שיתוף והמלצה

אנק

New member
שיתוף והמלצה

שלום לכל באי הפורום, רציתי לשתף בחוויה מדהימה שהייתה לי עם רייקי. לפני זמן לא רב עברתי קושי בחיי, הייתי בצומת והתקשיתי בהרבה מאוד תחומים בחיי. הרגיש שעולמי מתפרק חתיכה לאחר חתיכה ויחד עם כל זה גם בריאותי התרופפה. קיבלתי המלצה והגעתי למטפלת מדהימה שלימים הפכה להיות גם מורתי. הייתי סקפטית בהתחלה, הגעתי עם חברה לערב פתוח עם חששות. לאחר התהליך שעשינו הוצפתי רגשות ותחושות. חזרתי הביתה בהרגשה... מלאה, נקייה, כפי שלא הרגשתי זמן רב. לקצר יריעה ארוכה, התאהבתי בתחום, למדתי לטפל בעצמי ובאחרים, להתחבר לכוחות שבי ולהעצים את עצמי באמצעות הרייקי. היום אני שלמה גוף ונפש. אל אף שהרבה מהתהליך הזה זה אני, אני רוצה באמת להכיר תודה לאותה מטפלת, מורה, מנטור, דינה כספי, ולהמליץ בחום. אתם יכולים להכנס לפייסבוק ולאתר אותה, אם מישהו ירצה אני יותר מאשמח לתת לו פרטי התקשרות איתה. אני מאחלת לכולם שלווה ואושר והרבה בריאות טובה!

נועיק

New member
איפה מני כשצריכים אותו?...

הכרת תודה למורה שבכלל לא נמצאת כדי להעריך את הכרת התודה... נו, שויין, אולי תספרי על עצמך, על שלמות הגוף והנפש שהגעת אליה, זה יותר מעניין מהכרת תודה.

smile2life

New member
מני בתאילנד ואין לו כח להכנס כרגע באנשים

אם היא מרגישה שכדי לפרסם את עצמה היא צריכה לכתוב הודעה כזו ולא להמתין לשרשור פרסומות וסדנאות שייבושם לה. לפי דעתי את צריכה לעשות שרשור המלצות ולשרשר את ההודעה למחרוזת זו. בינתיים אני רגוע - הסקס עושה לי טוב

נועיק

New member
מני רגוע
ימות המשיח או משהו?

מה שסקס יכול לעשות...

smile2life

New member
ראית מה זה?

כשאחזור תצטרכו להזכיר לי מה זה להיות רגוע..... או למצוא לי מישהי שתרגיע.... אחרת אני לא אחראי למעשיי....

אנק

New member
חבל לי שזו תגובתך

אני לא דינה. ואני גם לא מפרסמת בשמה. נכנסתי מזה שנים שלא הייתי בפורומים לפורום הזה מאחר וחשבתי שזה המקום לשתף וכן גם להמליץ. אני יכולה רק לשתף מתוך החוויה וההתנסות שלי וחשבתי שזה יפתח דלת לאנשים אחרים לספר על ההתחלה שלהם עם הרייקי ועל המורים שלהם. הייתי שמחה לשתף יותר בחוויה שלי ובקשיים שהתמודדתי איתם, אבל במקום שבו הייתי מרגישה שגם יודע להכיל. לפי התגובות עוררתי טריגר למשהו שכנראה מפריע לך או לפורום (אני לוקחת אותך כייצוג מאחר ואני רואה שאתה חבר פעיל), וזה בסדר גמור- אתה בוחר מה מפריע לך ומה לא. אתה באמת חושב שזה פורה או בונה "להכנס האנשים"? כן אני מאוד מעריכה את המורה שלי, כן אני מרגישה שהיא הייתה חלק גדול מתהליך שעברתי, כן אני שמחה לדבר בשבחה ולא היא לא יודעת שכתבתי כאן. בעיניי שבח הוא שבח גם ללא עיניו הצופות של מושא השבח. למה זה דבר רע? אני שמחה בשבילך שאתה רגוע אך ממליצה לך בחום לדעת להרגע גם בדרכים אחרות. שיהיה לכולנו יום מואר.

smile2life

New member
אנק זו עוד תגובה מתונה

לשמחת אני בתאילנד ואני די מתון עכשיו... דפדפי אחורה ותראי את סגנוני... כל אחד והרייקי שלו. הרייקי שלי הוא רייקי כסאח, לפי מיטב המסורת ואני לא מוותר לאיש צר לי אם לא הובנתי נכון

נועיק

New member
זה מקום בעיקר לשתף, ותענוג לקרוא על הנפלאות

שהרייקי מביא לך, אבל תודי שמוזר שלא נכנסת שנים לכאן, והדבר הראשון הוא להמליץ על מורה. אני אשמח יותר לקרוא מה זה עשה לך, יותר מעניין ונותן מקום להגיב. אם לאחר מכן ישאלו מי המורה, מתאים להמליץ, אבל לא כפתיח... לפחות זה מה שמקובל כאן. אז סרי מה זה עשה לך, אני בטוחה שנמצא הרבה משותף בינך לבין האנשים כאן. וכמובן - מוזמנת להשאר, וברוכה הבאה.

eitanreder

New member
אני מסכים אבל עם סייג

מה שכתבת זו פרסומת.ואפילו לא כל כך סמויה.רוצה לשתך או לתאר ..ממש מצוין.אני אישית אשמח.אבל גם בתאורים שלי לא בדיוק תמצאי את שם המאסטרית שלמדתי אצלה.אלא אם כן זה סיפור עם מוסר השכל..

למעלה