שיתוף...

galim29

New member
זוזו../images/Emo24.gif

שכחתי שזה היה היום עם כל הטירוף בחיי בימים אלו... הבוסית הפסיכופטית, חיפושי העבודה, הלחץ.. מצטערת שלא התקשרתי לשאול חוויות. ואיך GUI לא שואלת אם לא חיפשת לה חתן? שמחה מאוד שהלכת ואשמח עוד יותר כשלא תשתייכי לאוכלוסיה הספציפית הזאת ותחזרי לשכב על הבטן בפילאטיס. כבר אמרתי לך שאת גיבורה? ועכשיו עוד אנשים יודעים על האנדו בזכותך... טוב שאנחנו לומדות להשתמש באנוד לתועלתינו... אני משתמשת בהיכרות המעמיקה שלי עם שיבא בראיונות עבודה שדורישם שהות בבתי חולים. אז אין גבול לחוצפה.

זואילי

New member
האמת...

איך שהגעתי, עיני צדה גברבר מלא שרירים וחיפשתי במבט רנטגן את השקית שלו. כשלא היה לה זכר אז חשבתי שהוא לא "משלנו" ואולי מדריך. מסתבר שהבחור כן עם סטומה, רק שהוא תפר (!!) לעצמו מעין חגורת בטן שמסתירה הכל. יפה לו. לא ממש התחברתי אליו כי הוא קצת מכור לחדר כושר ולניפוח הגוף, והוא גם אוהב את הסטומה שלו.. היה בחורון אחר, רזה ונמוך שאמנם ניצל כל רגע פנוי לשוחח איתי, אבל גם הוא לא הטייפ שלי. וגם אצלו לא רואים בליטה (ולא הבליטה הרגילה יו נואו). דרך אגב, גם הוא חי באושר עם שקיתו על אף שאומר עליה שהיא קצת תלותית חחח... מעניין שאצל הגברים לא שמים לב שיש להם שקית בעוד אצל הנשים זה יותר בולט. בעיקר אם הן רזות... התחברתי עם איזה גבר דתי נחמד שסיפר לי על הקשיים בחיי האישות (היה עצוב לשמוע)... והוא בהחלט הבין כשאמרתי לו שאין מצב שאכניס עכשיו לחיי בנזוג כשאני ככה... הייתה שם בחורה שיש לה תאומים טריים שנוצרו עם פונדקאית אז צחקנו כמה פסיכיות אנחנו כשאנחנו רוצות להיות אימהות ויהי מה. היא כמעט התעלפה כששמעה על הטיפולים שעשיתי ובכלל חשבה שאני... בת... 26!!!!! הכי נחמד היה שכולם המליצו לי לאכול ה - כ - ל בלי לדפוק חשבון, רק ללעוס המון. ולכן התפרעתי על אשכול ענבים וקיבלתי כאב בטן רציני. אז הם אמרו לי בפעם הבאה לא לאכול את הקליפות... מכיוון שההפעלה גרמה לי להיפתח אז הכרזתי בפני הקבוצה שממש לא רציתי להיות חלק מהם... אבל הנני פה, והם קיבלו את זה יפה ואמרו לי שאני עדיין "פצועה" ו"מדממת" ולכן הגישה הקשה שלי. הם גם אמרו לי שאחרי שאפטר מהסטומה, הם עדיין יקבלו אותי. באמת אנשים מקסימים. אבל חתן לא יצא לי מהמפגש הזה..

kikona126

New member
ואו! כל הכבוד!

לי היה לוקח שנה עד שהייתי מחליטה ללכת לכזה מקום... או שהייתי מגיעה ובפעם הראשונות רואה את אלו שמגיעים אבל לא נכנסת... שמחה לשמוע שלמרות הסטומה את חוזרת לשגרה ולא מותרת. בקשר לפילטיס חכי, זה לא בורח לשום מקום! ואומרת לך את זה אחת שמכורה לספורט, והשנה שיחקה פחות מחצי עונה בגלל האנדו... (חבל דווקא השנה תיכננתי על ה
וניראה שאני כבר לא אקבל אותו)
תרגישי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זואילי

New member
אני יודעת שאת מכורה לספורט

ומעריצה אותך על החזרה לשיגרה, זה בכלל לא מובן מאליו! מבחינתי ה
הוא שלך!!! דווקא בתחילת הסבב הייתי "עויינת" ושאלתי את המנחה אם חייבים להשתתף... והוא אמר לי שאם אני לא רוצה אז לא חובה, אבל אז התחלתי לזרוק הערות כמו הזקנים האלה מהחבובות ומצאתי את עצמי משתתפת בכיף.

kikona126

New member
../images/Emo7.gif אני רציתי אחד אמיתי ולא מצוייר

לא נורא שנה הבאה אולי... החזרה לשגרה היתה גם הרבה בזכות הקבוצה והמאמן. כי הקבוצה כל הזמן ביקרה והתקשרה, והיתה לי מאוד חסרה... המאמן, ששמע שאני יכולה לחזור לשחק אמר לי לבוא למשחק (ולא הייתי באימונים לפני כן) ובמערכה האחרונה של המשחק אחרי יותר מחודשיים ללא אימון שאל אותי אם אני רוצה לעלות לשחק והעלה אותי למגרש, זה היה הכי כיף שבעולם! והבנות פירגנו על הכל (גם על השטויות) אמרו לי שחיכו ליום שאחזור... (זה סתם כי הן רגילות אלי על המגרש, אבל לכל אחד יש מחליף
) את יודעת עדיין כואב לי בגב, אבל אחרי האימונים אני לא מרגישה כלום במשך כמה ימים, לא יודעת אם זה האדרנלין או בגלל החיזוק של השרירים... הזקנים מהחבובות... מאיפה באת עם זה....???? יש לי משחק מחשב של החבובות, והזקנים האלו שם משגעים את השכל! (החבובות באי המטמון)

kikona126

New member
תודה!!!

דרך אגב מסמנת
על עוד אחד מהדברים שסריאנו אמר לי שיקרו אחרי הניתוח... עכשיו חסר הבעל המנתח שיהיה היחיד שיוכל לראות את התפרים... איפה מוצאים כזה?

זואילי

New member
אויש עזבי אותך מבעלים כירורגיים

אלא אם זה מנתח פלסטי. אלה נראים לי שווים מכל אספקט.

kikona126

New member
../images/Emo6.gif

דווקא אני חשבתי על רופא תחת
(רואה כרגע את הפרק ברמזור עם המנקה שהוא גם רופא תחת... ובדיוק ראיתי את ההודעה שלך חחחחחח)

liats80

New member
good!

It's great that those groups exists and that you found it useful, encouraging and strengthening. I do hope that soon you won't quite fit in that group though - i.e. that you'll get better and won't need the stoma anymore. Your strength is truly inspiring!

בועת sabon

New member
כל הכבוד לך מתוקה ../images/Emo24.gif

ואיזה יופי שאת משתפת. כל כך הצחקת אותי בתגובות שלך
מקווה שלא תהיי שם לאורך זמן, אבל ההתמודדות שלך עם הקשיים פשוט מעוררת הערצה
תרגישי טוב יקירה ובזהירות עם פירות הקיץ
אגב, חתן אפשר גם בגיל

זואילי

New member
וואי וואי פירות הקיץ....

אתמול עברתי בחנות ירקות ונפתחו לי העיניים... איך בא לי מישמישים ואפרסקים וכל היאמי יאמי הזה. החלטתי ללכת על שייקים של פירות...
ככה אכין את המערכת לקיץ...

gui1

New member
בשבת אכלתי אבטיח אחרי שנה שלמה

טעמו היה כצפיחית בדבש אדום אדום מתוק מתוק שתלתי בגיניתי אבטיח מחכה לו שיגדל בנתיים הוא מתבשל לו והיום ראיתי נקטרינות ואפסקים והקיץ כבר פה ועוד מעט יתחילו גם עגלי זיעה ודביקות מהבילה ואת האופניים אנטש לזמן מה

למעלה