שיתוף והכרות

hani31

New member
3חודשים

אני אלמנה "טריה" 3 חודשים .ולא יודעת איך אצליח להתגבר על הכאב , הבדידות והדמעות שחונקות . בעיקר קשה לראות את ההכנות של כולם ולשמוע את הברכות לחג . מה עושים?

hani31

New member
שיתוף והכרות

רוצה להכיר נשים כמוני , לשוחח לשמוע לחזק ולקבל חיזוקים אני בת 51 ןלי 3 ילדים בגילאי- 28,25,18

קבלי חיבוק חזוק יקרתי

אכן ,הגעת למקום הנכון ,כאן תכירי אנשים שעברו ועוברים את אותם מצוקות /חוויות .תוכלי לשתף וכולם יבינו אותך. מקווה שתמצאי את מקומך בנינו . לרובינו מאד קשה התקופה של החגים ואז מגיעות הנפילות... אולם היום אני יודעת שיש התחלה ותמיד ממתינה לסוף . שלך לתמיד טלי .

צוצו 54

New member
שיתוף והכרות

שלום רב ! גם אני אלמנה כבר 4 שנים אני בת 52 ולי 2 ילדים בגילאי 24 ,28 וגם אני הייתי רוצה להכיר נשים למטרות אלו אשמח לצור קשר

פשו שי ת

New member
שנה טובה

הגעתן למקום המתאים...שמי חגית בת 44 אלמנה שנתיים ו8 חדשים אמא ל 5.בן 21.5, בן 17.5,בת 12,בת כמעט 9 והנסיך בן 2.7(נולד 3 שבועות אחרי הפטירה)..מחבקת אתכן באהבה חגית.אנחנו מארגנים טיול לילי וסליחות בירושלים נשמח אם תצטרפו..חגית

אורנה86

New member
שיתוף והכרות

אני אלמנה (איזו מילה איומה) קרוב לשנה. אני בת 47, 3 ילדים. 27,23,16. אשמח לשוחח איתך. אורנה

אורנה86

New member
שיתוף והכירות

אני בת 47, אמא ל - 3 בנים. 27 - נשוי שנה, 23 - סטודנט, 16 - שמיניסט. התאלמנתי לפני פחות משנה. אני עוברת תקופה לא קלה, אבל החברים, העבודה והמשפחה מאוד תומכים ומחזקים. אני משתדלת להיות מאוד עסוקה, לצאת מהבית, ולהביא הביתה הרבה שמחה ואור. כמה זמן את כבר לבד ? תהיי חזקה, ותראי שתשאבי כוחות שמסתתרים בך. ואז כל הבית יראה אחרת. אשמח להמשיך לשוחח אית, ולייעץ לך. חג שמח. אורנה

הני היקרה ברצוני לאומר לך מניסיוני

אני התאלמנתי לפני שש עשרה שנים עכשיו אני יודעת מה לא טוב עשיתי, לכן אומר לך צאי לבלות עם חברים לא עצובים ואז תרוויחי לכמה זמן את הבריאות. אני מבינה את מצבך ואינני רוצה שתסבלי ולא משפחתך בעתיד. כל טוב וסליחה על הערבותי הכנה, שלך באהבה שנה טובה,סבתא לשישה.

ALIZ58

New member
הכרות

אני בת גילך אמא לשלוש בנות בגילים 17,26,28 הבנות לא נשואות,,תיק לא קל נשאר,, אשמח ליצור אתך קשר לשוחח איתך במייל או בטלפון עם תשאירי לי.. מאחלת לך שנה מתוקה והרבה בריאות וכוחות נפשיים חזקים

אורנה86

New member
3 חודשים

ליבי ליבי איתך. הייתי במצבך, לפני מספר חודשים. הלב כואב, הנשמה בוכה, והשמש זורחת ושוקעת. הגורל לא בידנו, אנחנו ממשיכים לחיות. תשדלי להיות עסוקה, לעשות דברים, לא לתת לכאב להשתלט עליך. תפגשי עם חברים, תדברי בטלפון. תעשי דברים. אני מאוד ממליצה על טיפול בדימיון מודרך, שהוציא אותי מהשאול שהייתי בה. אם תרצי את מספר הטלפון של המטפל שלי שמקבל בפ"ת, אני אשמח לתת. הייה חזקה !!! את מוכרחה !!!! ואת תצליחי. מבטיחה לך מתוך נסיון.

למעלה