שיתוף

pasmagnezi

New member
שיתוף

רציתי לשתף אתכם ביומולדת שערכנו אתמול לאחי.... כמה היה מיוחד, מרגש וחזק ... כמה אהבה היתה שם.... כמה כייף לשוב ולהיזכר... ולדעת שזוכרים... עשינו טקס מאוד מרגש של הדלקת נרות זכרון והעלאת זכרונות ובסוף הטקס אכלנו את עוגת היומולדת שכל שנה הכנתי לו, עוגת מוס בה "חפרנו" עם כפיות... חוסלה בשניות... אבל היום אני כבר שוב הפוכה לגמרי, אחרי הטרגדיה הנוספת של משפחת רמון. גם אחיי נהרגו בתאונת מטוס והכל עולה ומציף המחשבות הטורדניות, העצבות הגדולה. אני מכירה את רונה רמון באופן אישי ואחרי התאונה של אחי שוחחתי איתה, היא שיתפה אותי שגם היא אחות שכולה, כמונו.... והציעה לי תמיכה.... הסתכלתי עליה כדמות להערצה, כאישה חזקה, שורדת שלמרות האובדנים שלה מצליחה למצוא את האושר... והנה שוב אובדן נוסף .. גדול כל כך ועולות המחשבות... מי יודע מתי ולמה? אנחנו מתכננים תוכניות ואלוהים צוחק.... כל כך חשוב לחיות את הרגע, להיות שלם עם עצמך, להינות ממה שיש בעיקר מהמשפחה לחלוק ולקבל אהבה ....

AHDN

New member
../images/Emo16.gif גם הלב שלי כואב מהערב..

אסף רמון, יהי זכרו ברוך. מסכן, כל כך צעיר. הלב שלי כואב על רונה.. אני לא הכרתי אותה ולא ידעתי שהיא אחות שכולה, אבל אני רואה את הכאב של אמא שלי, אם שאיבדה בן, ואני פשוט לא יכולה להאמין שזה מתווסף להיותה אלמנה ומסתבר גם אחות שכולה. גם אני הגעתי עכשיו לפורום כי רציתי לכתוב על אסף רמון.. שהנה עוד אחים מצטרפים למעגל העצוב שלנו.. אני לא שואלת למה ומדוע.. דברים קוראים מעצמם. למרות שאני חייבת להגיד שהטרגדיה הנוכחית של רונה רמון באמת בלתי נתפסת כבר.. ובלי קשר, שמחתי לשמוע ש"נהנית", או לפחות יצאת קצת מחוזקת ממסיבת היומולדת.. אני מקווה שעם הזמן פחות יכאב ויהיה פשוט שונה וטוב יותר.

shlish2004

New member
מתקשה להאמין ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

ההודעה על הטרגדיה של משפחת רמון, תפסה אותי כאשר עשיתי קניות של מתנות לחג יחד עם רעייתי. היינו בקניון גדול וההודעה התפשטה שם כמו אש בשדה קוצים, והפנים של כולם היו נפולים והמומים. אישית, אני כאשר שמעתי את ההודעה, הלכתי הצידה לגרם מדרגות באותו קניון והתחלתי לבכות. ראשית מהמחשבות על רונה רמון, ושנית כי תמונת מחייה של גילי, אחותי, עלו וצפו בתוך ראשי. בנוסף נזכרתי גם בדודתה של אימי שהיתה לי כסבתא, שלא זכיתי להכיר, אשר אבדה את בעלה, את בנה, אחד מאחיה, וכמה שנים לפני מותה, אחד הנכדים שלה נהרג במלחמת שלןם הגליל. ממש מתקשה להאמין איזה גורל אכזר יכול ליפול על משפחה אחת. אסף רמון - יהי זכרך ברוך

למעלה