שיתוף ליום כיפור

שיתוף ליום כיפור

טוב, לא הייתי בתפוז כבר יותר משנה, אבל מתחשק לי לשתף..... אפשר לכתוב ספר שלם על היחסים האלו, אבל כמובן שאני ממש מתמצתת.

כבר כמעט שנה וחצי שאני רוצה שישלוט בי וכל פעם כשאני מביעה את הרצון הזה הוא לא שולל, אבל עונה "כל דבר בעִתו".

מפה לשם הוא כבר די שולט בחיים שלי בלי להתכוון (כלומר, נראה לי שזה בלי להתכוון) וכל רצון שהוא מביע אני ממש רוצה למלא. הבעיה היא שרוב הרצונות שלו הם שיהיה לי טוב...... הוא אוהב שאני מתאמנת, שאני אוכלת מספיק (אני בתת משקל ומתאמצת להשמין), שאני מכילה את הרגשות שלי ושאני רגועה ושמחה..... אבל אני רוצה שישתמש בי למען עצמו ולפעמים אני חושבת לעצמי שהוא מנצל את הרצון שלי בשליטה רק כדי להפוך אותי לאדם שלם יותר. חצוף!!!!! (
).

כבר כמה וכמה פעמים אמרתי לו ברגע של ייאוש: "אם אתה לא רוצה את זה, אם זה לא מדליק אותך אז תגיד שאתה לא רוצה ואני לא אבקש יותר" (הכוונה היא כמובן שאסתפק ביחסי חברות רגילים + סקס), אבל אפילו פעם אחת הוא לא אמר לא. תמיד זה "כל דבר בעִתו" או "קודם את צריכה להיות במקום יציב יותר רגשית", אבל אני רוצה את זה עכשיו וכבר אין לי סבלנות לחכות.

יש לציין שהוא סוג של מר מושלם בכל אספקט אפשרי. כולן עפות עליו והוא רק צריך לבחור ולקטוף, כך שיש לו את כל הזמן שבעולם.....
הוא נמשך לשליטה והוא דומיננטי מטבעו, אבל הוא ממש לא שולט כדרך חיים.

אין לי מושג אם באמת יום אחד אני אקבל את מה שאני רוצה או ש..... או שאין לי מושג למה הוא פועל כך.

אז רק רציתי לשתף בתסכול, אבל הארות יתקבלו בברכה.

מוניאמר

New member
אני דווקא יכול להבין אותו...

ממש מזכיר לי את עצמי.
גם אם הנשלטת שלי היתה מביעה רצון למשהו, אני לא הייתי עושה שום דבר, אם הוא לא היה בא ממני.
אז כנראה שהוא לא רוצה לעשות משהו כשהוא בא ממך ומחכה שיבשיל הרגע כשזה יבוא ממנו.
תוכלי לבדוק אם זה נכון מה שאני כותב, אם תפסיקי לגמרי לדבר/לשוחח/לרמוז על הנושא.
תוותרי לגמרי על העניין. גם במחשבה.
או-אז, כך אני מנחש, כשהוא ירגיש שזה בא רק ממנו, הוא ייכנס לפעולה.

איזה טעם יש בשליטה אם היוזמת שלה היא הנשלטת?

מבינה את הראש שלי? אז אולי תביני גם את שלו...

כבר קרה שלא העליתי את הנושא

הרבה זמן והוא לא יזם כלום :(

בגלל זה שאלתי אותו כבר כמה פעמים אם אולי הוא פשוט לא רוצה, אבל הוא מעולם לא אמר "לא". אם הוא היה אומר "לא" הייתי משחררת, אבל הוא כל הזמן נותן לי תקווה......

A לוןA

New member
אני לא כל כך מבין

אם נניח בא לך לקשור את הנשלטת שלך והיא אומרת לך "איך בא לי להיקשר"- אז בכוונה לא תקשור אותה, בגלל שהיא אמרה ולמרות שאתה רוצה?
&nbsp
לא ברור לי...

אין אף אדם שימלא את כל צרכייך ב-100%

מהסיבה הזו מערכות יחסים מונוגמיות מועדות לכשלון, אני משלים את החסר אצל פרטנריות אחרות וככה אני לא צריך לרדוף אחרי האידיאל שאינו קיים או שמצריך הקרבה רבה
&nbsp
יש לי פרטנרית אחת קבועה שביחד אנחנו ממלאים 90% מהצרכים הזוגיים שלנו, את החוסרים אנחנו משלימים ממקומות אחרים.
&nbsp
אני חייב לציין שההתנהגות הזו לא יחודית רק לו, גם אני תובעני ושולח את הבת זוג להתאמן, לשנות את התזונה והרגלים אחרים, הבריאות וההצלחה של הנשלטת לא פחות חשובים מהגחמות שלי

tinky2

New member
התשובה היא במה שענה לך

"קודם את צריכה להיות במקום יציב יותר רגשית"
המון אחריות מוטלת על שולט כשאת מוסרת את השליטה שלך אליו
אני חושבת שהוא פשוט בשיקול דעת שלו מרגיש שאת לא בשלה לזה עדיין
או שמה שאת מבקשת לא יהיה נכון עבורך. לפי מה שכתבת רואים שהוא מאוד דואג לך.
הוא מקשיב לך לכן עונה "כל דבר בעיתו". נכון זה יכול לעצבן ולתסכל.
אבל כנראה שהוא יודע מה הוא עושה.
ואם יש לך עדיין רצון להמשיך ולהישאר איתו אז כנראה שאת מוכנה לוותר לעת עתה.
לדעתי, את צריכה להמשיך בכל מקרה להביע את רצונותיך. מאמינה בתקשורת פתוחה.
אבל ההחלטה אם לבצע היא שלו.

Tranquility40

New member
שנה וחצי?!

אני מבין שהוא גבר מרשים, אבל נשמע מוזר למדי שאת צריכה לחכות שנה וחצי. ביסוס זוגיות BDSM-ית יכול לקחת זמן והוא מאתגר יותר (עקב הרובד הנוסף והלא פשוט הזה) מזוגיות וונילית, אבל שנה וחצי ועדיין "כל דבר בעתו"?! מתי יגיע העת - כשתזדקנו?
אני לא רואה סתירה בין התקדמות צעד, צעד ביחסי שליטה, לבין להיותך יותר יציבה נפשית.
אם לשניכם הנטייה הזאת (הוא שולט ואת נשלטת או להפך) ואת אכן צריכה להיות יותר יציבה נפשית (למה בכלל הוא מתכוון? יש לך בעיות חריגות?), אז אם הדבר נעשה בהבנה ואהבה משותפים, זה דווקא יכול להואיל לתהליך "הייצוב" שלך.
&nbsp
אלא אם כן חסר פה פרט מהותי, אני דווקא חושד שהוא חושש להיכנס לתחום, אולי דווקא בגלל שהוא מין מר מושלם כזה הוא פוחד לאבד את התואר הזה בעיניך ולהיכנס לתחום שהוא אינו מכיר במיוחד בתפקיד שעלול להיות לעתים תובעני למדי.
&nbsp
יש מחקרים שמראים שדווקא תלמידים מצטיינים חוששים להיכנס לתחומים חדשים דווקא בגלל שיש להם מה להפסיד (את תואר המצטיין) לעומת תלמידים בינוניים.
היתכן שזה המקרה גם אצלו?
&nbsp
אני לא רוצה להיות שיפוטי מבלי לדעת את כל הפרטים, אבל אלא אם באמת יש בך משהו חריג (במיוחד בהקשר ה BDSM-י, למשל אם עברת התעללות מינית), נראה לי שזה הוא שצריך להתייצב ולא את.

אז ככה

גם אני חושבת שקשר של שליטה יואיל לתהליך ה"ייצוב" שלי. כבר עכשיו אני מתאמנת ומקפידה יותר על תזונה בזכותו. הוא אומר שהוא רוצה שזה יבוא ממני והוא צודק, זה האידיאל, אבל כרגע זה לא לגמרי בא ממני, אז עדיף להתאמן למשל בשבילו מאשר לא להתאמן בכלל (אגב, הוא רוצה שאתאמן כדי שאהיה בריאה יותר וכדי שאעלה במשקל, לא בקטע של להיראות טוב יותר. אני כבר נראית טוב
)

לגבי היציבות הרגשית, הוא התכוון לזה שאני נוטה למצבי רוח קיצוניים.

ולא, הוא ממש לא חושש ולא מפחד לאבד שום תואר. הוא מין מר מושלם בעיני הרבה אנשים ובעיקר בעיני עצמו, אבל פתאום קראתי עכשיו שוב את המשפט "דווקא תלמידים מצטיינים חוששים להיכנס לתחומים חדשים דווקא בגלל שיש להם מה להפסיד"- אין לי מושג, אבל את זה אני לא יכולה לשלול על הסף.

והוא ממש לא צריך להתייצב. הוא מאוד יציב- הוא האדמה שלי.

תודה על התגובה

כלומר, זה כן בא ממני

הוא פשוט עזר לי להתחיל וממשיך לעזור לי עם המשמעת העצמית.

כל מה שכתבתם נכון וידוע

לפחות הרוב :)

וברור שיש לי עדיין רצון להמשיך להיפגש איתו. אני מוכנה לוותר על זה לעת עתה ולתמיד, כי הדבר החשוב ביותר עבורי זה שהוא נוכח בחיי וכל השאר זה רק בונוס. בונוס שווה הון, אבל עדיין רק בונוס

DogsPCI

New member
הלו, לילה טוב, מה שלומך? כתבתי המון דברים... אבל כולם לא

נפלו בול למקום. אז אני מוותר כי אני לא מצליח להסביר נכון.

אם כי!! אני מאוד שמח לקרוא את ההודעה הזו שלך.
ואני באמת חושב שזה העיקר!

רק אומר בכל זאת משהו... יש סוגים שונים של שליטה.
ומה שהוא מסוגל לעשות ועושה עבורך - לא הרבה ידעו ויצליחו.
אז תעריכי... (ואת מעריכה, אבל לא עד הסוף - להרגשתי האישית.).

ויתכן מאוד שעבורו מה שאת מבקשת - ורואה בו כ- הדבר (בה' הידיעה) ומתלהבת, הוא בסך הכל משחק ילדים. והוא לא מבין מה את רוצה ממנו בכלל, ולמה?

כל אחד ואיך שהוא מבין...

אני חושב שהזמן יגיע כשאת תבחיני בין מה אמיתי לבין מה משחק. לפחות כפי שהוא רואה את הדברים. ואז - יהיה לזה מקום נכון מבחינתו.

המון בהצלחה, בסך הכל נשמע שכיף לכם.
אם כי מבין שחסר לך קצת פלפל... באמת קצת חבל.

ונ.ב. - להתחצף אליו כשאתם במיטה את ניסית כבר, כן? זה יכול לעזור לפעמים :).

לילה טוב :).

מממממ לא הבנתי

מה זאת אומרת "אולי זה בסכ"ה משחק ילדים" ולמה אתה חושב שהוא ואני לא מבינים את ההבדלים? דווקא דיברנו על הנושא הזה והסברתי לו שסתם משחקי שליטה מדי פעם לא מספקים אותי והוא גם אומר בעצמו שהוא יכול לשחק מדי פעם, אבל הוא יודע שזה לא מה שאני מחפשת.

וגם, לאיזה סוג של התחצפויות אתה מתכוון? תוכל לתת לי דוגמה או שתיים?

DogsPCI

New member
היי, לילה טוב :) שוב אומר, זו רק דעה אחת... שאני חושב עליה.

נושא קשה... יותר נכון מורכב. השליטה :).
הצצה, למה שאני רואה כשליטה...

יש סוגים שונים של שליטה, ויש מטרות שונות לשליטה. וחלק מהמטרות הן חיוביות, וחלק הן לא-חיוביות. ומעבר לכך, שליטה שאינה כפופה למטרה - תמיד תהיה שלילית.

לרוב המוחלט, שליטה-חיובית באה לעשות סדר, למען כל מי שמעורב בסיטואציה. אין אנוכיות, ואין אינטרס עצמי. מרגע שאחד מאלה קיים - כבר לא שליטה חיובית.

אז יש המון מטרות חיוביות שאפשר להכפיף את השליטה אליהן - הורים לילדים, זקוקים לשליטה למען טובת כולם... לא כולם עושים זאת נכון ;). מנהיגים שונים של קבוצות שונות - גם שם המטרה היא סדר. מפקד בצבא - גם שליטה, המטרה? השרדות. מורה ומחנך - שליטה, למען טובת הנשלטים בלבד. כל מדריך או מורה דרך או מטפל (נפשי) - שליטה, למען הנשלט.

אילו מטרות חיוביות... ויש גם מספיק מטרות שליליות - כסף, כוח, אנוכיות, וכו'... לא קשה להבין.

ויש את פורום בדס"מ חחח - שליטה לשם ריגוש וסיפוק מיני... ויש כאלה שיגידו סיפוק נפשי. לדעתי זו מטרה חריגה. אני לפחות לא מבין אותה ממש. ומתייחס אליה כניטרלית - ויכולה להפוך לחיובית או לשלילית - כל מקרה לגופו.

אבל זו מטרה - "מוזרה" קצת. מה הקשר בין שליטה אמיתית לעוררות מינית? איזו מין מטרה זו? במונחים שלי - זו כלל לא שליטה. לא יודע מה זה עדיין :).

או-קיי, מקווה ששרדת :)

את מתארת את הגבר שלך כמנסה ומצליח להשפיע עליך לכיוונים שהם טובים עבורך. משמע - הוא לוקח שליטה-חיובית על אספקטים מסויימים של החיים שלך. המטרה? טובת הנשלטת - כפי שהוא מבין את זה. וכנראה גם מבין נכון - הרי את אומרת שכולם מסכימים שהוא יודע להבחין בין טוב ורע.

עכשיו, אם נראה לך שזו משימה קלה? אין לך חצי מושג. בפרט כשהוא מצליח להוביל אותך, בלי שתתנגדי או תרגישי לחץ-שלילי - את משתפת פעולה. הוא עושה עבודת שליטה מצויינת בתחומים שבעיניו הם הכי חשובים עבורך. ומשקיע המון תשומת-לב להמון פרטים, ולך, וכן משקיע ומתמיד לכוון אותך למסלול הנכון.

אלה דברים שאת אומרת:

"מפה לשם הוא כבר די שולט בחיים שלי בלי להתכוון (כלומר, נראה לי שזה בלי להתכוון) וכל רצון שהוא מביע אני ממש רוצה למלא. הבעיה היא שרוב הרצונות שלו הם שיהיה לי טוב...... הוא אוהב שאני מתאמנת, שאני אוכלת מספיק (אני בתת משקל ומתאמצת להשמין), שאני מכילה את הרגשות שלי ושאני רגועה ושמחה..... אבל אני רוצה שישתמש בי למען עצמו ולפעמים אני חושבת לעצמי שהוא מנצל את הרצון שלי בשליטה רק כדי להפוך אותי לאדם שלם יותר. חצוף!!!!! (D:).".

וכן את אומרת מספיק פעמים שהוא בהחלט יציב, ומנסה לייצב אותך...

את אולי לא יודעת להעריך, אבל הוא מיישם את גולת הכותרת של שולט, וזה ל"גדל" אותך להיות חופשיה מהצורך בשולט. להיות חזקה ויציבה בעצמך, להפוך אותך לשולטת-חיובית - ואין מתנה יותר גדולה מזו שבן-אדם בעולם הזה יכול להעניק לך!! אני מדבר מנסיון, כי גם לי מישהו העניק את המתנה הזו. ובעצמי הענקתי זו - לבודדים מאוד, וגם חלקית.

ואת אומרת פה משפט כזה - "הוא נמשך לשליטה והוא דומיננטי מטבעו, אבל הוא ממש לא שולט כדרך חיים.". ובכן, הוא לא סתם מר מושלם :) ולפי מה שאני לפחות מבין ומשלים את התמונה מהחלקים שאמרת... אם יש מישהו פה שחי שליטה כדרך-חיים - זה הוא!

אבל זו שליטה שכפופה למטרה שאת לא יודעת להעריך, למרות שהיא מבחינתי המטרה-העליונה של כל השליטה באשר היא! ובמקום זאת, את מבקשת ממנו - שליטה מסוג אחר, שכפופה למטרה שלא לכולם ברורה בכלל (אני לא מפחית מערכה. רק אומר, שלא כולם מסוגלים להבין אותה כנראה), וזו מבחינתך גולת הכותרת.

אז זהו, שעבורו - זה כלום ושום דבר. לא מרוע ולא מזלזול, הוא פשוט אדם כזה. והוא יכול להבין את הקשר של שליטה שכזו - רק כמשחק. כשאת רואה בה כפסגת חייך. ואני כבר ניסיתי לומר זאת קודם, כנראה ולא הייתי ברור. והינה מה שענית:

"ולמה אתה חושב שהוא ואני לא מבינים את ההבדלים? דווקא דיברנו על הנושא הזה והסברתי לו שסתם משחקי שליטה מדי פעם לא מספקים אותי והוא גם אומר בעצמו שהוא יכול לשחק מדי פעם, אבל הוא יודע שזה לא מה שאני מחפשת.".

הרי לך ההבדל, עבורו הוא יכול להבין זאת כמשחק. לך המשחק הזה לא מספיק, את רוצה את זה כשליטה המרכזית. אבל כבר יש עליך שליטה מרכזית - והכי טובה שיש... (אובייקטיבית, מבחינת השרדות - טבע, הגשמה עצמית, הפיכה למנהיגה...).

ברגע שתבקשי את זה רק כמשחק, ותביני שאת תחת שליטה מרכזית מסוג אחר - אז הוא יוכל להבין ולמצוא לזה מקום אצלו. וכל עוד תגידי שאת לא מסתפקת רק במשחקי-שליטה... אז אכן, יקירה, במונחים שלו... ושלי... ושל כל המנהיג-טהור, את לא יציבה עדיין. כי את מחפשת את הבלגאן במקום את היציבות והסדר.

את מחפשת לשחרר שליטה, כשהוא בעצם בא ללמד אותך לקחת שליטה (אמיתית - אותה לא מוסרים, רק למי שזהה לך) בחיים האמיתיים! כמו שאמרת, הוא אומר שזה צריך לבוא ממך בשלב מסויים, להטיב עם עצמך ולדחוף את עצמך, וכו'. עבורו לקחת את הבדס"מ כדבר רציני, זה להחליש אותך!! וללכת נגד כל מה שהוא עושה עד עכשיו. - ואסור לו.

אז אחד משניים:

או שתביני את השליטה המרכזית כמוהו, ותזרמי איתו... ותגלי עולם מלא ומדהים. רק לא מעורר מינית כלל! חח... אבל ממלא את הנפש עד המקסימום.

או שתמצאי מישהו שיראה את מהות השליטה כמוך. אם כי, לרוב... לא תתפתחי בעצמך להיות שולטת-טהורה. ולא את כולם זה מעניין, וזו עבודה אדירה - שחובקת את כל החיים. - מר מושלם, אמרנו?

טוב, זה הכל רק אפשרות אחת, על סמך רסיסי מידע - אותם אני לוקח לכיוון שאני מבין, וזה גם מתיישב יפה. אולי תני לו לקרוא... תראי מה הוא יגיד :))
מצטער אם יצא מבולגן... תראי מה השעה. וגם ככה, אי-אפשר להסביר את זה במילים. צריך לחוות. - ניסיתי :).

וגבי ההתחצפות... אין לי דוגמה נקודתית. זה לא אמור להיות כל-כך קשה. תהיי חצופה ושובבה, ומשולחת רסן... כדי שהוא ירגיש שהוא צריך להשכיב אותך על הברכיים ולהחטיך לך קצת ;) את גם יכולה לרמוז לו שזה מה שיחנך אותך P: אבל באמת שצריך גרעין של משיכה לכיוונים האלה. אם הוא מוכן לשחק ביחסי-שליטה, אז אמור להיות לו גרעין של זה...

טוב, סיום חפירה. מקווה שיצא מובן איך-שהו... ואולי יעזור לך או למישהו אחר.

לילה טוב (נכתב בהרצה אחת... בלי לערוך וכו' - אז רחמים :) ).
טוב, עריכה אחת... P:

DogsPCI

New member
מנצל"ש... אני במצב רוח לחפור :) על שליטה והוגנות :).

שאלה לי... מהו הכלי או הכלים שמשמשים לשליטה?

יש הרבה... קשיחות, ישירות, דקדקנות, ענישה, כאב, שוט, חבלים, משחקי-מוחות, מניפולציות רגשיות ועוד.

מישהו ענה - הוגנות?

הוגנות לפי הדרך שאני מבין שליטה-חיובית-טהורה, היא אחד הכלים הכי חזקים לשליטה, אם לא החזק ביותר. הוא הבסיס של הכל. כל מה שהוזכר למעלה, אמור להיות כפוף להוגנות.

לפחות כל עוד מדובר על בני-אדם עם קצת כבוד-עצמי, וקצת אמפטיה, וקצת בושה. כל אחד ואחד מאיתנו, אם יראו לו שאינו הוגן, ועוד כלפי אדם קרוב, ירצה לתקן זאת, ולהחזיר לעצמו ולדינמיקה את ההוגנות. ומי שלא... רצוי גם ככה להתרחק ממנו. מבטיח לכם שכל השפעה שתנסו להשיג דרך כלים אחרים ניתן להשיג ע"י הוגנות :). - מה שנקרא - איזון :). רק שזה דורש מהשולט - להיות הוגן תמיד! להיות ישר תמיד, לקחת אחריות תמיד, ולהיות הכי-פחות אנוכי שניתן. - בעיה??

והקשר לבדס"מ. זו אחת הבעיות שלי בלהבין ולהתחבר לנושא. כי הוגנות - לא יוצרת מתח, היא באה לפתור את המתח. מה שיוצר מתח הוא חוסר-הוגנות.

אם אני הוגן לחלוטין מול הצד השני - אז איך אני יכול לתת לו פקודות? איך אני יכול לקחת ממנו את השליטה במקום להחזיר לו אותה? וכו' - בעיה... ולא ניתן ליצור מתח באוויר... כזה שיפתר בסוף ע"י - אורגזמה! חחח.

טכנית, גם בדס"מ לדעתי אמור להיות מבוסס על הוגנות, אלא שיש ליצור מערכת לא-הוגנת - ולקבל אותה כ"הוגנת" :).

רוצה ללכת לטיל על שפת הים? בכיף, את צריכה לספוג עכשיו XYZ. לא הוגן כלל - אובייקטיבית. ולמה שמישהו יסכים לזה. זה יהיה מוסכם על הצד השני רק אם מראש בנינו עבורו והצגנו לו מערכת לא-הוגנת כנקודת הפתיחה - והיא זו שמתווה את הדרך. וברגע שיקיימת המערכת הזו, אז כבר ניתן להשתמש בהוגנות פנימית כדי להפעיל ולהשפיע.

ובכללית, כל שולט אשר ישבור את ההוגנות שהוסכמה מראש (בין אם הוגנת אובייקטיבית, או "הוגנת" פרי המצאתינו...) - מייד יאבד כוח... ובענק. ובצדק.

אז סתם נושא שמעניין אותי לחשוב עליו היום... אישית לא מסוגל ליצור מערכת "לא-הוגנת" שתשמש כמסגרת/לשליטה בחיי היום יום. מוכן ליצור מערכת "לא הוגנת" רק במסגרת של משחק. וזה בדיוק הקטע של משחקים - יצירת מערכות חוקים חדשות, ואז יש לפעול לפני הכללים הפנימיים של המערכת החדשה הזו.

וגם אז פעמים רבות לא אוכל להרגיש בנוח, אלא אם הצד השני מבין את הדברים כמוני. אחרת, ארגיל אותו לחיות בחוסר-הוגנות... וזה אסור לי לעשות.

שוב, כתיבה בסגנון חופשי על נושא שהיום רצה לצאת ממני :)

אז תהיו הוגנים... ;).

DogsPCI

New member
מנצל"ש - על שליטה, כניעה וכבוד.

ואני מדבר על שליטה-חיובית-טהורה, הכפופה למטרה של - סדר, שלום - הרמוניה.

מבחינה חברתית, או שליטה-חברתית-חיובית, ההתנהגות הכי מוערכת ושנחשבת לזו שהיא טופ של הטופ... כן חברים זו לא השליטה זו הכניעה! כל שולט-חיובי-טהור (משמע הוגנות אמיתית ולא הוגנות-"עקומה" לשם שעשוע) - מחוייב!! להיכנע מול כניעה!

זה אולי מצחיק, אבל זה אמיתי :).

חוק מספר 1 (יש לפחות איזה 20 חוקים מספר 1 חחח) בשליטה - ברגע שמוצגת כניעה, אתה חייב מייד לכבד אותה. והכוונה במייד - היא מייד!

נשלט עבר על הכללים וצריך "ליישר" אותו... מגיע השולט ומפעיל לחץ. במידה והנשלט מתנגד ללחץ הזה יופעל לחץ מסוג אחר או מוגבר... וכו'. בשניה שהנשלט נתן כניעה, מייד חייבים לשחרר את הלחץ ולהמשיך הלאה בחיים כאילו כלום לא קרה. - זה אחד הכללים הכי הכי הכי חשובים בעולם! והכוונה בעולם החברתי גם שלנו בני-האדם.

איפה אני רואה את זה? או יותר נכון בוכה בפנים כשאני לא-רואה את זה? בעיקר הורים וילדים, אבל גם בני-זוג, עובד-מעביד, בעלים-וכלב וכו'....

תרחיש אפשרי... ביקשנו מהילד לעזוב את הטלביזיה וללכת לסדר את החדר. הוא אומר כן/לא/אחר-כך/אכלו לי/שתו לי... שעה. אנו ממשיכים עם הלחץ... (בהנחה ובתקווה גדולה שזה גם לחץ נכון. מה שלא קורה לרוב המוחלט). בשלב מסויים הוא אומר - טוב, בסדר... וקם (אפילו רוטן קצת...) ומתחיל ללכת לבצע את מה שביקשו ממנו. מהשניה שהתחלפה במוח שלו התפיסה ממלחמה בנו לכניעה בנו - אנחנו חייבים לשחרר מייד! כל לחץ. אבל מה רוב ההורים עושים (כי כבר עלו להם העצבים)? - לזרוק עוד מילה... אפילו אחת - "שהחיינו".. "הגיע הזמן" או "למה כל הזמן צריך לריב איתך שעה". - זה הורס הכל, זה פשוט לקחת את כל מה שעשינו ולזרוק אותו לזבל! כי בפעם הבאה...

גם בין בני זוג. מישהו טעה, עשה משהו... באנו והפעלנו עליו לחץ. הוא יכול לא להביןם או להתנגד, אבל בשניה שהוא/היא נתנו כניעה - מייד! חייבים לכבד אותה. גם אם היא קצת צולעת... (ליטושים זה שלב מתקדם). לא נכבד אותה מייד... ונמשיך בריב/וויכוח - נזק אין-סופי. מזרוק עוד מילה מהאגו - נזק אין סופי (למערכת היחסים הכוונה. איבוד נקודות עצומות בכבוד מולינו ובאמון מולינו - זו העדות שאתה לא באמת שולט).

אז בחיי היום-יום, אישית מציע ללמוד ולכבד כניעה, אם רוצים להשיג קשר חברתי טוב ויציב.

חיבור עם בדס"מ. אישית, אם אני רואה כניעה - אני חייב לכבד, לא יכול להפעיל עוד לחץ... גם אם מבקשים ממני. זה נגד השליטה! זה נגד החוקים! זה נגד מהטרה העליונה - סדר, שלום, הרמוניה-חברתית/זוגית/משפחתית. ואני מבין שבבדס"מ המטרה העליונה שונה - עדיין לא מבין אותה באמת, אולי חייב לחוות, ולכן החוקים הפוכים.פה אם אני רואה כניעה? אני עדיין אמור להמשיך להפעיל לחץ... לפחות בחלק מהמקרים.

כתיבה בסגנון חופשי - לא מדע מדוייק :))
ולא בהכרח צודק או נכון :).
לדעתי כן.

בוקר-טוב.

A לוןA

New member
לדעתי- אם שנה וחצי זה לא שם

וכמו שכתבת- היתרונות עולים בהרבה על החיסרון הזה, ואת מסוגלת לחיות בלי זה- אז פשוט שחררי, ואם זה יבוא- אז זה יבוא כהפתעה חיובית. ואם לא- אז לא.
&nbsp
אישית, קשה לי להאמין שמי שנמצא בקשר שנה וחצי וזה עדיין לא הגיע- זה משהו שבוער בעצמותיו והוא פשוט נורא מתאפק. לדעתי הוא פשוט לא שם, ומסיבותיו הוא מחזיק את אש התקווה הזו בוערת בקטנה (אולי מתוך תקווה שתביני את הרמז וזה ידעך סוף סוף)
&nbsp
ושאלונת לסיום- הוא מימש בדסמ עם בנות זוג קודמות שלו?

לא הבנת משהו

אני מסוגלת גם לחיות בלי יד ובלי רגל, אבל ממש ממש ממש לא מתחשק לי לחיות בלי יד או רגל.

ואני לא חושבת שהוא מחכה שאבין את הרמז, כי כשהוא לא רוצה משהו אחר אין לו בעיה להגיד לי את זה חד-משמעית. ובכלל אנחנו אנשים מאוד מודעים, פתוחים ותקשורתיים.

לא היה לו בעבר ממש קשר של שליטה. כמו שכתבתי בהתחלה, הוא נמשך לשליטה, אבל השליטה היא לא דרך חייו.

Tranquility40

New member
שיחה

אתם נשמעים זוג פתוח ואוהב. ניסית לשבת ולדבר אתו על זה? ספרי לו את האמת - שזה מפריע לך, שאת אוהבת אותו וששנה וחצי נראות לך כזמן מספיק לחכות.
את יכולה להסביר לו מה מושך אותך ואולי גם לעשות תוכנית משותפת לכך שאתם תכנסו לעניין לאט - לאט.
התעקשי לקבל ממנו הסבר כן ומשכנע. אחרי הכל את לא ילדה ומגיע לך לקבל את נקודת מבטו המלאה על העניין.

הממממממממ

אנחנו ממש לא זוג והוא יודע בדיוק מה אני רוצה, אני לא חוסכת ממנו מידע..... :/
לא יודעת, כנראה שהוא באמת לא רוצה..... ושאני לעולם לא אדע למה הוא לא אומר לי "לא", ייתכן שהוא בעצמו לא יודע......

Tranquility40

New member
יחסי זוגיות

אם אחרי שנה וחצי אין ביניכם איזה סוג של זוגיות, פתיחות ושיחה אולי הבעיה עמוקה יותר מכך שהוא דוחה כל הזמן את הכניסה לתחום השליטה למרות שהוא יודע שאת חושקת בכך.
&nbsp
אני לא מצליח להבין את ההגדרה שלך: "...יחסי חברות רגילים + סקס".
האם זו לא זוגיות?

למעלה