שיתוף נתונים

שיתוף נתונים

ברצוני לשתף את כולם בסקר שנערך בבתי בספר ליאו-בק והראלי (ראלי) בחיפה, בשכבת כיתות ט´ שכבה זו כוללת 200 תלמידים (בקירוב) מקבוצות ועדות שונות, ונערכה בכל הכיתות בשכבה (מלבד כיתה טיפולית) 93 ילדים הצביעו בעד הומוסקסואליות, והם תומכים בנושא. 87 ילדים הצביעו נגד הומוסקסואליות, וחלקם מחשיבים עצמם להומופובים 20 ילדים נמנעו.

sarah

New member
אבוי... ../images/Emo3.gif

חבל שזו השיכבה שלך... הממ... לפחות יש רוב שפוי
באעבה, שרה

הרוב ההומופובים מאצלי

כשעשיתי את הסקר, רוב הילדים מהשכבה שלי שהצביעו היו ההומובים, המבינים היו מהריאלי (ראלי) אבל הבנות אצלנו בעד...

TwelveEyes

New member
עשו אצלנו סקר כזה...

לפני שנה כחלק משבוע המודעות המינית שהיה אצלנו.. אין לי מושג מה המספר המדוייק של התלמידים אצלנו בשכבה, אבל אני זוכרת שהיועצת אמרה שהרוב היו בעד.. אז זה כבר טוב :) אבל הומופובים יש בכל מקום... מה לעשות...

Deeper Boy

New member
אני רציך לנסות לעשות סקר כזה

בבית הספר שלי. והנתונים בסקר המוזכר כאן די מפחידים אותי... :(

Deeper Boy

New member
עדיין לא

אני צריך לעשות אותו בעיתון בית הספר, שאפילו לא התחלנו לעבוד עליו... נראה כבר מה יהיה :)

TwelveEyes

New member
חחחח

חשבתי שביה"ס שלי הוא היחיד בארץ שמוציא עיתון :) גם אצלכם זה איזה שלושה עמודים מצ´וקמקים שתקשורת עובדים עליהם חצי שנה ומכריחים לקחת בסוף כל סמסטר? D: הסקר שדיברתי עליו פורסם גם בעיתון ביה"ס שלי בשנה שעברה, אם הסניליות לא השתלטה עליי סופית.. דבר עם היועצת של השכבה, היא בטוח תסכים שזה "מאד חינוכי וחשוב" אם התיאוריה שלי לגבי יועצות בית-ספריות נכונה :)

Deeper Boy

New member
ובכן כן

רק שהעיתון שלנו הוא 30 ומשהו עמודים, מושקע, וכולם מגיבים עליו. הוא אפילו עורר סערה ציבורית בבית הספר פעם אחת כאשר סגן המנהל כתב טור שטען שכולנו פרחחים לא מפונקים שמלכלים בכוונה ומשתמשים בסמים. *אור גאה בעצמו* :)

Deeper Boy

New member
היי אלון :)

גיליתי מי זה ד´... אפילו פגשתי אותו כמה פעמים... שכחתי מקיומו... פנה אליי באיסיקיו :)

../images/Emo13.gif

הולכים עם מיליון סיכות "תנו להומואים לחיות!" על החולצה, וצועדים במצעד בפיאה מנגאית ורודה וחולצה של "מיי סון מייקס מי פראוד!"

למעלה