שיתוף

שיתוף

כבר שלושה לילות אני חולמת שכל המשפחה שלי חוזרת לגור יחד (במציאות ההורים גרושים וכולם התפצלו). בלילה אמרתי לעצמי שאם אני שוב אחלום שהמשפחה מתאחדת אז אני אדע שזה חלום. אבל זה לא קרה. אז אני מבינה שצריך כל הזמן לחשוב אם מה שמתרחש הוא הגיוני או לא, כשאני לא חולמת אני כל הזמן עושה את זה. אבל זה עוד לא חילחל לחלומות. קצת מייאש...

האמת שזה די נכון...

אנשים לא טורחים אפילו להגיב לשרשור התפקדות. עצוב. פעם היה פה הרבה יותר שמח וחי. סתם שוטטתי קצת בארכיונים של הפורום, ומצאתי כמה ויכוחים ערים... אנשים הגיבו כל שעה כמעט, ואפשר היה לנהל דיונים. הנה כמה קישורים. לא כי הם נורא רלוונטיים, אלא כדי לגרום לנו לקנא: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Archive.aspx?ForumId=27&PageNumber=223 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Archive.aspx?ForumId=27&PageNumber=226 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Archive.aspx?ForumId=27&PageNumber=316 מקווה שאנשים פה יתעוררו מתי שהוא, או שיבואו נוספים שמתעניינים יותר.

השאלה בעייני

היא מה עושים כשרוצים לעורר פורום? אתה ומנהל הפורום עירניים למצבו, ונדמה לי שגם רוצים להמשיך לקיים אותו. אכן הנושא מעניין וכאשר אני מספרת עליו לאנשים הם המומים ומתעניינים. האם אתם מנצלים את היכולות שלכם כדי לשפר אותו? אני לא כותבת כביקורת, אלה כדיון, משום שהנושא מעניין אותי, והייתי רוצה לראות דיונים ואנשים נוספים בפורום. האם אתם יכולים להוסיף הודעה לדף הראשי? או לכתוב בפורומים אחרים הזמנה לפורום הזה? האם אפשר לקיים תחרות נושאת פרסים אשר תביא לפה משתתפים חדשים? אני גולשת שנים בפורומים של תפוז (היו לי כמה ניקים) ורק לאחרונה התוודעתי אל הפורום הזה. אולי צריך לעורר מודעות?

שאלה טובה.

פורום ער מורכב מחברים קבועים, ולא מאנשים מזדמנים שבאים ושואלים "מה זה חלום צלול?" ואז עוזבים. לצערי זה מה שיש לנו בעיקר, וגם כמה בלתי נראים שקוראים לפעמים ואף פעם כמעט לא משתתפים. תחרות נושאת פרסים לא נראה לי תעזור פה. האמת- יש כבר אחת שרצה, ואף אחד לא פרסם בה חלומות (למרות שנפתחו כבר ארבעה שרשורים בנושא, במועדים שונים). אולי פורום מאורגן יותר, עם קישורים טובים ומאמרים שכיף לקרוא יעשו את העבודה..? לא יודע. ברגע שיהיה לי קצת זמן בחיים אני מתכוון להיכנס לזה (תקופת בחינות עכשיו. הרבה זמן עד אז), ואולי גם לשפצר את עמוד ה-FAQ שלנו. אם יש עוד רעיונות- בבקשה. הפורום הזה צריך טיפול בהלם נראה לי.

ravehor

New member
חברים, אורך רוח!

לגבי הדיון הזה - הוא מבורך ואפילו ראוי להודעה משלו, אבל אנא התרכזו ברעיונות חיוביים, ולא בהאשמת חברים שאינם נמצאים. מן הניסיון אנחנו יודעים שלא כולם תמיד מול המחשב, והרבה מגיעים בתקופות, והאשמות על גבי הפורום מסיטות אותנו מהכיוון! הצלחתו של פורום נובעת בראש ובראשונה מהקהילה העירה בו, והקמתה של קהילה כזו תגיע רק מהסבלנות והיצירתיות שלנו! בכלל אהבתי את המשפטים של שניכם - דיונים ערים ויצירת קהילה מגובשת היא המטרה.

Aldreamer

New member
אנשים הודעות כאלו לא יעזרו..

נראה לי זה מקום חשוב לכל המחצללים.. גם כי עוזרים פה ועונים על שאלות וגם בשביל השיתוף. מה שהמנהל רשם נכון, זה לא טוב לרשום הודעות מבאסות כאלה בפורום!

צודקים צודקים

מצטער על המרמור מקודם. באמת אין טעם לכתוב הודעות מדכאות סתם.

היי, הכוונה לא הייתה להאשים

זה פשוט מאכזב לרשום הודעה, להכנס יום אחרי ולראות שאין אפילו תגובה.

ravehor

New member
וגם לגבי זה צריך סבלנות

השתדלי להכניס את הבדיקות והיומן לשגרה ולא להיסחף לתחושות שליליות (לחץ ורוגז - למה עוד לא הגיע החצלול?). החילחול הזה של כל התהליך לחלומות לוקח זמן, כמה שבועות זה בהחלט סביר ולא יוצא דופן! בינתיים המשיכי כך ותעשי גם את ב''מ הרגילות (שעון, קריאה, הגיון).

למעלה