שיתוף

JayC 1

New member
שיתוף

שלום בנות יקרות.
אמנם אני לא משתתפת פעילה בפורום, אבל קראתי בו המון, והייתי שותפה סמויה לכל מה שעברתן.
עכשיו הגיע הזמן לשתף אתכן, שכיום אני אמא לתאומים מדהימים בני 3 חודשים, בזכות תרומת ביצית, ואין מאושרת ממני!
לכל אלה שנמצאות בתהליך, ומרגישות שהיאוש משתלט עליהן- תאמינו לי, זה יגיע!! זה רק ענין של זמן

ולאלו שנמצאות בשלב ההחלטה אם ללכת לתרומה- אכתוב לכן את מה שאמר לי הרופא שלי בפגישתנו הראשונה, אחרי שהבהיר לי שאצלי אין אופציה אחרת להביא ילדים לעולם "מה שקובע בסוף זה מבחן האושר". כמה שהוא צדק!!
מי שרוצה לשאול שאלות, להתייעץ, או סתם לפרוק את מה שעל ליבה, אשמח לענות במסר אישי וגם לתת את מס' הטלפון שלי.

שיהיה בהצלחה לכולן!

himm8931

New member
JayC 1ל-

מזל טוב. שפע של ברכות. כייף לשמוע !
אשמח לשמוע פרטים על התהליך שעברת ( אפילו בפרטי )
על ההחלטה שהובילה אותך להביא ילדים לעולם מתרומה.
מה העליות הכספיות של תרומת ביציית.
והם זה בסדר לשאול בת כמה את ? ולמה בעצם נגזר עלייך לא להביא מהבייציות שלך?

אני בת 38 עם תיפקודי שחלה נמוכים מאד ו FSH גבוהה ( סבורים שזה בעיה גנטית) הלכנו אני ובעלי לפרופסר מהגדולים בארץ הוא היחיד שנתן לי תקווה והוא יככון אותנו להתחיל טיפולי הפריה אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע מיידע לגבי תרומת בייצית. אין לי ילדים .

ושוב הרבה הרבה מזל טוב !!!

80cookie

New member
אני 34 עם אותו מקרה fsh ):-קודם כל מזל טוב

ובאמת יעזור לשמוע את הסיפור ופרוטוקול ההצלחה שלך :)

היי, מה שלומך?

זו פעם ראשונה שאני כאן, העלתי מודעה ואף אחת לצערי לא התייחסה.
לפני כשנה לאחר מס' בדיקות הבנתי שכדי להביא ילדים אצטרך תרומת ביצית-עולמי חרב עליי...בלשון המעטה.

הייתי כל כך שמחה אם יכולת לעז\ור לי? איך מגיעים להחלטה? ואם יש לך עצות והמלצות על רופא מסויים?

חשבתי להתחיל בהליך עם פרופסור שבח פרידלר.

אשמח לכל פיסת מידע שתוכלי לחלוק איתי, המון המון תודה.

:)

JayC 1

New member
הי :)

אנינ אשמח מאוד לעזור לך.
כתבי לי בפרטי ואתן לך את מס' הטלפון שלי ונשוחח.
(ניסיתי לשלוח לך מסר ולא הצלחתי)

יום נפלא :)

JayC 1

New member
שלחתי לך מסר אישי

תסתכלי למעלה ליד השם משתמש שלך. מקווה שתצליחי לראות את זה.

למעלה