שישי שחור

סבארבא

New member
אחרי שחתכתי לעצמי אצבע והיא התנדנדה בין היד לבין הרצפה..

אני בספק שמשהו עוד יכול בכלל יכול לזעזע אותי בעולם הזה.
בכל מקרה, כן.. זה יהיה הסרט להערב. אעדכן מהשטח.
אז.. חוזרים לביקיני?

...
...
למה אני לא עמוס תמם?!
...
אני לבד
.

אין בעיה

אז תראה,תחזור ותגיד לי מאיזו סצינה הזדעזעת.
אני בטוחה שלפחות אחת תזעזע אותך.

סבארבא

New member
אני יודע שאני יוצא סוג של מפלצת, אבל..

לפני שאני אתחיל במה שאני רוצה לרשום, אגיד ש-מעולם- לא השתמשתי בשום של אלימות כלפי נשים ומעולם לא הכרחתי בחורה לעשות דברים כנגד רצונה.
הנקודה (בה' הידיעה) הכי רגישה אצלי סביר להניח היא התעללויות מיניות ואונס וזה משהו שמסוגל להוריד אותי מהפסים.
ועכשיו, בלי לשפוט בבקשה:

ממש נהנתי מהסרט.
אפילו חייכתי כמה פעמים (אם להיות ספציפי? בקטע עם המצ'טה, עם השיניים של מהשמה ובמיוחד בקטע עם האח - זה היה ממש אבל ממש צפוי).
ולמה זה? כי עם כל המודעות והמודרניזציה כביכול - לא שכחתי שאנחנו בסה"כ יונקים. ויונקים לפעמים עושים דברים מזעזעים בשביל לשרוד או בשביל לספק לעצמם את הצרכים הכי בסיסיים שיש (ע"ע סקס)
ולטעמי, בדיוק לשם הם כיוונו. בואו נסתכל על השואה לרגע - פאקינג יהודים רצחו, אנסו ואכלו (!) אחד את השני - וזו המציאות, זה לא סרט אימה.
מה שכן? הם הלכו טיפה רחוק מדיי עם התינוק לטעמי. אבל מכאן ועד מזעזע - כבר ראיתי דברים גרועים יותר.
אחלה סרט, ממליץ בחום.

זה לא משהו שנהנים ממנו

כמו שנהנים מאוכל או קומדיה טובה, או סרט מעולה של טרנטינו.
מה זה נהנית? מה בדיוק גרם להנאה.
כי זו לא המילה שהייתי בוחרת על מנת לתאר את זה.

תשמע, אני ראיתי את הסרט מההתחלה ועד הסוף למרות מה שהיה שם, לא הפסקתי אותו.
הקטע עם התינוק, זה הקטע שדיברתי עליו שידעתי שיפריע ויזיז לך.
אני לא יודעת מה ראית.. חובב סנאף? או שאתה מדבר על דברים אחרים..

קראת על הסרט?
http://rozbud.co.il/wordpress/אמנות-חשיבות-פורנוגרפיה-ולארס-פון-טרי/

סבארבא

New member
לגבי ההנאה..

כיף לדעת שיש עוד מי שזוכר שאנחנו לא באמת מתורבתים ונאורים כמו שכל העולם המזוין חושב שאנחנו.
כמו שאמרתי, אנחנו בסה"כ יונקים. זה משהו שאני חושב עליו -המון-.
זה לא שאני נהנה לראות אנשים אונסים את הבן שלהם את יודעת. זה בכלל לא הקטע.
הרעיון מאוד דיבר אליי, משם באה "ההנאה".
כל "חובבי הסנאף" למינהם הם ילדים בני 16, אלו שעברו את מרד-הנעורים הם סתם מטומטמים ממש.

אתה יכול להרחיב לגבי "הרעיון מאוד דיבר אליי"?

אני עד היום לא מצליחה למצוא את הסיבה ללמה לא עצרתי את הסרט כשהבנתי לאט לאט לאן זה הולך....
כי אני לא חייכתי או משהו כזה או יכולה בכלל להשתמש במילה הנאה.
אין לי מושג.

סבארבא

New member
בואי נגיד ככה.

לא שחסר לי ולא שאני באמת אעשה את זה אף פעם.
אבל יש לי המון-המון מחשבות על קניבלזם בזמן האחרון. מאיפה זה מגיע? אולי מהסדרות המפגרות שאני רואה ואולי מזה שאני דפוק בשכל - קטונתי מלהבין.
מה שכן? בואי נגיד שגם במצבים שבהם יש לי ברירה ששמה להתאמץ ולהשיג לעצמי מזון בצורה אחרת או לבחור בדרך הקלה ולרצוח מישהו ולאכול אותו...
סביר להניח שאני אבחר בדרך הקלה.
אנחנו בסה"כ יונקים, אנשים מייחסים לעצמם הרבה יותר מדיי חשיבות לטעמי וזו אחת מהבעיות היותר רציניות של העולם המודרני.
כל טמפיט היום חושב שדעתו היא איזושהי אמת-אבסולוטית ואנשים פאקינג עושים טרגדיה מבני 80-90 שנפטרים (...) - נגזר עלינו למות מהרגע שנולדנו. זו חובה, לא "זכות".
ויותר מזה, אני באמת מאמין שבכל אחד טבוע איזשהו רוע שיכול להביא אותך לדברים שמתוארים בסרט. אולי לא בקיצוניות הזו ואולי לא "לשם שמיים", אבל עובדה שזה כן הגיע מהמוח של מישהו, מישהו כן היה מסוגל לחשוב על זה ויותר מזה? גם להוציא את זה לאור. אני לא מנסה להשמע "הו-כה-עמוק-ומבין" כי אני מבין שאני חתיכת ילד מטומטם, אל תביני אותי לשניה לא נכון. רק מה?
חיות היינו וחיות נשארנו, ככל שנקדים להבין את זה ולפתח לעצמנו איזשהו קוד-מוסרי שימנע מאיתנו לעשות את הדברים שבסרט - יוטב המצב לכולנו.
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך כי אני מרגיש שקצת התפזרתי.
לילה מקסים לכולם!

למעלה