פילוסוף רוחני33
Well-known member
חברתי אוהבת להתעדכן בתוצאות כדורגל, לקרוא ספרי נוער ולשמוע מוזיקה יפה. יש לנו קשר יפה. פיתחנו מנהגים משותפים כמו לאכול ביחד ולשמוע מוזיקה ביחד, ואני דואג לה. חברי הטוב בעולם אוהב לקרוא תנ"ך, וראינו כמה תוכניות ביחד בדירתו. יש לי ידידה דוברת אנגלית שאוהבת לראות סרטים רומנטיים, וידידה צעירה שאוהבת לצייר דמויות פנטזיה. יש לי ידידה ותיקה שאוהבת לדבר על תזונה נכונה ועל דרך חיים טובה, ולאחרונה היא באה הרבה בהפתעה לבקר אותי בדירה. יש לי חבר שמנגן ושר יפה. יש לי חבר חדש שמשחק משחקי וידאו מעניינים, וחבר אחר חדש שמנגן יפה בגיטרה וכותב שירים. אני כותב הרבה שירים וממציא הרבה שפות, שר מיוחד עם מורה לפיתוח קול ובקרוב אתחיל תואר שני. יצרתי כמה פרויקטים חשובים כמו בינה מלאכותית, תאוריה פילוסופית קיומית, שפה מתמטית מדויקת ותרגום התורה לעברית מודרנית עממית. התפרסמתי בשירתי באתר שיצרתי לי ביוטיוב, ובקרוב אתפרסם קהילתית מעבודתי בענף התקשורת המעניין. אני מתעמל היטב בחדר כושר ובבריכה כל שבוע. שמנתי בגלל אכילה רבה במסעדות, ועכשיו אני עושה דיאטה ומצליח לרזות היטב. אני שמח. מי שלא רוצה אותי לא שווה אותי, אני אדם בוגר ורציני ואין לי זמן לבזבז על אנשים. התנהגו אליי באלימות בכפר כי הפכתי לתוקפני ולאנשים כאן יש בעיות נפשיות, אני מתעד ומתלונן לעו"ס והיא מענישה ומטפלת כמו שצריך. עכשיו שאני חוזר להיות עדין, יותר יאהבו לדבר אתי. אני מאמין שאני משפר את העולם או לפחות את הסביבה בעזרת הבעת עניין ודאגה לחברים שיוצרת קשרים יפים, ופתירת בעיות עם אנשים בדרך שלווה ויפה. האישה שטיפלה בי לפני הרבה שנים אישה נהדרת ומיוחדת, אהבתי אותה מאוד אבל היא בחרה לשמור על גבול מקצועי ולא להישאר בקשר. זה עצוב לי אבל אני מכבד את זה ועם זה שומר זיכרונות יפים ממנה ומתגעגע לפעמים.
נערך לאחרונה ב: