שיתוף קבצים

Hell Rider

New member
שיתוף קבצים

הייתי רוצה לפתוח קהילת שיתוף קבצים, ואני חושב שהדרך הכי טובה לזה היא תוכנת השיתוף ++DC התוכנה הזאת מאפשרת כמו תוכנות אחרות, אבל זאת הופכת עכשיו לתוכנה השולטת בתחום וכבר ניתן למצוא קבצים רבים אשר קשורים לסידרה (ממשתמשים מחוץ ארץ) הייתי רוצה שנוכל לשטף קבצים בינינו והתוכנה הזאת תאפשר את זה... אשמח לקבל את דעתכם בעניין בברכה

burhtk1

New member
כןן..

יש לי את תוכנת השיתוף הזאת!.. היא באמת ממש טובה.. אני כל שבוע מוריד את הפרקים החדשים של סטארגייט/אטלנטיס.. ^^

Hell Rider

New member
אני נזהרתי

בקשו שלא להזכיר הורדת פרקים בגלל שזה לא חוקי, אז אני לא הזכרתי את זה... בכל אופן, אולי כדאי שכל אחד ירשום את הכינוי שלו?¿? שלי הוא: THE_DEVIL

burhtk1

New member
אופס..

זאת אומרת שעשיתי טעות כאשר הזכרתי שאפשר להוריד פרקים משם?

Hell Rider

New member
לא קריטי

אבל אין צורך לומר מפורשות, כולם הבינו... ז"א, בלי להעליב אבל כמה אנשים כבר יורידו את הציור של "maoriko14"?

Hell Rider

New member
למי שלא היה ברור

קבלתי כמה הודעות פרטיות, אז הנה הלינק למי שלא היה ברור:

בואו תגידו לי

מה אתם רוצים שאני אעשה עם השרשור הזה. לא כי אני באמת תוהה, איזו הודעה למחוק, מתי למחוק, למה אני בכלל צריך להגיע למצב של תהייה האם למחוק.

Hell Rider

New member
...

אני לא דיברתי על פרקים בהודעה המקורית (כפי שבקשתם), אלא בסך הכל הצגתי תוכנה אשר בה נוכל לשטף קבצים... ולגבי המחיקה, הייתי מוחק את כל מה שבא אחרי התגובה הראשונה (כולל). ובאמת שלא הייתה כוונה להגיד לכולם להוריד פרקים של הסידרה (בצורה לא חוקית) נ.ב. אני לא הורדתי אף פרק! אבל ראיתי הרבה דברים שקשורים לסידרה כאשר חיפשתי רקע חדש... אבל אם אתה מוצא לנכון למחוק את כל השירשור, אני אבין בגלל שברור שזה הדבר הראשון שעולה לנשים לראש כאשר אומרים להם "תוכנה לשיטוף קבצים"...

bigbird™

New member
../images/Emo68.gif לנשים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ואני חשבתי שלנשים עולה משהו אחר לראש כשמזכירים תוכנה....

Hell Rider

New member
סבבה

אני רואה שכולם כאן בקטע של להעיר על כל שגיאת כתיב... קצת ילדותי אבל... אני כבר לא יעשה את השגיאה הזאת שוב... אני מקווה

Hell Rider

New member
HEHE

כמו שאמרת, קצת ציניות לא הרגה אף אחד (זה לא היה ברצינות...)

deathcaster

New member
צפניה בוא אני אגיד לך מה לעשות

כבר הצעתי זאת בעבר ניתן לפתוח קהילה ( קומונה ) בתפוד , ושם בניגוד לפורומים , מערכת תפוז לא לוקחת אחריות על התוכן שמוכל שם , ואז כל בעיות ההורדות ייעלמו פשוט לא ?!

למעלה