שיתוף...

זואילי

New member
שיתוף...

היום אזרתי אומץ והגעתי למפגש בעלי סטומה צעירים. היה מעניין. את הקבוצה הנחה תראפיסט בפסיכו דרמה. הייתה הפעלה מעניינת ומשחררת. למדתי כמה דברים חדשים מהותיקים.... ראיתי כמה אני "ירוקה" מכל הבחינות אל מול אנשים שלצערי חיים עם סטומה שנים ארוכות, הצטמררתי מהסיפורים, התחזקתי ונזכרתי גם בדברים הטובים שיש לי ובמזלי הטוב
שמחתי לראות שאני לא לבד בחרא הזה, לימדתי אותם קצת על מה זה אנדו
מה אני אגיד לכן בנות... תשמרו על המעיים שלכן. בריאות שלמה לכולנו

מעיין153

New member
זואי כל יום חושבת עלייך

ושואלת לשלומךךךךךךךךךךך, מתפללת בשבילך שהכל יעבור, ושהכל היה מאחורייך שולחת לך המון חיבוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

מעיין153

New member
יום שבת אני מתאשפזת

וביום ראשון הניתוחחחחחחחחחחחחחחח, קצת בלחץ מקווה להיות אחרי זה כמה שיותר מהר

זואילי

New member
וואו זה קרובבב!!

תעברי על כל הטיפים וההמלצות כאן, כמובן אם את צריכה משהו אז את יודעת איך להשיג אותי.

מעיין153

New member
זואילי עברתי על הכל אני מוכנה../images/Emo4.gif

תודה רבה עם אצטרךךךךךךך משהו אני התקשר

kikona126

New member
ואו מעיין

בהצלחה!!!!! והכי חשוב, ואני יודעת שזה קשה..., אבל תשמרי על רוגע. ושיעבור מהר!!!!!

liats80

New member
Good luck!

Hope it will all go well. Try not to concentrate on the operation itself, just think of having it behind you.

מעיין153

New member
תודה בנות מקווה שהכל יעבור מהר

אני מנסה להישאר רגועה כמה שאפשררררררררררררררררררררררררר

kikona126

New member
../images/Emo13.gif

תחשבי על מה שיהיה אחרי, לא על הניתוח, גם ככה לא "תהיי שם" זה יהיה מעין חור שחור בחיים שחוץ מהדוח ומהסרט שתראי לא יהיה לך מושג מה הלך שם, אז למה להתעסק בזה? תחשבי על התקופה שאחרי (אני הכרחתי את אבא שלי לקנות לי אקלר ככה שאני חשבתי על האקלר וניל שלי
ועל מה שסוריאנו ניבא שיקרא לאחר הניתוח...) על החזרה לשגרה, על תקופה עם פחות כאבים, על פריחה ושגשוג כלכלי... סוריאנו לא איחל לך דברים לאחרי הניתוח? (כאלו שתוכלי להגיד לעצמך, איזה כיף אחרי הניתוח אני אעשה ככה, ואני הלך לפה, ויהיה לי x ....)

כל הכבוד

בזמני לא נתנו שום תמיכה מלבד האחיות ביחידה השאר היה להתמודד לבד מול החרא......אני זוכרת שכמה חודשים אחרי הגיעה בחורה צעירה אמא לשני ילדים ש"זכתה" לסטומה ...התקשרו אלי מהמחלקה שאני אבוא לעודד אותה ולהסביר לה שהשד הנורא לא כזה נורא..... נו לכי תסברי לבחורה צעירה שהסטומה שלה הן מהסיבות הכי גרועות שאפשר לחשוב (לא אנדו') שהחרא לא חרא.....(ורק את תוכלי להבין את מה שאני אומרת).....לשמחתי היא קיבלה את דברי והצליחה להתמודד ואפילו לחייך אחרי תקופה קצרה היא חזרה לעצמה.....ולתפקד...עם סטומה. שמחה שהלכת ותני קצת מנוחה למוח ........צאי מהשגרה שהנחיתה עלייך הסטומה והמצב בכלל .....תני לגוף ולנפש מרגוע אחר .....עשי את שחלמת לעשות וכן דווקא עכשיו.....אני הסתגרתי תקופה ארוכה מכל הסיבות הכי נכונות שאת בוודאי יודעת .....עד שהבנתי שזו טעות...והתחלתי לעשות.....דברים שרציתי....הלכתי ל- 4 חוגים שונים שמילאו את זמני ועשו רק טוב........מבחינת מצב הרוח הנפש ובכלל לי....וגם תתפלאי ......לסטומה שלי. יקרתי את לא לבד אני איתך תמיד. נשיקות במיליונים

זואילי

New member
חברתי לצרה ../images/Emo24.gif

לחלוטין יצאתי מהשיגרה של הסטומה וברגע שחזרתי לעבודה חודש אחרי הניתוח, ולאט חזרתי גם לצאת עם חברות כבעבר - הסטומה לא מהווה שום מכשול בעניין הזה. חחח, לצערי גם לפני הסטומה לא ממש היו לי חלומות או חוגים (היו רק טיפולים
)... אז בטח שעכשיו לא אחפש בכוח. בהחלט - לא מסוגלת לחזור לפילטיס מכשירים כי טרם שכבתי על הבטן בארבעת החודשים האחרונים. והפילטיס שעשיתי היה אקסטרימי. הגוף שלי לא יכול עכשיו לחזור לזה (בטח שלא עם ערימות האנט' שמחלישות אותי). מעבר לזה - הכל חזר לקדמותו. להסתגר זה בכלל לא אני, כי אז באמת זה מרגיש לי דיכאוני וחולה. אני באמת מנסה להתנהג כתמול שלשום, רק שהסטומה ה"זמנית" הזאת הופכת לסוג של קבועה וזה - בלתי נסבל לקבלה.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני גאה בך שלגי
את עושה הכל נכון
שמחה שהלכת שמעת והתחזקת, יודעת כמה לא קל לך אבל גם יודעת מ"הבטן" שזאת תקופה שתחלוף, את בידיים טובות ועוד מעט זה יהיה מאחורייך הכל. ואני כאן לכל דבר, גם אם מעצבנת אותך לפעמים עם האופטימיות שלי והזוויות המוזרות שלי על החיים... אוהבתותך
(ושלא נשכח - טפו
שומבצל על הדברים הטובים בחייך, כן ירבו)

gui1

New member
יא כפרה

לא ידעתי שיש קבוצת תמיכה לסטרומות , שאלה מתבקשת יש: חתיכים ? יותר בנים או בנות ? קבוצת גיל ? אני בעד קבוצות תמיכה באשר הן [ בעברי השתתפתי בכמה מהן לפעמים היה מקסים ולפעמים פעם אחת הספיקה מקווה שאכח תעברי לקבוצת תמיכה שתומכת באלו שיצאו מקבוצות תמיכה [ מי יודע אולי עוד ניפגש ונתמוך אחת בשניה ...]

זואילי

New member
זו עמותה...

ואתמול היה מפגש כחלק מהפעילות שלהם. אין חתיכים, או לפחות ע"פ הסטנדרטים שלי... זה נשים וגברים שווה בשווה. צעירים זה בשנות ה 30 עד בערך 45 אולי פחות אולי יותר.

גיבורה שלי..

אין עלייך ועל דרכך להתמודד עם דברים...גאה בך כ"כ על הדרך שבה התמודדת והגעת עד הלום עם חיוך ושלווה למרות כל הקשיים והגילויים שבדרך וידעת תמיד להפיק את הטוב מכל דבר.. לי, את תמיד מהווה דוגמא והלוואי שבמצבים מסויימים, הייתי יודעת פשוט לנהוג כמוך...באצילװת נפש.. טוב לדעת שיש קבוצת תמיכה שכזו...זה פשוט מדהים...שמחה שתחברת.. אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןן..

למעלה