שיתוף

sovlanit

New member
שיתוף

ובכן, במשך תקופה של שנתיים בערך בה נתתי אמון מלא במערכות שונות, הגעתי למסקנה היום שמבחינתן הכל נעשה רק למראית עין בבחינת "הכל כזה כאילו". מאחר שאני אדם שאומר את שעם ליבו ללא היסוס ומאחר שמבחינתי "הגיעו מים עד נפש" החלטתי לפרוק את סערת הרגשות שאפפה אותי על הכתובת הראויה. מה שקורה בפועל הוא שדברי מתקבלים בהתנגדות כי הם לא נעימים לשומע והם אמת צרופה כתוצאה-בדרך כלל שיתוף הפעולה מצד אותו גורם קטנה אף יותר. אחרי שהרמתי קול וביטאתי נחישות ותקיפות חשתי הקלה מסויימת. אמנם -כצפוי בהחלט לא קבלתי מענה ממשי/פתרון מעשי מצד אותו גורם אבל הבהרתי את עמדתי, טענתי שקצה נפשי והודעתי שאין בי יותר אמון... אותו גורם מצידו ניסה לשכנע אותי שאני טועה... [דרך אידיאלית לחפות על טעויות] ולאחר שהתעקשתי הודה בטעותו-ותו לא... מישהו מוכן לשתף אותי אם נתקל במשהו דומה ואיך עניינו נסתיים-אם בכלל??? תודה.

כל הכבוד שהחלטת לבטא את מה שאת

חושבת, בטח קשה לעמוד מול המערכת... בהצלחה

הכוכבת

New member
דבר אחד צרם לי כאן...

אני לא כל כך הבנתי את הבעיה, נראה לי שאני צריכה פרטים יותר "טכניים" כדי להבין אותה, אבל מכל מה שקראתי דבר אחד העיר אותי קצת. כתבת שם - "כצפוי בהחלט לא קיבלתי מענה ממשי/פתרון מעשי מצד אותו גורם". אני אף פעם לא חיכיתי שפיתרון או מענה יבוא ממישהו אחר. רק ממני.

sovlanit

New member
בענייני בריאות אני

נוהגת להוועץ באנשי מקצוע... ולא בהכרח לסמוך רק על עצמי. תודה על דברייך...

הכוכבת

New member
הבנתי

בגלל זה אמרתי שחסרים לי פרטים בהודעה...אם הייתי יודתע שמדובר בענייני בריאות (ולא הלב) הייתי עונה אחרת.

איל באש

New member
מוכר מאוד../images/Emo23.gif

נתקלתי הרבה פעמים במקרים דומים. לא האמנתי עד כמה אנשים אטומים, ועד כמה לא אכפת להם מהלקוח בקצה. לא קיבלתי שום פיצוי או יחס מיוחד במקרים הנ"ל . התנתקתי מאותם גורמים ולא משתמש יותר בשירותים שלהם. היום שאני שומע אנשים מזכירים את אותם השמות של הגורמים הנ"ל אני ממליץ להם בחום לא להתקרב. אני חושב ששם של חברה הולך לפניה כי הלקוחות שלה מרוצים ומעבירים את זה הלאה. אותו דבר הפוך. נכון זה תהליך איטי, אבל לאט לאט עוד ועוד אנשים לא מרוצים ובטווח הארוך החברה מפסידה מזה. מה שנורא חבל זה שלחברות הללו לא ממש אכפת מהאדם הפרטי בקצה, יותר אכפת להם מהכסף וממי שכן מרוצה.

אם אני מנחשת נכון את עמדת מול מערכת

הבריאות רופאים וכאלו??? אם אני צודקת אז גם אני לא מאמינה יותר במערכת הבריאות וברופאים קונבנציונאלים. משום מה ועדיין אני לא בטוחה בנושא שהעלת כי לא פרטת, יחד עם זאת נוח לי להתיחס למערכת הבריאות דוקא. אני לא מאמינה להם יותר כי המערכת "רצחה" את אבא שלי ז"ל היה זה לפני שלוש שנים. הוא ניגש לעשות ניתוח לפתיחת עורק בצוואר. וכמו שהבדיחה המצחיקה עצובה מספרת:" הניתוח הצליח והחולה מת" הוא לא מת כל כך מהר, הוא מת ביסורים כתוצאה מארוע מוחי שדפק לו שמונים אחוז מהמוח. ניתוח מהסוג הזה אסור היה לעשות לבנאדם. הרופאים לא וידאו את ההסטוריה הרפואית שלו שנבעה מהדרדרות המצב הבריאותי בעקבות שמוש בשש סוגי כדורים שנתנו לו במשך חמש עשרה שנה. בעקבות הארוע המצער הזה החלטתי ללמוד מקצוע ששמו: "מוניטורית לניסויים קליניים" זה הוא תפקיד שבא להגן על החולים המתנדבים בנסויים של תרופות חדשות על בשרם... בחרתי ללמוד את הקורס במיוחד בשביל הרגע בו עמדה נציגת משרד הבריאות והודתה ברייש גלי שכל תרופה היא רעל מסוכן לציבור. אפילו עורכת דין שבאה להרצות בקורס אמרה לי שיש לי עילה לתביעה מאד גדולה מול הרפואה בכלל ובית חולים אסותא בפרט- כן כן הית חולים הפרטי הכי טוב בישראל. ומכאן הבנתי שאין לי הרבה מה לעשות כי המערכת לעולם תהיה נגדי. הכל כאן פוליטי , יד רוחצת יד. הרופאים יגבו אחד את השני. האחיות תגבנה את הרופאים גם אם העניין שקר אחד מוחלט. ובסוף אני הקטנה אפסיד הרבה מאד כסף ואבזבז אנרגיה מיותרת. את הנעשה הרי אי אפשר להחזיר, את אבא שלי לא יחזירו לי. אז מאז ועד היום אין יותר מערכת בריאות עבורי ואף רופא לא נוגע ולא יגע בילדי. אני היא הרופאה של המשפחה, בעזרת צמחי מרפא כמובן וחשיבה חיובית. אה ועוד משפט לסיום שאותו אמר דוקא הרמב"ם: "פינו הוא רופאנו"... ומכאן שרק אנחנו הם אלא שיכולים לשמור על בריאותנו בצורה שנשלוט על כל מה שנכנס לנו לפה דרכו נכנסים כל החומרים אל הגוף. הפה הוא הרופא פיסי. הפה הוא גם הרופא הרוחני. ביום שנשמור גם על מוצא פינו ועל נקיון מחשבתנו יהיה הכי בריאים עלי אדמות בהצלחה

sovlanit

New member
../images/Emo24.gif ,ענק לך מיכל

היקרה. אכן,אתמול בערה חמתי בקרבי נוכח האטימות במערכת הבריאות. אומנם השמעתי באוזני האחראים לכך את שהיה עם ליבי. אכן,איבדתי אמון. הלקח החיובי: 1.הם רואים בי אדם חזק. 2.היום פעלתי באסרטיביות רבה מה שגרם להם לסגת אחורה. 3.מחפשת פיתרון במחוזות אחרים. תודה ששתפת אותי בסיפורך. צר לי על אביך ז.ל. מי יתן ולא תדעי עוד דאבה. ושלא נצטרך לרופאים ו/או לרפואות... הרבה אושר .

kukes10

New member
../images/Emo140.gifלענק לך מיכל

אם את מחפשת פיתרון במחוזות אחרים נפתח אתר חדש שנקרא שקרא "שמנים וצמחי מרפא" מנהלת הפורום שמה אביבה אני ממליצה בחום רב להכנס לשם ואם יש לך איזה שאלות בכל הנוגע לטיפול דרך צמחי מרפא או שמנים אטריים למינהם את מוזמנת להכנס לאתר בברכה
קוקיס10

איל באש

New member
רפואה קונבנציונלית בשילוב עם../images/Emo45.gif

רפואה אלטרנטיבית שווה איזון. לעולם לא נוכל לרפא עצמנו ללא השילוב הזה. ואל יקח אף אדם אחריות ולא יראה רופא רגיל שיש לו בעיות שהאינטואיציה שלו אומרת לו שהן צריכות רופא !!! אנחנו חיים בגוף פיזי מה לעשות. אני משתתף בצערך, ומבין לליבך. זו באמת רשלנות פושעת וזה מרגיז מאוד. אני מכיר מקרים דומים.

"פינו הוא רופאנו"...../images/Emo22.gif

אמר הרמב"ם- הרופא הכי גדול שהיה לעם היהודי במאה ה-12 הוא דגל ברפואת העם- רפואה טבעית להמונים, ללא הפולשטיק שקיים היום ברפואה המערבית. בשבילי הרפואה הקונבנציונלית היא כלי עזר בלבד: לעניני בדיקות דם וצילומים, לא יותר. אף אחד לא יכול לאמר לי מה מתחולל בגוף שלי יותר טוב ממני. יש לי עוד סיפור מדהים לעניני טעויות הרפואה. היה זה לפני שש שנים בדיוק, כשילדתי את הבן שלי- הצאצא הנסיך היורש. אין עוד בנים במשפחתו של בעלי וזה הוא נושא השם היחיד לבית משפחת מנדל... ובגיל חודשיים אופס נפל הבחור לאבא שלו מן העגלה... אני אמא מיומנת חסרת לחץ ודאגה החלטתי לא למהר אל הרופאים ובפרט שזה היה ביום שבת. החלטתי לעקוב אחר התינוק ולוודא שהוא לא מקיא. משכנו את זה עד הערב ולי נראה הילד בסדר. הבעל שלי היה בחרדה תהומית ובפחדים מדהימים, הרי הילד נפל לו מן העגלה, נו עניני פגיעה באגו וכאלה... נכנעתי לשטויות שלו ונתתי לו ללכת למר"ם ומרגע זה התחיל הגיהנום בבית. עשו לבחור שלי צלום ראש, והרופאים הרוסיים סליחה על ההשמצה נכנסו ללחץ חבל על הזמן. מיד קראו לי יום למחרת למעבדה, מיד עשו לו צילום נוסף, ישבו שם איזה חמש או שש רופאים וטענו שישנה בעיה קשה ואני חייבת להתיעץ עם מומחה ראש... אני מיד הבנתי שהחברה רוצים להפוך את הבן שלי לחיית ניסוי. הרי אין כמו ראש תינוק פתוח לעניין חקר המוח- הכוונה מרפס פתוח. מיד הפנניה לסי.טי ראש וכו'... הבית הפך לבית משוגעים, הסבא כמעט חטף התקף לב, הסבתא התמוטטה הסבתא השנייה החלה לבכות ובעלי כבר החל לרוץ אחר מומחים מנתי מוח בחול. בחייכם אני אומרת להם אתם מדברים שטויות לילד אין כלום. המזל שלי שאני הייתי היחידה שתפקדה, לא קבלתי שום דבר מדברי הרופאים לא גידול ולא נעליים... בדקתי בספרי הקבלה וגיליתי שלבן שלי יש יעוד מאד גבוהה בעולם הזה ותפקיד רציני והוא לא כל כך מהר יוותר על הגוף שלו הוא צריך לההפך למנהיג ולמוביל מרפא ומאסטר מאד רציני, מה שדברים יגידו בעתיד. חוץ מזה שהילד שלי נולד עם הגנות שמים. הפעולה הכי פשוטה שכל המשפחה שכחה לעשות לפני שכולם התחילו להרוס את המערכת החיסונית שלהם ולהתמוטט לי הוא פשוט לקבוע תור למומחה בבית חולים בישראל. אז העיקר שרופאת ילדים המליצה על סי. טי ורצו להרדים לי את הילד ולהזריק לגוף שלו יוד. אני אמרתי שבדיקה כזו "יעשו רק על גופתי" וחוץ מזה שיש בדיקה שקוראים לה אם. אר אי... ומדוע לא נותנים לי אותה??? כי היא עולה הרבה כסף לקופת החולים??? בקיצור סדרתי תור אצל מומחה בבי"ח איכילוב שדורש המון כסף על איבחון. קרה הנס וכשהיגענו איליו הוא פשוט בטל את כל ההיסטריה ואמר שלפי דעתו לשמונים אחוז מהאוכלוסיה יש את אותו סימן בראש ואין מה להתיחס. אם אני אמא לחוצה אז כל חצי שנה עלי לעשות צילום ראש. אם אני רוצה לחיות את חיי בנחת עלי להניח לעניין. הוא לא היה מוכן לקחת ממני אגורה. וככה נגמרו להם שלושה חודשי סיוט. כשבשורה תחתונה הבן שלי נולד עם עין רוחנית כל כך גדולה שהמדע והרפואה לא ידעו איך להתיחס לענין הזה וקבעו שזה גידול... אה ואם לבן שלי יש דבר כזה אז שמונים אחוזים מהאוכלוסיה סובלים מגידול בראש וזה בטח מסביר הרבה דברים... בחייכם המקרה קרה שלוש שנים לפני שהרפואה רצחה את אבא שלי. אז אני באופן אישי היום לא מקבלת שום דיאגנוזה משום רופא... הכל מצוי בראש שלנו. מחשבה חיובית, דרך חיים ללא מתח לחץ חרדה ופניקה, יובילו אותנו אל חיים שלווים שלמים ונינוחים וככה מערכת החיסון שלנו וצערכת חילוף החומרים וכל מערכות הגוף יעבדו כמו שצריך. בי, בי, לרפואה הקונבנציונאלית

למעלה