שיתוף קטן ולמסירה...
היום בשעה טובה, הבן הקטן שלי הפך להיות יהודי כשר!!!!! ושמו בישראל גיל חיים ( בעברית צחה שמחת חיים) גיל, סתם שתדעו היה פרי רעיונה של האחות הגדולה והמהממת שלו (2.8) שקיבלה לפני לידתו בובת תינוק כדי שתתרגל לרעיון והיא קראה לו גיל (ואין לנו שום גיל במשפחה או חברים או מישהו מהגן) וכששאלנו אותה על האח החדש שלה היא אמרה שהיא רוצה שנקרא לו גיל... אז קראנו!! מצחיק שתמיד בבית הספר שולחים את הילדים עם משימה לספר בכיתה מה מקור השם שלו והוא יגיד בגלל בובה!!!
סליחות על שלא הזמנתי איש, פשוט עשינו קטן וצנוע בבית הכנסת השכונתי רק למעטים מהמשפחה... התרגשתי, כמעט התעלפתי אבל עברנו.. אז היום היה לי יום ארווווך ומתיש וכמה ימים אחרונים לא יצא לי להכנס לבקר כי היה לנו לחץ לסיים עם התכנונים... אז גם ברצוני להודות לקלרה על האוכל ששלחה לי, שוב קלרה יקרה וטובה- ממש הצלת אותי!!!!! ואחרי בלבולי השכל... למסירה. - טיולון במצב ממש ממש טוב כולל גגון שמש - שק בגדים ענק מלא בגדי קיץ וחורף לבן מגיל 3 חודשים עד שנה - תיק בית ספר של אנימאניאקס חדש מתאים לכיתה א', של חברת מודן-אורטופדי!! - המוןןן גליונות של עיתוני הורים וילדים, גם נורא מעניין לקרוא, יש גם חוברות עם פעילויות לילדים וגם טוב ליצירות וגזרי נייר צבעוניים... - נעלי נשים מידה 37/8 צבע ברונזה שטוחות חדשות לגמרי לא ננעלו בגלל מידתן הקטנה. - זוג רמקולים למחשב (לא זה שפסמתי בעבר ההם נמסרו) האיסוף מנס ציונה.
היום בשעה טובה, הבן הקטן שלי הפך להיות יהודי כשר!!!!! ושמו בישראל גיל חיים ( בעברית צחה שמחת חיים) גיל, סתם שתדעו היה פרי רעיונה של האחות הגדולה והמהממת שלו (2.8) שקיבלה לפני לידתו בובת תינוק כדי שתתרגל לרעיון והיא קראה לו גיל (ואין לנו שום גיל במשפחה או חברים או מישהו מהגן) וכששאלנו אותה על האח החדש שלה היא אמרה שהיא רוצה שנקרא לו גיל... אז קראנו!! מצחיק שתמיד בבית הספר שולחים את הילדים עם משימה לספר בכיתה מה מקור השם שלו והוא יגיד בגלל בובה!!!