שיתוף פעולה

numbo

New member
שיתוף פעולה

בצו ראשון לא עשיתי בדיקת ראייה כי הייתי עם עדשות אז הם אמרו לי לעשות בדיקת ראייה ולפקסס להם את התשובות. רציתי לשאול אם אני צריך לשתף איתם פעולה ולעשות את הבדיקה או שאני צריך לסרב לעשות את הבדיקה כחלק מתהליך ההתחילות שאני לא מסכים איתו, כי אני יודע שאם אני לא עושה את הבדיקה אז אין להם את הנתונים בשביל לקבוע לי פרופיל ואז זה מקשה עליהם לקבוע לי תפקיד בצבא.

אתה צריך להחליט באיזה כיוון אתה

הולך. אתה צריך להחליט אם אתה הולך ראש בראש עם הצבא.. וזה אומר להתנכל בכל דבר שהם מבקים ממך בתור מלש"ב או שאתה משתף פעולה, גומר עם ההליכים ומזומן לועדה. מאמיר למשל, תשמע לדעתי, לא ללכת, לא לשלוח.. אתה לא רוצה שום קשר איתם. מבחינתי, זה נראה לי מיותר.

ושוב נשאלת השאלה

לאיזה עתיד אתה מצפה? לגברים קשה מאד לצאת על מצפון. אני לא מבינה לקראת מה אתה חושב שאתה הולך?

numbo

New member
אני לא מבין

מה הבעיה לענות על השאלה ששאלתי? אני יודע שזה תהליך קשה לבנים אני בסה"כ שאלתי מה יותר כדאי לעשות בכדי להקל על התהליך עד לפטור, ללכת ראש בראש עם הצבא או לשתף איתם פעולה.

אז אני אמשיך לענות,

שזו החלטה שלך, ובטחלס זה לא כזה משנה. אתה צריך להחליט על טקטיקה משלך- ראש בראש או להיות בסדר עד הועדה.. אני לא מאמינה שיש מומלץ או לא.. אבל ככל שתעשה יותר בעיות, הם ישנאו אותך יותר. אם זה הכיוון שלך, בהצלחה.. אם בא לך להעביר את זה בסדר, מה טוב. בהצלחה.

למעלה