שיש קייסר

אמאשל2

New member
שיש קייסר

שלום, יש לי שיש קייסר בצבע בהיר במטבח, וכנראה עקב סיר רטוב נוצר כתם עגול בשיש. כתם שלא הצלחתי להסיר. יש לכם רעיונות אולי?

אוצה

New member
איתך באותה סירה.

המתקין אמר שאולי עם הזמן זה ידהה. כרגע מה שטיפה עזר זה לנקות עם אסטוניש הצהוב. אבל עוד נותר הכתם. השיש הזה אצל הורי (בצבע כמעט לבן) וצריך ממש להיזהר (אל תשימי גם שקיות סופר כי הכיתוב יורד ונספג גם...).

עם הזמן

והשטיפות זה נעלם. חלק מהכתמים בעלי הצליח להסיר כששפך ישירות סבון כלים והשאיר ללילה. אני לא מתחייבת שזה יעבוד, לי זה הוריד כתמי דיו משקיות של סופר

estee

New member
שקיות של דיו מהסופר יורדות עם אקונומיקה. או

עם קלורוקס

yafit7

New member
תגידו, זה רק אני או ש....

מההודעות האחרונות שקראתי כאן בנושא שיש נראה כאילו השיש הישן של אבן קיסר טוב יותר מהחדש ולא ספג לכלוכים... מישהו קנה לאחרונה שיש קיסר בהיר והוא מרוצה?

יש לשיש קיסר גוון בהיר אחד

לא החול ים שהוא סופג כתמים כל היתר עדיין באותה רמת איכות מה שלא ברור לי הוא, למה ממשיכים לשווק אותו

תראי

סה"כ אני מרוצה. פשוט למדתי מה אסור לעשות. המטבח שלי מלפני שנתיים וחצי וזה לא חול ים אלא "חול ירושלים". לגיסתי יש מטבח מלפני כ-5 שנים ויש לה שיש בהיר (אני לא יודעת איזה דגם) ושלה עוד יותר סופג משלי)

mevav1

New member
מה זה בהיר אצלך??זה בהיר?../images/Emo26.gif

תראי, השיש לי בן כמעט שנתיים ואומנם אם הוא מתלכלך ומקבל כתם, כמה דק' של אקונו' וזה יורד. זה לא טבעי כשיש חברון למשל ששותה כל דבר. כמה זמן זה ישן? בכל אופן, אני מאוד מרוצה מהשיש שלי..הוא תמיד מבריק ומה שלא יהיה, מתנקה בשניה

mevav1

New member
תקבלי טיפ שאם תעשי כך, בטוח ייעלם...

תשפכי אקונומיקה על כל האיזור, אבל אקונו' סמיכה ולא מעפנה ודלילה כמו שמוכרים, תמתיני עד בוש...ואחרי שהמתנת עד בוש.....תשפשי אותו, תנקי עם מים ותראי אם עזר. אני בטוחה שיעזור ויתנקה, אין מצב שלא. בהצלחה. אגב, גם החומר הצהוב של אסטוניש בספריי יכול לעזור.

אמאשל2

New member
תודה, אבל

לא מסוכן האקונומיקה על השייש? מפחיד אותי קצת שזה יזיק. השייש חדש הרכבנו רק לפני חודשיים

אז תגשי למי שהרכיב לך אותו

יש לך אחריות של 5שנים מחברת קיסר למרות שאני יודעת בבירור שהם ימליצו לך על קיסרית, שזה קרם דומה לאסטוניש שבהחלט יסיר הכל ואם לא, חבל חברת קיסר באמת עומדת מאחורי האחריות שלה ואם זה לא ירד הם ישלחו אלייך נציג שיטפל בבעיה

mevav1

New member
לא מסוכן אבל תנסי ראשית בפינה נסתרת

ותראי מה זה עושה. אבל אל תעשי דבר אםן אינך שלמה איתו. לא רוצה חלילה וחס להיות זו שחלילה תהרוס לך שיש חדש ויפה. אה, אגב, בשלי ישר כשהיה צריך שמתי אקונומיקה...אין קשר לחדש או לא...שיש זה שיש. אם הוא איכותי, אני לא מאמינה שיקרה לו משהו.

למעלה