שיתוף חלום צלול

igurman

New member
שיתוף חלום צלול

יש לציין שאני התעסקתי בחלומות צלולים זמן לא מבוטל לפני כמה שנים. ואומנם אני לא מתעסק בהם יותר מידי בשנה שנתיים האחרונות אבל הם באים לי בטבעיות הרבה פעמים. חלמתי שקיבלתי בצבא נשק מוזר חייזרי שלא ראיתי אף פעם. וכשהבאתי אותו לאוהל שלי שבו ישנתי,החלטתי שאין מצב שיש לי נשק כזה ואני חולם. קמתי מהמיטה שעליה ישבתי, שאלתי כמה שאלות על כמה אנשים מוכרים, התחלתי ללכת לכיוון היציאה מהאוהל. בדרך לפתח היציאה ניסיתי להגביר צלילות באופן שתמיד עובד לי (פקודות קוליות, הסתכלות על הידיים) ורק הפכתי את הראות למטושטשת וצרה יותר. ברגע שיצאתי מהאוהל "התעוררתי" (התעוררות שקר) באותו אוהל. ראיתי איזה מישהי ששאלתי בחלום הקודם היכן היא נמצאת. ואז ניגשתי לחבר שלי שישן מיטה לידי, ואמרתי לו "ראיתי? היה לי חלום צלול!" והוא ענה "כן כן, חלמת! ועוד אמרת "אני צריך להיות צלול, הגבר צלילות וכו'! " ", ואני הסכמתי איתו, ואמרתי לו "שתדע שבחלוםדמויות יעשו הכל כדי שלא תדע שאתה חולם." הלכתי התעסקתי בדברים שלי ואז פתאום קלטתי שאם חלמתי קודם, אין מצב שהוא יידע את ז, ויידע מה אמרתי בחלום. היה לי רטט מוזר בכיס, הסתובבתי אליו בבהלה וראיתי אותו כועס עליי. ואז בא חבר נוסף והם שניהם קפצו עליי והתחילו להרביץ לי. מצאתי את עצמי בסצינה נוספת (שלישית כבר) ליד איזה נגמ"ש, היה לי שוב רטט מוזר בכיס, כבר ידעתי שאני שוב בחלום, מרחוק ראיתי שוב את החבר שהרביץ לי קודם, הוא נראה כועס והתקרב אליי. אמרתי לו "מה אתה צריך?" והוא אמר "אל תדאג פשוט יש לך זמזם בכיס", הוציא לי מהכיס קפיץ כזה שלוחצים עליו והוא רוטט. חייכתי ושאלתי אותו "אני ער?" הוא חייך ונד בראשו. אמרתי "עדיין חולם הא?"ואז הוא קפץ עליי והתחיל להרביץ שוב. עברתי לסצינה נוספת. רקע לבן על הכל. ידעתי שאני ממשיך לחלום. שוב בא אותו חבר עם עוד מישהו והם התחילו להרביץ לי וזה באמת כאב, כאב דיי רציני אפילו. סצינה נוספת. "התעוררתי" במיטה, הכל היה שחור לבן, עדיין חולם. שוב אותו חבר היה שם. שאלתי אותו למה הכל שחור לבן? הוא התעצבן שוב קפץ עליי וכיסה את הראש שלי בשקית. ואז הופיע רקע לבן עם כתובית ענקית "תמונות נורמאליות", ואז הצלחתי להתעורר בפניקה. חשוב להדגיש שלכל אורך החלום אני ניסיתי להתעורר, בכל הדרכים שתמיד עובדות לי, אם זה קפיצה בבהלה, פתיחת עיניים פתאומית, פניקה, לחץ, כאב, פקודה קולית. כלום. נדה. הכל המשיך ובבהירות מושלמת. הייתי בפחד דיי רציני רוב החלום, והכאבים מהמכות שהם נתנו היו מורגשים לא רע בכלל. סתם רציתי לשתף, כאחד שחווה עשרות חצלולים זו הייתה חוויה מאוד מוזרה ולא רגילה. ואם למישהו יש משהו להגיד, לפרש, להסביר, על התופעה הזו אשמח
(מצטער על החפירה החלום היה דיי ארוך..)

יאירעלי

New member
התעוררות

בתור ילד הייתי משפשף עיניים בשביל להתעורר ובדר"כ זה עובד. אומרים שלנשום באופן לא סדיר גם אמור להעיר אבל אף פעם לא ניסיתי. כיום אם אני לא אוהב את החלום (ומודע לכך שזה חלום) אני פשוט עף ומחסל את כל מה שלא מוצא חן בעיני ואומר לעצמי זה החלום שלי אני שולט עליו.

יאירעלי

New member
עוד נקודה

עצם זה שאתה מנסה להתעורר רק מוסיף לחץ ופחד. אם אתה חולם שרודפים אחריך עדיף להסתובב ולהתמודד עם הרודפים ולא לברוח. תזכור שזה החלום שלך ואתה ורק אתה יכול לשלוט עליו.

asafasaf26

New member
ניסית אולי..

פעם הבאה כשאתה בחלום אני מבקש שתנסה משהו אם אכפת לך..? תבקש לדבר עם הנשמה שלך ושתעביר לך מסר? מוכן לנסות?

יאירעלי

New member
אני יכול לנסות להוסיף לרשימת מטרות

אבל לא כל כך הולך לי איתם גם כך, אז זה יכול לקחת הרבה זמן, אני אעדכן כאן אם אצליח.

יאירעלי

New member
בקשת מסר מהנשמה

היה לי אתמול חצלול שזכרתי שביקשו ממני לבקש מסר מהנשמה, אבל לא הבנתי איך אני אמור לפנות אליה או לפגוש אותה (דווקא את המשימות אחרות השלמתי אתמול).

asafasaf26

New member
איזה מצחיק למה לא עשית מה שאני עשיתי??

אני רשמתי פה חלום נוראי שאני נמצא בהמתנה למוות עם עוד אנשים ואני רואה שיש אנשים בטור וכולם מחכים להטחן עעל ידי מטחנת בשר וידיד אומר לי שיש קיצוצים כי יש יותר מידיי אנשים במדינה ואז אמרתי לו נראה לי זה חלום ואמרתי לחבר אם זה חלום תגע בביניין וויצא נקודה אור כחולה הוא עשה ויצאה ואז גם אני אמרתי אם אני נמצא בחלום שיצא נקודת אור ירוק כחול וזה מה ששקרה ואז פשוט הלכתי עם החבר למקום אחר ואז השתעממתי ואמרתי לו בוא נעלה לגלאקסיה ומעבר אולי לגלאקסיה הוא אמר שזה לא אפשרי אז בסוף עלינו רק עד לגלקסיה היא נראתה משעממת כזו וורודה וציורית ונורא סתמית ואז זה נגמר, זה מה שנקרא לקחת חלום מפחיד ברמות ולהעיף אותו קיבינימט..

silverhawk

New member
פרשנות חלום תגיע בד"כ מהחולם

אתה צריך לבחון מה הרגשת בכל רגע, מה כל אירוע אמור לסמל וכיוצ"ב - פרשנות חיצונית היא כמעט חסרת ערך. מה שכן, בנוגע להתעוררות, נסה לשכב על מיטה (בחלום) לעצום עיניים ולספור לאחור מ-5. בד"כ, כשתגיע ל-0, תפקח את העיניים במציאות.

למעלה