שישי שחור

סבארבא

New member
איזה נק-בירד מרשים!

אבל גם לי יש, לך לפחות גדל על הפרצוף (מה שאצלי לא קורה)
.
הצלחתי לסדר את החרא הזה לגיטרה שישמע כמו שאני רוצה, אבל החיים עדיין בקנט.
קחו שיר מהסדרה האהובה על כולנו.
"עלי! עלי! קח את הסכין החלודה הזו וסע למשכן בירושלים. זה אנחנו הוא עלי, זה אנחנו או הוא!"
...
"עלי! עלי! זה היה חייב לקרות! לא הייתה דרך אחרת! אתה שומע אותי עלי?! זה היה חייב לקרות!"

ALIsuperstar

New member
התפוז המכני בהחלט השפיעה עליי

אחד הסרטים האהובים עליי...
אחר כך בא הניצוץ... שמש נצחית בראש צלול... סטיגמטה... כלבי אשמורת...

ALIsuperstar

New member
המקורי או הרימייק?

הרימייק טוב... המקורי יותר מפחיד אבל הביצוע חלש...
ראית the hills have eyes
המקורי והרימייק הראשון פשוט אדירים ה2 היה חלש לטעמי, ממוסחר מידי ובלי טעם... ג׳יפרס קריפס הראשון פשוט מצויין השני סבבה אבל ילדותי לאללה... אני מחכה כבר שנים ל3 ...
יש עוד הרבה למשל הצלצול היפני המקורי די מפחיד הרימייקים די חלשים ומוגזמים בביצוע...
יום שישי ה13 מצויין, הרימייק פשוט אדיר.
הלואין די גרוע, הרימייק על הפנים המקוריים זה סיפור אחר. סיפור טוב...
סיוט ברחוב אלם הרימייק פשוט בדיחה...
הצעקה, כולם טובים גם האחרון...

סבארבא

New member
לא ממש טיפוס של סרטים למען האמת.

על כל מה שדיברת ראיתי, אבל מה אני אגיד לך... Too mainstream בשביל מלך-ההיפסטרים-העמוק-והמתוסכל שאני.

ראיתי לפני כמה חודשים Suicide Circle וזה היה נחמד - אם אתה בקטע של יפנים מטורפים זה יופי של סרט.
אם יש לך משהו חביב להמליץ עליו זה יהיה נחמד, החלטתי שהיום בערב אני הולך לסלון לראות סרט במקום לשבת על המחשב עד 4 לפנות בוקר ולבכות.

ועכשיו.. סלפי עם חתול!

ALIsuperstar

New member
אין לי טלוויזיה בבית

אבל אם בא לך סרט אימה טוב בחינם, קפוץ לנווה שאנן בשישי בערב, ליד התאי צפייה, יהיה לך אקשן. פשוט תביא כיסא.

סבארבא

New member
גרתי בפלורנטין שנה וקצת

הספיקו לי הטיולים הליליים עם האופנוע ליד התחנה המרכזית.
אחח, היו ימים.

סבארבא

New member
חבר המליץ עליו. כנראה שזה יהיה הסרט שאראה בערב.

אז מה קייזר, לטקס ועור ומוותרים על הביקיני?
מה שאת רוצה נשמה, אני זורם
.

אתה מדבר על "סרט סרבי"?

הוא סיפר לך מה יש בסרט תגיד? קראת על זה?

אתה רוצה לטקס ועור?
מתי הרביצו לך בפעם האחרונה תגיד? :)

סבארבא

New member
לפני איזה שנתיים חטפתי את הסטירה האחרונה מאמא.

אני מרשה רק לה להרביץ לי, כל השאר יודעים שאסור לגעת בי.

אז נוותר על הלטקס

קיצר לגבי הסרט..
אני לא יודעת אם אני ממליצה, למרות שנראה לי שאותך הוא לא יזעזע.
אבל באמת שהוא מזעזע,אני לא יודעת איך נשארתי לצפות בו עד הסוף....

חולני.
תקציר קטן ללא ספויילרים..
"סרט סרבי", שביים במאי צעיר בשם סרדג'אן ספאסוייביץ', מספר את סיפורו של מילוש, שחקן פורנו בגמלאות, שחוזר לשחק בסרט אחד אחרון, לנוכח הבעיות הכלכליות שלו ושל משפחתו. למורת רוחו, הוא מסכים להופיע בסרט פורנו אמנותי וחדשני, שיכניס לו המון כסף, ויסדר את העתיד הכלכלי שלו, של אשתו ושל בנו הקטן. אחיו של מילוש, שוטר לשעבר, חושק באשתו של מילוש, אבל פורק את תסכולו בחדרי אמבטיה. חברתו של מילוש, ששיחקה איתו בכמה מהסרטים המפורסמים שלו, מביאה אותו לפגישה עם במאי הסרט, ווקמיר, שמציג אידיאולוגיה שלמה על פורנוגרפיה אמנותית, והצגת מציאות ללא פשרות. לאחר שהוא מתנסה בכמה סצנות קינקיות, מילוש מחליט לפרוש מצילומי הסרט, מכיוון שהוא לא בטוח לגבי הכיוון הלגיטימי של הסרט אליו הוא מצטלם. לאחר שהוא מתעורר מבלק-אאוט שנמשך שלושה ימים, מילוש מתחיל להתחקות אחר עקבותיו, ומגלה כי הוא ביצע זוועות בלתי ניתנות לתיאור"

למעלה