שיתוף

טוהרtoar

New member
שיתוף

ושוב אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה... הפעם אני נכנס כדי לשתף אתכם באיזשהו "סוויץ'" מחשבתי שאני עובר. בעיקר בנוגע לשאלת הזוגיות שלי, הצד השני, משפחה וכאלה עברו עלי מספר דברים לאחרונה שגרמו לי ל"חשיבה מחודשת" בנושא. אחד מהם זו מישהי מדהימה שפגשתי ממש לא מזמן, בחיפושי המתמשכים אחרי שותפה להקמת בית נאמן בישראל(כפי שקוראי פורום ותיקים פה יודעים), שלאחר העלאת נושא הנטייה בחרה בדומה לקודמותיה רק שאצלה זה לא הגיע מ"תדהמה" או "חוסר עיכול" שלאחריהן נעלמה כלא הייתה אלא מתוך העלאת שאלה אם אני לא צריך משהו אחר, כולל מספר נקודות לחשיבה, עליהן שוחחנו רבות (ועדיין ממשיכים...) שני מהם, זה מישהו שפגשתי שהחזיר לי הרגשות ישנות, מלפני משהו כמו 7 שנים, מה שהוביל אותי להכנס שוב לזוגיות מסוג אחר... שלישי מהם זה קטע חזק שקראתי בעלון של מכון מאיר (באהבה ובאמונה) של הרב אנגלמן שצרפתי פה להודעה לעיונכם. מה יהיה בסוף? נראה... -טוהר-

טוהר ידידי היקיר

|שאלת מה יהיה בסוף? בעז"ה נקווה שהסוף יהיה טוב ואזי הכל טוב!!! אשריך שאתה לא מתייאש ומנסה כל פעם מחדש, בסוף הטוב תגיע זו שתקבל אותך כמו שאתה, כי כפי שאני מכיר אותך מכאן ומאותה נסיעה משותפת להקרנת הסר 'עיניים פקוחות' התרשמתי שאתה אדם מקסים ומבריק כטוהר השמיים (מותר להגיד מעט משבחו של אדם בפניו - נכון טוהר, אל תסמיק אחי)

konito

New member
הצלחת נשברה... גם הלב שלה

באופן דומה, לפני כמה שנים כתב כאן בפורום גבר על ליל הנישואין שלו שבסופו הוא מצא עצמו בוכה ללא שליטה. זאת טרגדיה כל כך גדולה. אדם עם לב ורגש יודע שהוא המית את עצמו אותו יום. מתקשה לראות איזה חיי נישואין יש אחר כך. גם הייתי במצב הזה. הכרתי בחורה נבונה, מדהימה, יפהפיה ושהתאימה לי. הכרתי את הדבר הכי מושלם שיכולתי לאחל לעצמי. ויום אחד הסתכלתי במראה ואמרתי לעצמי שזהו זה. לא עוד. סיימתי את הקשר איתה והתחלתי לחיות את החיים שלי!

ביליתי חמישה ימים בחברתו של הומו נשוי לאישה

הוא אדם בערוב ימיו, שרוח הזמנים שבהם הוא גדל בארץ אילצה אותו לחפש לו אישה ולהוליד ממנה ילדים. הוא היה גם בעל עיסוק שחייב אותו תדמית של אדם מֵינְסְטְרים בעל משפחה. הוא התחתן בגיל מאוחר לאחר שמצא סוף סוף אישה שסיפקה לו בדל משיכה גופנית הדרוש לקיום מינימאלי של זוגיות. מבלי שסיפר אי פעם לאשתו, כל משך חיי נישואיו הוא קיים מערכות יחסים קצרות עם גברים , שלא לדבר על סטוצים חד-ליליים. עד היום הוא חי את חייו הכפולים, מתחמק משמועות, הולך בשביל פתלתל שמאפשר לו לרצות את אשתו וילדיו, ובו בזמן גם להתענג על אהבת גבר. בזכות קיסמו ומעמדו הוא עדיין מושך גברים צעירים ממנו. האם ניתן לשפוט אותו לחובה?

sagie13

New member
שלום ../images/Emo13.gif

באמת קטע יפה, למרות שנראה לי שבסוף המסקנה תהיה שטוב ללכת אחרי השכל (בעצם אני לא כ"כ בטוח שזה לא נכון). לא הבנתי כל כך מה ה"סוויץ' שדיברת עליו ומה אתה מתכוון לעשות, אבל בכל אופן שיהיה בהצלחה

למעלה