שיש כהה במטבח

גלי29

New member
שיש כהה במטבח

מהם יתרונות/ וחסרונות....לבעלי ניסיון ומדוע זה פחות מקובל

מנסיון

לחמותי יש שיש כהה, ממש שחור עם "כתמים". חסרון עיקרי, אבל זה עניין של טעם, זה השחור בעיניים. יתרון - הרבה לכלוכים אינם נראים. יחסית קל לשימור, נראה תמיד נקי. בעיניי תלוי מה צבע הארונות והקרמיקה... יש שילובים שיכולים לצאת מאוד יפה.

../images/Emo177.gif כמה שאילות...

סליחה, למה לא לראות את הלכלוך? זאת אומרת, כדי לנקות, צריך לראות, לא? עדיף כאילו נקי, מאשר נקי? שאבין את הקטע ... במטבח לכלוך זה סכנת חיים...+ מקקים, נמלים ...מה כאן הסיפור? מטבח צריך לנקות, כמו שמורידים מים בבית שימוש...לא? בסלון יש אבק? אם אין חולה אסטמה, השאילה לראות או לא לראות... אבל במטבח??? לא פעם ראשונה שומעת את הסיפור, ומקפיץ אותי תמיד... מילה לא אמרתי, כמובן, שמי צריך לנקות...כי כבר אתם יכולים לנחש: נכון, כמו בשירותים, לכוווווווווולם! בקשר לאסטטיקה של העיניים, את השיש לא בוחרים, מתי שהמטבח מורכב, אלא בוחרים – מתאימים את הכול ביחד! כמו בכל דבר שמתכננים מראש!!! אם, הייה לכם ספק, עכשיו כבר בטח אין: חזרתי בריאה, מכשפה, כרגיל... שיהיה לכם יום טוב!
אווה

גלי29

New member
למה שיש שחור

והתשובה: אז ככה אני באה מבית מאוד שמרן בעיצובים ולאף אחד מבני משפחתי ואו מכרי אין שיש בצבע כהה/שחור לעומת זאת הבן זוג שלי בדיוק להפך מוכן ללכת על דברים יותר נועזים ולא שיגרתיים ואחרי שראינו דוגמא בתצוגה (שעלי להודות נראתה די יפה) התחלתי להשתכנע שאולי זה יכול להיות יפה הבעיה באמת שכולם אומרים לי שזה יראה כמו גוש שחור (לא בטוחה אם לקחת שחור או כחול כהה ) ושזה יחשיך לי תמטבח מצד שני מתחשק לי להיות נועזת וזה נראה לי דוקא יתרון שלא רואים לכלוכים רציתי פשוט לשמוע עוד דעות לפני שאני לוקחת החלטה מבחינת יופי (הכל יפה!)

גלי29

New member
ושאלה נוספת איך או מי

יכול לפרק לי את המטבח קבלן ככה שישאר בחתיכות ברות שימוש? שניתן יהיה למכור או להעביר אותו הלאה???

כמובן, את / אתם מחליטים...

שחכתי להגיד עוד דבר רציני: צבע המשטח יכול לשנות את גוון האוכל ! תבדקי... גם צריך יותר אור ! אני, שרוצה להיות נועזת, צובעת את השער שלי...אבל כל אחד עם הנועזות שלו... תחליטי, מה שתחליטי, עיקר תרגישו טוב במטבח שלכם!!!

את מטבח הראשון שלי, שתכננתי,

לפני 17 שנה, לבני ברק, עשיתי עם שיש שחור-אבסולוט, על ארונות לבנים, עם קנט-פתיחה של עץ מכגוני...יש איזון בין הכמויות והצבעים, אבל יותר לא חשבתי לחזור על הרעיון הזה... על הנועזות...ותכנון
מה שאת רוצה לעשות היום, כאשת מקצוע עשיתי לפני 17 שנה... למה מתכננים? מי יתכנן? זאת תשובה מאוד מתאימה על כל הנושא, שכעסתם עלי...

למעלה