שיתוף :
היום כשטיפלתי במגע במטופל די וותיק שלי , פתאום הרגשתי שאני מרגיש הרבה פחות "כבדות" בטיפול.
דבר שבדרך כלל הייתי מרגיש כשטיפלתי בו.
כאשר התרכזתי בתחושה , הבנתי שכנראה הוא פשוט הוריד את כמות הסיגריות שהוא מעשן.
שאלתי אותו על כך , והוא אישר לי שמ2 וחצי חפיסות ליום (!) הוא ירד ל10-15 סיגריות.
ההבדל שהרגשתי כמטפל בזמן הטיפול לעומת פעמים קודמות היה אדיר !
זה עורר אותי לעוד נקודה שאני חושב שאיננה מודגשת מספיק בלימודי המגע לפחות , וקצת יותר מודגשת בהילינג , אך לא מספיק.
משהו שאינטואיטיבית הייתי עושה מעצמי , אבל לא שמתי לב לכך.
מטפל במגע או בהילינג חייב באופן יומיומי להקדיש זמן משמעותי לניקוי !
אנחנו סופגים טונות של ג'יפה אנרגטית ממטופלים , ופעמים רבות איננו מודעים לכך כלל.
בעישון יחסית קל להרגיש , אבל יש סוגים של ג'יפה (בעיקר "ליחה אנרגטית") שגם כן קשה מאוד לנקות וגם זה נדבק בנו בזמן טיפול.
אין המדובר רק בניקוי של חמש דקות בעזרת הילינג וכדומה.
נדרש ניקוי רציני הרבה יותר.
הניקוי הכי טוב שאני מכיר נעשה על ידי עצים (אפרופו הדיון הקודם).
עצים ושיחים שואבים מההילה הרבה לכלוך.
כעת אני מבין שזו אחת הסיבות בגללה כל כך חשוב לי להיות בטבע ליד עצים מידי יום (ולחבק אותם כמובן
)
אני מבין אינטואיטיבית שכדאי למטפל גם להקדיש כיום או יומיים בשבוע לצום בו שותים רק מיים - גם כן לשם ניקוי.
(אם היה לי מעיין או נחל ליד הבית אני מניח שגם זה היה אחלא)
וזהו.
היום כשטיפלתי במגע במטופל די וותיק שלי , פתאום הרגשתי שאני מרגיש הרבה פחות "כבדות" בטיפול.
דבר שבדרך כלל הייתי מרגיש כשטיפלתי בו.
כאשר התרכזתי בתחושה , הבנתי שכנראה הוא פשוט הוריד את כמות הסיגריות שהוא מעשן.
שאלתי אותו על כך , והוא אישר לי שמ2 וחצי חפיסות ליום (!) הוא ירד ל10-15 סיגריות.
ההבדל שהרגשתי כמטפל בזמן הטיפול לעומת פעמים קודמות היה אדיר !
זה עורר אותי לעוד נקודה שאני חושב שאיננה מודגשת מספיק בלימודי המגע לפחות , וקצת יותר מודגשת בהילינג , אך לא מספיק.
משהו שאינטואיטיבית הייתי עושה מעצמי , אבל לא שמתי לב לכך.
מטפל במגע או בהילינג חייב באופן יומיומי להקדיש זמן משמעותי לניקוי !
אנחנו סופגים טונות של ג'יפה אנרגטית ממטופלים , ופעמים רבות איננו מודעים לכך כלל.
בעישון יחסית קל להרגיש , אבל יש סוגים של ג'יפה (בעיקר "ליחה אנרגטית") שגם כן קשה מאוד לנקות וגם זה נדבק בנו בזמן טיפול.
אין המדובר רק בניקוי של חמש דקות בעזרת הילינג וכדומה.
נדרש ניקוי רציני הרבה יותר.
הניקוי הכי טוב שאני מכיר נעשה על ידי עצים (אפרופו הדיון הקודם).
עצים ושיחים שואבים מההילה הרבה לכלוך.
כעת אני מבין שזו אחת הסיבות בגללה כל כך חשוב לי להיות בטבע ליד עצים מידי יום (ולחבק אותם כמובן
אני מבין אינטואיטיבית שכדאי למטפל גם להקדיש כיום או יומיים בשבוע לצום בו שותים רק מיים - גם כן לשם ניקוי.
(אם היה לי מעיין או נחל ליד הבית אני מניח שגם זה היה אחלא)
וזהו.