שיתוף ובוקר טוב

inb10

New member
שיתוף ובוקר טוב

אני חושבת שעכשיו זו פעם ראשונה מזה המון זמן שאני יושבת ושותה קפה בשקט מול המחשב - שני הזעטוטים ישנים עדיין (04:40...) זה מוזר לי נורא!! כבר התרגלתי שאני מנסה לשתות ומישהו מטפס עליי ומישהי רוצה שוקו... פתאום השקט הזה שאני מייחלת אליו כל בוקר ממש מנוכר לי אז שיהיה בוקר טוב עם הרבה רעש!!! ויום נעים

עדיקים

Active member
בשעות כאלה גם אצלנו בד"כ עדיין שקט ../images/Emo13.gif

אבל אני גם ישנה בהן. גם לי השקט מוזר אבל אני בדרך כלל פוגשת אותו רק כשהקטן מעיר אותי בלילה ואז אחרי שאני מרדימה אותו הבית שקט לי מאוד. מאחלת לכולנו ימים רועשים ושמחים תמיד

meytall0

New member
בשעה כזאת?! השקט המבורך שלי הוא דווקא בלילה

בסביבות 22:00, לאחר ששניהם נרדמו. ודווקא הבוקר השובב החליט ששעה 4 בבוקר זו שעה מעולה להתעורר (מה שממש נדיר למזלי הרב) ועד 6 בבוקר שיגע אותי וחזר לישון, ואני חזרתי לישון עוד שעה.. אמממ.. לא נעים לי להודות שהשקט הזה ממש לא מנוכר לי.. הוא ממלא אותי באנרגיות ונותן לי קצת זמן לעצמי (ולמחשב
) אז בהחלט שיהיו לנו ימים מלאים שמחה ורעש.. ושאם אפשר שהימים האלו יתחילו לפחות מ-7 בבוקר ולא קודם

דיא

New member
../images/Emo45.gif

ויסתיימו לא אחרי 21:00. מוכנה שיתחילו אפילו לפני 7, כי ב-7:30 אנחנו צריכים לצאת כבר, ודווקא כיף לי ה"אני רוצה ביס" שחורץ דינה של כל ארוחת בוקר שלי

inb10

New member
אני איתך...

אני מעדיפה שיקומו מוקדם (בארבע זה מוקדם מידי גם בשבילי...) אבל ב - 20:30 - 21:00, יאללה למיטה!!

למעלה