שיתוף ושני קטעים

mor1212

New member
שיתוף ושני קטעים

יכול להיות שאתם מכירים ויכול להיות שלא בכל מקרה, זה שיר ששמעתי יום שישי בלילה שפשוט לא יכולתי להתעלם ממילותיו. הזדהות מוחלטת עם כל מילה אות ופסיק בשיר. ה"חתיכה" וה"שחרור" אצלי זו הכתיבה שלי :) אתה זורם אצלי בדם ביצוע: איה כורם מילים ולחן: איה כורם אתה זורם אצלי בדם אתה בתוך העצמות בלב ובשפתיים ובכל המקומות זה מתפשט אצלי בגוף לוקח מהנשימות כי אין מי שישווה לך. אתה מביט לי בעיניים ויושב לי בגרון אתה צועק אצלי באוזן מה נכון ולא נכון אתה בועט אצלי בבטן אתה רופא ומחלה כי אין מי שישווה לך. להשתעל ולירוק, להזיע אותך החוצה. כי לא נשאר מקום יותר בתוך הגוף שלי. צריך לחתוך אותי עמוק ולהוציא אותך החוצה. כי זה גדול עלי יותר מדי אפילו בשבילי. אני ניסיתי כבר לשכוח ורציתי לשחרר אבל לא היה בי כוח להמשיך ולשקר אתה זורם אצלי בדם אתה בתוך העצמות כי אין מי שישווה לך. ואלו שני הקטעים שכתבתי אני צריכה אותך איתי אני צריכה אותך איתי אני רוצה לשמוע את הנשימות שלך אני רוצה לחבק אותך אני רוצה לישון איתך כפיות אני רוצה לנשק כל פיסה מגופך אני רוצה לעטוף אותך אני רוצה להתכרבל איתך בפוך אני רוצה לשתות איתך שוקו חם אני רוצה לשחק איתך בשלג אני רוצה לבנות איש שלג שנשים עליו צעיף צבעוני סתם כי זה יפה אני רוצה לעצום את עיניי ולדמיין אותך וכשאפתח אותן, שתהיי לידי אני רוצה להוציא אותך מהראש שלי אבל יודעת שרק המרחק והזמן יעזרו אני לא יכולה לחכות כל כך הרבה זמן והמחשבה על להיות רחוקה ממך מצמררת את ליבי אז אני נאלצת לאהוב אותך להקשיב למילותייך כל יום להסתכל על חיוכייך בספק סיפוק ספק עצבות לגעת ולעזוב כאילו לא היה הדבר מעולם אני צריכה אותך איתי. ללא שם מפחדת לנסות מפחדת להיפגע מפחדת לאהוב מפחדת לשנוא שונאת לאהוב אך לא רוצה לעזוב לנקות את הראש לשמוע שתיקה טהורה ממחשבות לראות זהוב עם שני יהלומים ירוקים לחיות עם מרחק הנגיעה מחכה לזמן שיגיע לעבור את זה מהר לשכוח ולא להיזכר.

למעלה