שיתוף מחשבות...

RayoDeLuz

New member
שיתוף מחשבות...

מאז שהייתי בכיתה א', היו לי המון מסיבות ימי הולדת. רובן מסיבות פיז'מות. אני מוצאת את עצמי כאן, 11 שנים מאז מהמסיבה הראשונה, מבולבלת.. יום שישי האחרון הייתה לי יומולדת ה17 שלי. ביום שבת הקרובה ישנה המסיבה. הזמנתי 10 בנות וכולן נוצריות. עוד לפני ששלחתי את ההזמנות, התחלתי להתלבט.. כדאי או לא כדאי... בכל אותו זמן גם רצו מולי הזכרונות מהמסיבות הקודמות ובכלל מהביקורים הקודמים של יותר מחברה אחת.. ההיא רבה עם ההיא על המקום שינה... ההיא מרביצה לההיא... ההן לוקחות את הקרקרים שכיבדתי אותם וזורקות אותם באמבטיה.. אותן ההן לוקחות את החרוזים שעמדו ליד המיטה על המדפים ומפזרות אותם על המיטה מתחת לסדין... ההן מרכלות עליי מאחורי הגב.. ההיא מציתה את ההן.. הכל הכל מהשנים הקודמות פתאום חוזר אליי ואני מוצאת את עצמי מפחדת... אז, ממה אני בעצם מפחדת? אני מפחדת שזה יחזור על עצמו. כשהייתי קטנה, ה"חברות" היו עושות לי את הכל הדברים שציינתי למעלה ואני מוצאת את עצמי מנסה להתחמק. עכשיו ההזמנות כבר נשלחו. בנות הודיעו שהן באות אבל, אני בתוכי נשברת לרסיסים. מנסה לעצור את הדמעות. אולי זו טעות? אולי אני צריכה לבטל? אני מוצאת את עצמי שואלת את עצמי המון שאלות... האם זה באמת שווה את זה? אני לא יודעת.. אני מתחילה לחשוב שאולי זו הייתה טעות... אני מנסה לשים את הכל מאחור.. הצלחתי טוב מאוד במשך שנתיים וחצי האחרונים.. אבל, אני לא יודעת עוד כמה זמן אני אוכל להחזיק לפני שאני אקרס לגמריי... אני יודעת שאין לי ממש ממה לחשוש אבל, זה העבר שלי.. העבר שלי היה כזה... המסיבה הזאת היא לא הראשונה שלי כאן, בקנדה.. עשיתי מסיבה לפני שנתיים.. אבל זה היה שונה.. לא יודעת למה.. אולי בגלל שכולן דיברו או הבינו עברית (חוץ מאחת) או שאולי הכל היה אז טרי ולא כ"כ השפיע... זהו רק רציתי לשתף... קרן:)

../images/Emo42.gif

אם כבר שלחת...אין מה לעשות...פשוט תנסי לעשות את הטוב ביותר, ותהני. אם הן עושות משהו שלא מוצא חן בעינייך-את תמיד יכולה להעיר,נכון שזאת מסיבה ורוצים להנות,אבל כולכן כבר בוגרות..ואני בטוחה שהן ידעו לשים את הגבול הפעם. אני מקווה שהפעם תהיה לך מסיבה מצוינת
:)

RayoDeLuz

New member
לא מדובר על אותן בנות..

הרי הבנות שגדלתי הן בנות ישראליות.. כאן מדובר על בנות בקנדה... איפה שאני גרה.. תודה על התגובה. קרן

אז אם לא מדובר על אותן בנות../images/Emo42.gif

אני חושבת שאין לך ממה לחשוש. אני מבינה את הפחד הזה שמה שקרה יקרה שוב, אבל גם מכיון שאלו לא אותן בנות וגם מכיון שאתן לא ילדות קטנות אלא נערות בוגרות אני חושבת שאין לך ממש לחשוש אלא לבוא למסיבה הזאת ברגשות חיוביים וטובים. אני בטוחה שתהני.

עונה..

קודם כל מזל טוב
לפי דעתי האירועים שהיו ביומולדת שלפני 11 שנים לא יחזרו על עצמם, הבנות כבר התבגרו בנפשם ובדעתם. לדעתי את לא צריכה לפחד... תראי גם אני שאני עושה אצלי פגישות של בערך 15-10 אנשים גםאני מפחד שיקרה משהו, שמשהו ישבר. אבל צריך להנות ולהשגיח שהכל בסדר, אין מה לעשות.. יהיה בסדר!!! הרי הן בנות 17-16, לא? הם לא יעשו דבר כזה... מקווה שעזרתי

RayoDeLuz

New member
כמה דברים.

דבר ראשון, תודה... דבר שני, כמו שהגבתי ל"טולוז האחת והיחידה", לא מדובר על אותן בנות.. הבנות שפגעו בי הן בנות מישראל הפעם מדובר על בנות בקנדה... הבנות הן בגילאי 17-18..

mirit111

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif../images/Emo9.gif

בס"ד אני לא חושבת שהדברים יחזרו על עצמם. בכל זאת הן כבר התבגרו.... מקסימום אם לא תהיה ברירה אז תעירי להן. בהצלחה ותהני

sh53

New member
מניחה שימי ההולדת בשנים האחרונות השתפרו

כשהייתן קטנות אז טבעי ונורמלי שהיו קורים הדברים האלה, לא הייתן נערות בוגרות ומחושבות, אלא ילדות קטנות, שובבות ומופרעות. אני מניחה שבשנים האחרונות זה השתנה, התבגרתן וימי ההולדת שלך לגמרי אחרת. אם קורה משהו שהוא לא לרוחך, אני מציעה להעיר בעדינות ולבקש שלא יעשו את זה - אפשר גם לומר שההורים לא מרשים לאכול בחדרים (אם מתעקשים לאכול דווקא על המיטה).

RayoDeLuz

New member
כנראה שהייתי צריכה להדגיש את..

הנוצריות... מדובר על בנות אחרות... לא אותן בנות מכיתה א'.. אבל, הפחד נשאר אותו פחד...

sh53

New member
נסי "לשוחח" עם עצמך

ולשאול את עצמך ממה את בעצם פוחדת? למה זה מלווה אותך כל השנים? האם יש משהו אחר "שמתחבא" מאחורי זה?

sh53

New member
אז נסי להתמודד

ולומר לעצמך מה שהיה בעבר שייך לעבר ועכשיו צריך "לפתוח" דף חדש ולהמשיך הלאה.

RayoDeLuz

New member
היום המסיבה..

רק 3 שבאות באות מ10 בנות שהזמנתי..:-\ כל שאר ה7 יש להן תירוץ אחר.. מה שהכי כאב זה חברה די טובה שלי הודיעה לי אתמול שהיא לא באה כי יש לה משחק כדורסל או משהו כזה.. כ"כ ציפיתי שהיא תבוא, אבל היא לא תבוא... והיא עוד ידעה על המסיבה חודש לפני..

sh53

New member
נסי להתמקד ביש ולא באין

נכון שהזמנת 10, אבל אף אחד לא הבטיח שכולן תגענה. נכון שציפית שהחברה הכי טובה תבוא, אבל מצד שני יש 3 שדווקא כן באות. תמיד חשבי חיובי ואיך את מקדמת את עצמך בחיים - ראי את חצי הכוס המלאה כמלאה, אל תסתכלי במה שאין, אלא רק במה שיש. מה שאין לא קיים ובכלל לא חסר, אז יוצא שיש לך הכל ו-3 בנות שתהני בחברתן חבל על הזמן, ואם באמת תיתני הזדמנות לעצמך ותתמקדי ביש ולא באין - אני בטוחה שתהני מאוד ולא יהיה לך איכפת ממי שאינן, כי מי שישנן תעשנה לך שמח בלב

RayoDeLuz

New member
זהו המסיבה הרגע נגמרה..

כל מה שנשאר זה רק זיכרונות.. אז ככה זה היה, ב4 וחצי בערך החברה הכי טובה הגיעה. ישבנו לנו ביחד וקישקשנו.. בסביבות 5 וחצי באו 2 חברות אחרות... ישבנו במטבח דיברנו והראתי להן את הכלב.. אח"כ עלינו למעלה ושיחקנו ב"חבילה עוברת"(מסתבר שאין משחק כזה כאן..) ובSCRABBLE (משחק מילים נפוץ בקנדה).. היו מלא צחוקים ואז ירדנו למטה לראות סרט... באמצע הסרט, כולן הלכו לפתע.. הכל התחיל מזה שאחת הייתה צריכה ללכת אז תכננו ללכת ללוות אותה ואז ההורים של החברה הכי טובה באו לקחת אותה ואז החברה השלישית הלכה הבייתה עם החברה הראשונה... היה נחמד אבל, קצת מאכזב... לא אכלנו את העוגה ולא הצטלמנו...

למעלה