שיתוף...

כל הכבוד ../images/Emo24.gif

|את פשוט מודל להערצה,כל הכבוד!!

זואילי

New member
הייייי אורחת פורחת ../images/Emo140.gif

מה שלומך? לונג טיים.... מקווה שהתקופה ההיא... מאחורייך. ספרי מה איתך.

זואילי

New member
אז אם כבר נפתחתי והסטומה שלי משעשעת אתכן

אספר לכן על חוויה שקרתה לי היום. מסתבר שזה קורה לכל סטומאי, חדש או ותיק. לעולם הסטומה תפתיע. חרא של דבר. יושבת לי בעבודה ומרגישה שמשהו שם לא כתמול שלשום. התעלמתי באלגנטיות כי הזרבובית לא שווה יחס. אחרי שעתיים אני קמה לעשן סיגריה. מרגישה משהו רטוב וחם. חשכו עיניי, הג'ינס שלי כולו מוכתם. התרסקה לי השקית!! ב-ע-ב-ו-ד-ה!!!! הרבצתי ערימת קללות, מתחתי את החולצה, תפסתי את התיק שלי וטסתי לשירותים לבדוק את המיפגע. הבנתי מה קרה. מילאתי את המכנסיים בנייר טואלט, שוב משכתי חולצה, ודהרתי הבייתה. בדרך התקשרתי לבוס להגיד לו שקרתה לי תקלה ואני יוצאת לשעה. אמר - "טוב". (לכי תביני מה זה אומר הטוב הזה). למזלי, אף אחד בעבודה לא ראה. (אולי רק שמעו קללות, אבל זה רגיל אצלי). דפקתי מקלחת, החלפתי את הקונסטרוקציה והבגדים וחזרתי לעבודה. אם יכולתי להרוג אותה - הייתי עושה את זה בכיף גדול. ושוב חוזרת ומפצירה בכן - שימרו על המעיים...

gui1

New member
שאלה מתבקשת

אין ריח שס' מתרסקת זה לא כמו כל פצצה שמתפוצצת ?

זואילי

New member
חחחח, פצצה... ../images/Emo6.gif

לאיליאוסטומי, שזו סטומה של מעי דק, באופן מפתיע אין ריח טיפוסי של חרא. כי זה עיכול ראשוני. לפעמים זה פשוט מריח כמו אדמה טרייה, וזה ריח בכלל לא נורא. אם אני ממש אתכופף ואתאמץ אז אריח את ריח האדמה, אבל כשאני מרוקנת שקית ב"שוטף" פחחחח, ואני *עומדת* כזכר מעל אסלה, אז בכלל אינני מרגישה ריח. גם אמא שלי שלפעמים יושבת איתי לתמיכה מוראלית בזמן החלפת בסיס לשקית - היא לא מרגישה את הריח. ולכן היא גם לא נגעלת מזה ולפעמים אני נותנת לה לטפל לי בבת זוXX כשאין לי סבלנות.

gui1

New member
ראית שיש לה

חזיה מרופדת , ואוו איזה שקית כמו של סופר חשבתי שזה משהו קטן כזה כמו ,כאלה שמכניסים להם תכשיטים , רגע אז אין לך בכלל ספיגה של דברים ?

זואילי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוי את הורגת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בחיי שלא הסתכלתי לה על החזייה. ותאמיני לי שאני מסתכלת על התמונה הזאת המוןןןן. יש לי עוד תמונה שלה כשהיא שוכבת, הפעם עם תחתונים (לא מרופדים) והשקית נחה לה בנון - שלאנט על הצד. אבל התמונה נורא כבדה אז לא יכולה להעלות אותה. נו גואי, זה לא שקית סופר, זה יותר כמו תיק כלי רחצה. בהתחלה לא ספגתי כלום וקיבלתי תוספים. כי גם לא הייתי מסוגלת לאכול. כל הזמן היו לי בחילות כי כאילו המעיים למדו מחדש לעכל, והפעם כשהם בריאים. לאט לאט הפחיתו לי תוספי מזון כשחזרתי לאכול. מה שאמור להיספג במעי הגס - את זה אין לי. וכמובן, יש מאכלים שכמו שהם נכנסים, ככה יוצאים. אפשר למחזר!
כל מה שעליתי בטיפולים, הורדתי בארבעת החודשים האחרונים. ואני עדיין ממשיכה לרזות ללא הכרה. טוחנת שוקולדים, גלידות ועוגות.

זואילי

New member
יש לי הכל

רק שהם לא מחוברים כרגע. יותר נכון מופרדים. המעי הדק יוצא מהבטן (קרי: הזרבובית) לשקית. אני אוכלת וזה מגיע לשם. המעי הגס ישן ולא עובד מאז הניתוח. וחסרים לו כ 12 סנטים שנכרתו ממנו.

gui1

New member
ב ר ו ך השם שיש הכל זה כבר התחלה טובה

ואוו זולינקה כל פעם טיפין טיפין את מפרטטת עוד מטרואמת הניתוח וכל מידע גורם לי יותר להעריץ אותך , ואם אפשר אז לחבק אותך מלא

liats80

New member
You are amazing!

I can't even begin to imagine what you are going though. The fact that you can actually see the funny side of it all is admirable. Don't loss too much weight... Best of health!!

למעלה