שיתוף ו ../images/Emo91.gif
אתן יודעות שאני מטופלת אצל 2 נשים נפלאות שתומכות בי בתחום הטיפול הנפשי וההתמודדות עם הניתוחים, היומיום, הסטומה, טיפולי הפוריות ומה לא
היום, יצאתי מוקדם בבוקר מאחת מהן, והלב שלי כולו התפוצץ מהתרגשות וגאווה. העו"ס (שהיא גם פסיכותרפיסטית) אמרה לי שנגלה לה עולם מרתק - אנדומטריוזיס
, ושהיא דיברה (בעקבות השיחות שלנו) עם קולגות שלה ותהתה איך זה שאף אחד לא יודע?? שאין מודעות? שאין לנו ליווי, שאין תמיכה של אנשי מקצוע מתחום הנפש? למה עדיין לא יודעים מה זה אנדומטריוזיס??? האישה היקרה והמדהימה הזאת הציעה להיות זו שדרכה תצא ה"בשורה" לעוסקים בתחום - בעזרה לנו האנדואיות ותמיכה בנו, ומתוך זה - לעורר את המודעות בקרב הקולגות שלה, לאותה קבוצת נשים שאנחנו - מתמודדות עם האנדו ועם הבורות שחוגגת בסביבתינו. מיותר לציין, שמלבד התרגשות עצומה, הרגשתי עוד ניצחון קטן. שיש מי שרוצה לשמוע וללמוד. יש מי שרוצה לעזור ו*יכול* לעזור. יש מי שמבין שאנחנו קבוצה שטרם נתנו לה מקום ראוי להתייחסות. היא יכולה לעזור לנו באופן אישי ומעבר לזה - היא יכולה דרכנו להגיע לכל אלה שאנחנו נלחמות שיכירו בנו
לכן, כל מי שמעוניינת בתמיכה נפשית וליווי בכל התהליכים שאנו עוברות, החל מגילוי המחלה, ניתוח, התמודדות ביומיום, תיפקוד בבית, תיפקוד כאישה, בעבודה, בזוגיות, עם המשפחה, עם חברות, טיפולי פריון, הריון ואחרי לידה - יש לנו כתובת!! למי שלא מסתפקת רק בפסיכולוג/פסיכיאטר, למי שמעדיפה דווקא לא ללכת לכאלה..
, לכל מי שזקוקה, יכולה לפנות אליה באופן אישי, למייל שלה והיא יותר מתשמח להכיר אנדואיות נוספות, לייעץ, לענות על שאלות ולהיות כתף. מי שמעוניינת, שתפנה אלי במסר. אם המנהלות מאשרות, אפרסם את המייל שלה כאן כדי שגם מי שלא מעוניינת "לצאת מהארון" תוכלנה ליצור קשר. עשתה לי את היום
אתן יודעות שאני מטופלת אצל 2 נשים נפלאות שתומכות בי בתחום הטיפול הנפשי וההתמודדות עם הניתוחים, היומיום, הסטומה, טיפולי הפוריות ומה לא