שיתוף קטן ולמסירה...

berry23

New member
שיתוף קטן ולמסירה...

היום בשעה טובה, הבן הקטן שלי הפך להיות יהודי כשר!!!!! ושמו בישראל גיל חיים ( בעברית צחה שמחת חיים) גיל, סתם שתדעו היה פרי רעיונה של האחות הגדולה והמהממת שלו (2.8) שקיבלה לפני לידתו בובת תינוק כדי שתתרגל לרעיון והיא קראה לו גיל (ואין לנו שום גיל במשפחה או חברים או מישהו מהגן) וכששאלנו אותה על האח החדש שלה היא אמרה שהיא רוצה שנקרא לו גיל... אז קראנו!! מצחיק שתמיד בבית הספר שולחים את הילדים עם משימה לספר בכיתה מה מקור השם שלו והוא יגיד בגלל בובה!!!
סליחות על שלא הזמנתי איש, פשוט עשינו קטן וצנוע בבית הכנסת השכונתי רק למעטים מהמשפחה... התרגשתי, כמעט התעלפתי אבל עברנו.. אז היום היה לי יום ארווווך ומתיש וכמה ימים אחרונים לא יצא לי להכנס לבקר כי היה לנו לחץ לסיים עם התכנונים... אז גם ברצוני להודות לקלרה על האוכל ששלחה לי, שוב קלרה יקרה וטובה- ממש הצלת אותי!!!!! ואחרי בלבולי השכל... למסירה. - טיולון במצב ממש ממש טוב כולל גגון שמש - שק בגדים ענק מלא בגדי קיץ וחורף לבן מגיל 3 חודשים עד שנה - תיק בית ספר של אנימאניאקס חדש מתאים לכיתה א', של חברת מודן-אורטופדי!! - המוןןן גליונות של עיתוני הורים וילדים, גם נורא מעניין לקרוא, יש גם חוברות עם פעילויות לילדים וגם טוב ליצירות וגזרי נייר צבעוניים... - נעלי נשים מידה 37/8 צבע ברונזה שטוחות חדשות לגמרי לא ננעלו בגלל מידתן הקטנה. - זוג רמקולים למחשב (לא זה שפסמתי בעבר ההם נמסרו) האיסוף מנס ציונה.

../images/Emo25.gifהיי berry23 מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

אשמח לקבל את ביגדי התינוק לאם חד הורית והגיליונות עיתוני הורים וילדים והסנדלים ... תודה אילנית

berry23

New member
אלן, אם תצליחי לארגן שינוע שלך, אם לא

אאלץ לתת לראשון שכן יוכל להגיע..אם היה לי איך לעזור לך לשנע בכיף אך אין לי.

trasie

New member
אם לא יהיה שינוע לאלן, אני מחפשת למשפחה מזמן.

אלן 1 -

נראה לי שאולי לחפש בין השכנים שלך מישהו שיוצא על בסיס קבוע עם רכב לעבודה או לימודים , ויהיה מוכן מידי פעם להעביר אליך כלומר נראה לי שיהיה הרבה יותר קל למצוא מישהו מהישוב שלך שיוצא וחוזר מאשר כאן בפורום, נעמי.

זה נכון מאד אבל השאלה מי,,? צריך לבדוק כאן

ולא תמיד מוכנים לקחת,את יודעת,, שווה בדיקה, תודה אילנה

שוקולתה

New member
מזל טוב לך ברי 23 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

תגדלי אותו ותיראי רק נחת בריאות אושר ופרנסה טובה .

0ziris

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif

רחל68

New member
אני אשמח לרמקולים למחשב

שלי פשוט שבקו חיים, והילד לא יכול לשמוע את הסרטים שלו. שולחת מסר.

berry23

New member
אוקיי, אז מי בסוף לוקח מה?? ויש לי גם

סלקל למסירה...

למעלה