שיתוף ושאלה

• פותח הנושא kooka
  • פורסם בתאריך

kooka

New member
שיתוף ושאלה

אני נשואה.מהאוהבת במרצה(בת)שלי ולאחר שיחות עם בעלי ומחשבות עמוקות הבנתי שאני דו ללא ניסיון. בעלי בעד שאתנסה ומאוד תומך...אני אלמד שנה הבאה אצל המרצה הזו ועד עכשיו החלטתי לא לספר לה כלום עד לסוף השנה(המרצה כניראה לסבית). בנתיים העליתי בראשי תרחישים ש"מסגירים" אותי, את אהבתי אליה..אני לא יודעת איך אתמודד..ובנתיים אני לא יודעת אם ליצור קשר (לימודי) רק בשביל להקל על הגעגוע..פרקתי הרבה בפורום נשים..צעקתי ופרקתי הרבה בהופעה של עיברי לידר..אבל מלא הקייץ (אם הקושי של הגעגוע) מה יהיה במהלך השנה...אני אתפוצץ.. תודה מראש..

איך יחסייך עם בעלך?

האם את אוהבת בו? לא נראה לי שהוא יודע למה הוא מכניס את עצמו ואת הקשר שלכם בזה שהוא נותן לך אור ירוק לקשר איתה. ההתאהבות שלך במרצה והאנרגיות הרבות שאת מפנה לעניין זה עשויים בהחלט לחבל בנישואייך, ועלייך לקחות זאת בחשבון ולתהות האם זה מה שאת רוצה.

kooka

New member
זה לא מחבל...הכול עם יד על הדופק

כן אני אוהבת את בעלי..לא עם אותם פרפרים בבטן כמו התאהבות חדשה אבל בהחלט כן..הסברתי לו שאני מפחדת שהלגיטימציה הזו תפגע בקשר שלנו והוא בטענה שכול עוד זה לא גבר אחר, וכול עוד כשאני אחזור מהאישה שתיהיה לי אליו הביתה ,אני אהיה איתו..לא מוטרדת..מההיא..למרות שהוא מבין... אני לא בטוחה אם יהיה משהו בכלל ביני לבין המרצה, יש בעיתיות בנושא..ובקשר לאנרגיות שהוצאתי..אני יותר רגועה עכשיו אחרי שאני שלמה עם עצמי..רק מה לעשות מאוהבת..ופשוט ניסיתי לחשוב על העתיד (תחילת שנת הלימודים..)ובנתיים

בעלך כנראה שוגה באשליות

זה שמדובר באישה לא משנה את העובדה שאת עשויה להתאהב בה (נשמע שאת כבר מאוהבת בה), ליצור קשר איתה ואפילו לרצות להיות איתה, מה שבהחלט יאיים על נישואייך. כשמדובר בקשר רומנטי קשה מאוד לשלוט בסיטואציה, וזה יכול להגמר לא טוב. להתאהב אפשר תמיד וכמעט בכל אחד, זה משהו שבד"כ חולף כלעומת שבא. אבל אהבה אמיתית, אינטימית, יציבה ובשלה זה משהו שנבנה לאט ובהדרגה, משהו שקשה להשיג וחבל להרוס.

kooka

New member
אני לא חושבת...

קודם כןל כן אני מאוהבת בה, ובעלי מסכים שאהיה איתה..(רק שהיא עדיין לא בתמונה
)אני חושבת שצריך להתנסות, ו הזמן יגיד את שלו..אהבה אמיתית תשאר..זה לא העיניין אני יותר לא יודעת מה לעשות איתה, איך מה ומתי אומרים ..איך מסתדרים לידה בלי להגיד..(אני לא טובה בזה)אם יש לי סיכוי בכלל..ובכלל זו תהיה החוויה המינית הראשונה שלי שלא עם בעלי(אנחנו ראשונים אחד של השני..) תודה על הייחס

רעיון רע

קודם כל - לא כדאי לפתח התאהבות במרצה. לא בריא, לא ראוי, לא רצוי. וזה ממישהי ששהתה שנים (יותר מידי שנים) באקדמיה. החלטת שאת דו מינית? יופי. חפשי לך אהבה נקיה מבעיות ואינטרסים. בדיוק כפי שהיית עושה לגבי התאהבות בגבר. שנית, כפי שאמרה מחית - אהבה היא אהבה. זה לא משנה אם זו אישה או גבר, אהבה לאדם אחר תחבל ביחסיך עם בעלך עד כדי הרס מוחלט וטוטאלי. להדלק על מישהו/מישהי, לעשות סקס כייפי וקליל ועדיין להשאר בזוגיות טובה - זה אני יכולה להבין. אבל להתאהב באדם אחר, וגם לממש, ולצפות שהזוגיות תשאר יציבה וקיימת? לא יודעת אם את נאיבית או סתם נהנית לחיות באשליה. זה לא יקרה.

ועוד משהו

בעלך מסכים, אולי, כי בראש יש לו סצינה מינית מלהיבה - שלישיה! ועם שתי נשים! משהו שלקוח מפנטזיה נהדרת או מסרט פורנו. הוא לא לוקח בחשבון שאם שתי השנים מאוהבות לא תהיה שום שלישיה, יהיו זוג נשים מאוהבות וגבר אחד נטוש... ואז התמיכה ברעיון תעלם לה מעצמה. לא בטוח שהוא מבין במה הוא תומך.

בילבולונט....

יש בזה משהו. זהו החלטתי סופית, לא רוצה חברה דו-מינית. הוצאת לי את החשק להיות נטוש...

ToryMaster

New member
המ

הזכרת לי אקס שלי. משום מה, אנשים לא יודעים שאני בי, אז זה נרוא מפתיע אותם. הוא גילה את זה רק אחרי שנכנסנו לקשר, והדבר הראשון שאמר לי היה ש"עכשיו אני מאוים משני הכיוונים, הא?"

סליחה?!

מאיפה המידע המדוייק הזה? על פי מה הקביעה הזאת על אדם שאת לא מכירה? ואולי הבעל מעדיף שהיא תלך בעיקבות ליבה כי כולם יהיו יותר שלמים עם עצמם בסופו של עניין? "קודם כל - לא כדאי לפתח התאהבות במרצה. לא בריא, לא ראוי, לא רצוי." אולי דווקא כן. "אהבה לאדם אחר תחבל ביחסיך עם בעלך עד כדי הרס מוחלט וטוטאלי." למה?!? אולי היא רק תשנה אותם. למה "תחבל"? "אבל להתאהב באדם אחר, וגם לממש, ולצפות שהזוגיות תשאר יציבה וקיימת? לא יודעת אם את נאיבית או סתם נהנית לחיות באשליה. זה לא יקרה." אולי הזוגיות תקבל משמעות חדשה? אולי אצלי, וסליחה שהמיניות שלי לא נשית, אם אני מתאהב במס' 2, אז מס' 1 לפעמים יוצאת באופן אוטומטי מהפוקוס שלי. לא עניין של בחירה. אני לא "מפתח" אהבה. או שיש אהבה, או שאין. מקסימום אני יכול להכחיד אותה. או להתחבר אליה. היא שם.

ToryMaster

New member
סלחנו

אבל אתה גבר, לא אישה. אתה לא יודע איך נשים חושבות. מעצבן אותי שגברים מתיימרים אשכרה להבין.

לא תמיד חייבים לסלוח

האמת? יחד עם טרוימאסטר גם לי העצבים מתחילים להתחמם משהו. אני לא מתיימרת להבין אתכם (אין לי מושג קלוש מה לעזאזל עובר לכם בראש). אל תתיימרו אתם להבין אותנו. אתם לא נשים. זו עובדה. זה לא משהו טוב או רע, זה פשוט קיים. קבלו את זה.

הלוו..רוח מדבר....תרגע..תנשום

אישית, מסכים איתך בכל מילה שאמרת. אכן, אם רוצים לנסות מין עם אותו צד, רצוי אולי עם מישהי נייטרלית ולא מישהי שיש סיכוי גבוה להתאהבות וכתוצאה מכך..לאי נעימויות.

סליחה זה ליום כיפור

לגבי התאהבות במרצה (וממש לא משנה מאיזה מין) - ביליתי מספיק שנים באקדמיה כדי לדעת כמה זה מסוכן. ראיתי מספיק צרות שנגרמו מזה - הן למרצה והן לסטודנט/ית. זה סיכון שלטעמי הוא מיותר. מן הסתם אני לא יכולה לאסור על הגברת לפתח מע' יחסים עם מרצתה. אבל אני חושבת שראוי לציין שמדובר כאן במשהו עם מקדם סיכון גבוה. לגבי התאהבות מחוץ לנישואין - הדעה שלי (יש שונות ממנה. אבל כשאני מגיבה אני מן הסתם כותבת את דעתי ולא מתיימרת לייצג אתץ מגוון הדעות הקיימות) היא שאי אפשר לקיים שתי מערכות יחסים של אהבה במקביל. אני מבינה את האופציה של מע' יחסים רצינית וסטוץ פה ושם. אני לא מבינה את הקונספט של יותר מאהבה אחת במקביל. אם אני זוכרת נכון מה זה להתאהב - זה די טוטאלי וסוחף. אם הבנזוג שלי היה מתאהב במישהי עכשיו, מרגיש ומתנהג כפי שהתנהג כשאנחנו היינו מאוהבים, הייתי מרגישה נורא. כי לא היו נשארים לו מספיק משאבי נפש ורגש עבורי. מבחינתי, הקשר בינינו אומר שלי יש זכות ראשונים על המשאבים האלה שלו - הזמן שלו, המרץ שלו, הרגש שלו. אם הוא מעביר את העדיפות לאחרת - כנראה שהוא היה נותר בלעדי... ומה זה "לפתח אהבה"? אם אני מפתחת אהבה רומנטית לאדם אחד, אין בי אהבה לאחר. לפעמים, עם זאת, יש אשליה. אשליה שההתאהבות הסוחפת והמרגשת תיתן לי משהו שהאהבה היציבה והותיקה שיש בבית לא נותנת. זו אשליה, גם ההתאהבות (במרה הטוב) תהפוך למשהו שגרתי ויציב ולא מרגש וסוחף. אני אישית לא מוכנה לסכן את האהבה שלי בהימור התאהבותי.

kooka

New member
תודה לכולם על הדיון

עזרתם בראיית קשת רחבה של עמדות..ואני עשיתי את בחירותיי..אני לא רואה סיבה לוויכוח על דבר .הכול בסדר ויהיה אפילו יותר טוב בהמשך..שוב תודה..

למעלה