שיתוף

Unflushable

New member
שיתוף

אני מניח שרובכם יודעים מה זה בלוג, אבל אני בכל זא אגיד לכם. בלוג זה מאין יומן אינטרנט שבו אפשר לכתוב את מחשבותיך או סתם שטויות. לי יש שניים, אחד של החים האישיים שלי, שאני יתיעץ עם שי, אלרן ותומר אם לשים, ואחד על מדינתי, שטיינברלנד. הבלוג השני יתעדכן היום בערב, אבל בכל מקרה, לכו לארכיון בצד, לחצו על חודש אוקטובר, והתחילו לקרוא וכתבו את דעתכם, כי דעתכם חשובה. וכדאי להוסיף לפייבוריטס כי זה ממשיך להתעדכן. אז הנה זה

Shaib17

New member
בלוג שולט!

חבל שאין את הפרקים הקודמים :\ היה פרק בכיכובי בתור נציג גרמניה ונלחמתי בעוזריו של ולדימיר פוטין =]

Unflushable

New member
יש

הנס נב שאמרת, על ללכת לארכיון ולחזור לחודש אוקטובר. הארכיון בצד שמאל בערך למטה

Unflushable

New member
אל תוותרו כל כך מהר

כנראה שהמחשב של ווג'יטה איטי, כי לי זה עובר מיד

Shaib17

New member
סתם הדפדפן דפוק :(

אוףףףףףףףףף אני רוצה לקרוא את הפרק בכיכובי!!!!!!!

Unflushable

New member
לטובת שי, וכדי להראות לכם

אני מפרסם את הפרק השלישי, מאוקטובר, שבו מופיע shaib17 בהופעת אורח. מתנצל על האורך, אז זה יהיה בשני חלקים. המשך מסקנות וועדת באר-שבע חזרתי בידיים ריקות מטיולי לקאשמיר ולניו-זילנד, והרגשתי ייאוש. הועדה התכנסה שוב, ונציג גרמניה, שי בלינסקי, ישראלי לשעבר,שרק ישב ואמר סבבה כל הזמן פתאום צעק: יש לי יש לי יש לי, קיבלתי טלפון מיושקה פישר, הוא אמר לי כך: Jude, erklären ihnen, daß ich bereit bin, über das Geben ihnen des Flures Dentzig zu verhandeln (יהודי <זה הכינוי שלו אל שי>, תגיד להם שאני מוכן לנהל משא ומתן על מנת לתת להם את הפרוזדור היבשתי בדנציג). טוטאלי פריקין אוסם, אמר אמיר דוסטוייבסקי, נציג רוסיה, ודובר המפלגה הקומוניסטית, זו הייתה התוכנית שלנו גם, דבר שגרם לי פליאה איך 2 מדינות מתערבות במדינה שלישית.

Unflushable

New member
המשך

הסכמתי, ונסעתי לפולין עם שי בלינסקי שסיפר לי שהוא המנהל של הקפיטריה בפרלמנט הגרמני, אבל עכשיו הוא יכול להגיד שהוא מדינאי, שהקאנצלר שרדר אוהב סנדביץ' עם קבנוס, שמן זית וחמאת בוטנים, דבר שעורר בי חלחלה, ושהוא בכלל מיבנה, אבל הוא עזב בגלל איתן טייב, במשחק השרוכים, כי הוא הבין שבאירופה דבר כזה לא היה קורה, אז הוא הגיע לברלין בעקבות אלילו, יורגן קלינסמן, ולאחרונה הוא קיבל אזרחות גרמנית, אז בשביל לחגוג את זה שלחו אותו לייצג את גרמניה בוועדה. אמרתי לו שהוא מדבר יותר מדי. דנציג עיר יפהפיה, ושלטונות פולין הסכימו להעיף את כל אזרחיה, והתכוננו לקנן עוד אימפריה מזרח אירופית, אבל לפני שחתמנו וולדימיר פוטין בכבודו ובעצמו התפרץ לחדר ואמר שזה בעצם רעיון שלהם, וזו צריכה להיות מדינה תחת השפעות רוסיות. גרמניות יותר טוב, צרח בלינסקי, ושניהם התחילו ללכת מכות, עיד שאנשי הבטחון הרוסים ירו בבלינסקי בגלל שהוא ניצח, אבל זו היתה רק שריטה. די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צעקו שניהם, לחצו ידיים והחליטו לבטל את ההצעה לספח לנו את דנציג. ואני הרגשתי חרא. האם יימצא איזור? האם יש עתיד? האם אני יבין שלדנציג קוראים היום גדנסק? תקראו בפעם הבאה ותראו בעצמכם.

Shaib17

New member
מואההאהאהאאהאהא

תודה דניאל

KaUrO DoNo

New member
רציתי לשתף...

אנשים...גם לי יש בלוג..טרי טרי היום הכנתי...בזכות עומרי מפרומינו הנחמד =)

למעלה