שיתוף.

r o n i t 3 7

New member
שיתוף.

את הנפשות הפועלות אתם לא מכירים לכן יהיה לכם קל יותר להיות אובייקטיביים. קשר שהיה והסתיים לפני כשנה. עבורי זו היתה אהבה ממבט ראשון, משהו שלא הרגשתי אף פעם, מהרגע הראשון ידעתי שאיתו זה לא מסתם קשר, אלא משהו עמוק יותר. הרגשות היו הדדיים לשנינו מההתחלה. הוא אז היה פרוד בפעם השניה וחיי בנפרד כשנתיים. אחרי תקופה של הכרות החליט שרוצה לסיים סופית את הנישואים, היה לכם הסכם רק את הטקס דחו. מתחילת הקשר האמת תמיד היתה על השולחן גם כשלא היתה נעימה לפעמים, ידעתי שהיתה שם אהבה עם הפרודה, כשהתחיל את הליך הגירושין איתה והמפגשים ברבנות משהו שם התעורר אצלו - הוא נכנס לסחרור שלו וביקש לסיים את הקשר. היה קשה ואפילו כואב. אחרי חודשיים בהם הוא מצידו תמיד ניסה לשמור אותי על אש קטנה ביקש לחזור - ואני מייד קצפתי כי אהבתי, אבל שוב לא החזיק מעמד, רק שאותה פעם דאגתי לנתק כל קשר על מנת שלי יהיה קל יותר להתגבר ולהמשיך הלאה. והמשכתי ... הכרתי בחור מקסים ואוהב. המשיכה הראשונה שלי אליו היתה כשראיתי את התמונה שלו, הוא הזכיר לי מאוד את האקס הקודם, אבל כשהייתי איתו הייתי רק איתו, למדתי להכיר ולאהוב את החדש והקודם נשאר בעבר. גם כאן הסתיים לו הקשר, הוא תושב אילת אני כאן במרכז, אמנם המרחק הוא 50 דקות טיסה ובכל זאת ... למרות שלזכותו יאמר שהוא השקיע הרבה היה מגיע לכאן כל סופ"ש או שאני לשם, ובאמצע השבוע היה מגיע לקפה, ממש כך לפגישה של שעתיים וחוזר לאילת. המרחק עשה את שלו - וזה הסתיים. והיום, יום עם הרבה התרגשויות, חוגגת יום הולדת, הוא הראשון שאהבתי אליו עדיין לא תמה, כתב לי שוב. בתחילה היה לי קשה להגיש, המילים גימגמו ולאט מצאתי את עצמי כותבת לו והוא לי. שיתף על השנה האחרונה שהיתה לו, על כך שהתחיל טיפול פסיכולוגי עבור עצמו, מתחיל להכיר ולהבין את עצמו ומכיר בטעויות שעשה. כתב שכרגע הוא בחו"ל [במסגרת העבודה] וישמח להיפגש לכשיחזור ... והלב שלי, שוב החסיר פעימה, המחשבות רצות קדימה והוא בכלל לא אמר יותר מזה, אבל אני כבר חושבת ... התשובה הנמהרת שלי היתה - תחזור . ד.א. - כיום הוא גרוש. לטוב ולרע, דעתכם?

מזל טוב ליום ההולדת ../images/Emo140.gif

יום הולדת הוא תמיד זמן מצוין להחלטות חדשות לתקוות ישנות ולאהבה :) אם את עדיין אוהבת אותו וחושבת שאפשר להמשיך מהיכן שהפסקתם ואת באמת יודעת שהוא עבר את התהליך שהוא היה צריך לעבור עם עצמו אני אומרת לכי על זה ולו רק בשביל הספק הקל שיהיה לך אם לא תעשי זאת שיהיה בהצלחה

THE KID A

New member
../images/Emo20.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

זה כל כך אינדיבידואלי כשיש גם רגשות, בקצוות יש סוג אנשים שלעולם לא יחזור אחורה ויש את הסוג שחי בזיגזג אינסופי. לדעתי, תתנהלי לפי מיקומך בסקאלה... וגם כשעושים שטויות, החכמה היא לעשות אותם במלוא החשק וההתלהבות. מאחל לך ליום ההולדת שתזכי ל ח י ו ת כל ימי חייך
.

b e c k y

New member
הכל יכול להיות.

נראה שאת לא נרתעת מללכת על הבלתי סביר. בסיפור הראשון בחרת לצאת עם פרוד (לא עושים דברים כאלה) ובשניה עם מישהו מקצה להעולם. אולי הוא התגבר על המשבר שעבר, אולי הוא באמת רוצה לתת הזדמנות שניה לקשר שהתחיל טוב - בזמן הלא נכון? מסקרן אותך לבדוק אם יש לזה סיכוי? לכי על זה. אבל בזהירות. את לא יודעת באיזה שלב הוא נמצא כרגע או מה עבר עליו מאז שנפרדתם. הזהרי שלא למצוא את עצמך מתאכזבת שוב. זיכרי כל הזמן שזו הזדמנות שלישית שאת נותנת לו. שלישית!!! אישית, אני לא אוהבת מערכות יחסים שנראות כמו יויו. הולכים-חוזרים-הולכים-חוזרים... זה לא בוגר ולא ראוי בעיני (בעבורי). אף פעם לא נותנת הזדמנות שניה לקשר שהופסק. אני מאמינה לעצמי כבר בפעם הראשונה, שעשיתי את שיקול הדעת הנכון. אין לי שום סיבה לבדוק שוב.

r o n i t 3 7

New member
הבלתי סביר

תמיד יכול להפתיע בחיים, ויכול להיות שזה משהו שמושך אותי. בכל קשר יש את הסכוי שמשהו לא יסתדר, פרוד שחיי בנפרד תקופה ארוכה מבחינתי בכל אופן אינו נשלל על הסף, יכולות להיות הרבה מאוד סיבות אשר בגינן החותמת עדיין לא הוטבעה. אף פעם לפניו לא איפשרתי ניסיון חוזר, הרציונל שלי אומר שמה שלא מסתדר בפעם הראשונה לא יסתדר בשנית, אבל איתו זה שונה, החיבור שם היה עמוק מאוד, ההתנהלות שלנו היתה שונה ומיוחדת, שם הייתי אני, ללא מסכות, ללא צורך לנסות להרשים יתר על המידה כבר מההתחלה, הכל היה מובן נעים וזורם ... מכיוון שעדיין דברים ברורים עדיין לא נאמרו לא יודעת איך לחשוב לכן בוחנת את עצמי וגם כאן לשמוע דיעות אחרות מחשבות שאולי מפספסת מרוב שאני "שבוייה". נעים לי לחשוב שאולי נהייה שוב ביחד - אבל הפחד של לכאוב אותו שוב, הוא גדול עוד יותר. מה יהיה, עדיין לא יודעת ... תודה על הכנות, רונית

Rtitan

New member
../images/Emo213.gif מזל טוב ../images/Emo13.gif ו...

עכשיו ברצינות - הייתי מנסה שוב. ץמיד אעדיף להצטער על משהו שניסיתי ולא להרגיש פספוס על משהו שלא ניסיתי...
. בהצלחה גדולה!

אייבורי

New member
אני בעד

יש לכם זכרונות נעימים של פעם דפיקות לב של היום ומחר, מחר יום חדש. שיהיה בהצלחה

יערית

New member
חושבת כמוך

מאמי מזל טוב שוב ושוב:). רק בבקשה תבדקי שאכן הוא מעוניין לחזור לקשר וזה לא תרגום שלך מההודעה שלו. המון הצלחה וככה זה עם אהבה, אין חשבונות.

r o n i t 3 7

New member
../images/Emo25.gif תודה מותק

משננת את הדברים שאמרת לי אתמול בקול רם, ללא הפסקה.

ראש וראשון - מזל טוב ...

מי ייתן ודברים טובים יקרו לך השנה .. ביחס לשיתוף שני דברים קטנים .. א- טיפול פסיכולוגי זה נחמד, נעים, אבל בהחלט לא מילת קסם. בין לעשות כזה, ולהגיד שהוא עובד לבין "בפועל" - יש לעיתים קרובות מרחק לא קטן. ב- נוסטלגיה היא סוג של מלכודת דבש. יש בה לרוב משהו מאד ממלא, בהתרפקות על (הטוב) שהיה. יחד עם זאת, היא לעיתים תוקעת ועוצרת. הישמרי לא ליפול במלכודות (לפחות לא באלה שאת לא רוצה ליפול בהן :) מזל טוב שוב :)

Prince315

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

אפשר לחוש איך הבטן שלך מתהפכת, עד לכאן!!!! אחד למיליון ..... תמיד עניין אותי, אחד לכמה אנשים, אנחנו מסוגלים באמת להתאהב... יש לא מעט עוברים ושבים מקסימים, אבל כאלה שמרעידים את הפופיק... את אלה שהמרחק הפיזי מהם מכאיב בעצמות.. כזה....כזה יש אחד למיליון :) מה שהיה היה, לפעמים העיתוי גרוע, תראי את זה כגלגול אחר. הניחי לאגו בצד על מה שהיה.. ותנסי..... בכל מקרה, לכשאת פוגשת אותו, עשי זאת בשלבים, מבחינת ההתמסרות הרגשית... כמו לאחר צום, אסור לאכול כמות גדולה מיד... אחרת אפשר להקיא.... אני בטוחה שאת מבינה אותי... בהצלחה...

rani69

New member
מזל טוב

לא מאמין בזיגזג הזה נגמר פעם אחת נגמר פעם שנייה עברה שנה עכשיו זה כן יצליח? נראה לי שהבחור קצת בודד לו בחו"ל. סוג של SMS לאקסית אחרי כמה דרינקים בפאב כששום דבר טוב לא נופל. "ערה?" ~זה אפילו מוצלח יותר כשיש מספר אקסיות וחבילת סמסים מורחבת ומוזלת!~

eyebrrr

New member
מזל טוב ונואשות זוגית

תני לעצמך מתנת יום הולדת וצאי מהסרטים הרעים שאת מכניסה את עצמך אליהם. קשר שלא צלח בראשונה , כנראה לא יצלח יותר.. אם נועדתם משמים הייתם כבר ביחד למרות כל מיני קשיים.

סגלגלה 1

New member
אחרי שקראתי כמה תגובות

חזרתי לקרא בעיון את מה שכתבת. בתור אלופת הפרדות והחזרות, כשכל פעם אני חושבת שהפעם אולי זה יצליח. אני חושבת שלמרות כל מה שיכתבו לך לטוב או לרע, את תחזרי. כי עוד לא סבלת ממנו מספיק.
מזל טוב לך
ורק דברים טובים.

למעלה