וזקוקה לאיש כזה לצידי...

bthekid

New member
יש

יש ...זוגיות .היא מתחילה בך .בקצרה תמיד היתה לי אימרה "איש/ה זה לא צורך ,אלא בחירה" . את צריכה להגיע למצב של בחירה , אחרת זה נדון לכישלון מראש ,ושיהיה הבחור המופלא בעולם . זה נשמע אולי כקלישאות ,אבל בסופו של דבר כך זה עובד . עשית את הצעד הראשון ( מחכים עוד הרבה ) קדימה ושיהיה בהצלחה

תודה

אני חושבת שבחרתי. בחרתי בחיים. יום יום אני בוחרת בהם. ויודעת שמלאכי גאה בי על כך. כי אין דרך אחרת. לחיות, לאהובנ ולשמוח. זה מה שהוא היה רוצה בשבילי. וזה מה שאני רוצה עבורי. שוב תודה על "יש זוגיות"

king44

New member
היי

גם אני זקוק לזוגיות אהבה לחום מה שחסר לי מה לעשות

למעלה