שיתוף ועזרה

שיתוף ועזרה

היי לכולם, מחר אציין חודש לתחילת העיסוק בחצלולים. בדיקות מציאות, כתיבת יומן...שום תוצאות עד כה, למעט הימים הראשונים שבהם הנושא עצמו עלה בחלומות רגילים. בכל לילה מאז כתיבת היומן זכרתי חלום אחד לפחות וברוב המקרים גם 2-3. היו גם לילה או שתיים של 5. כל יום וכל שבוע סיכמתי את המקומות והאנשים שחוזרים על עצמם...לרוב הם מפגינים נוכחות מלאה כמעט בחלומות למשך שבוע, ולאחר מכן פשוט לא חוזרים ומוחלפים ע"י אחרים, כך שקשה לקבוע עוגנים. היום לראשונה תהיתי אם עליי לבצע את אחת השיטות לחצלולים...עד עכשיו לא הרגשתי מוכן מספיק. השיטה שבינתיים אנסה היא MILD, פשוט מכיוון שWILD נשמע לי פסיכי מידי למתחילים, והעין השלישית נשמעת מזוכיסטית מדי... ובכן, קראתי את כל החומר שמצאתי על MILD ורציתי לקבל את דעתכם. האם השיטה יעילה? מוצלחת? מומלצת? יש למישהו הרבה ניסיון בה? פשוט אני לא כל כך במצב של לוותר על שינה מאוחרת ביום שבת...למקרה שאשן 6 שעות ולא אצליח להירדם שוב... זה כבר לא קשור לשיטה, אבל בד"כ קל להירדם אחרי 5-6 שעות שינה + שעת עירות? תודה רבה לעוזרים ולמייעצים שבת שלום

ravehor

New member
אין סיבה שלא תתחיל עם מילד!

לי אישית יש פחות ניסיון איתה, אבל היא שיטה יחסית קלה מבין המתקדמות ויש לה סיכויים יפים להצלחה. אני מציע לך לנסות לפחות פעם אחת ולראות איך תירדם אחרי זה כי זה משהו שאף אחד לא יכול להבטיח לך, תצטרך למצוא את האיזון בעצמך בין מספר שעות השינה לכמה זמן אתה ער לפני שאתה חוזר לישון.

למעלה