שישי שבת

urimz5

New member
שישי שבת

שבת שלום לכולםםםם..תבלו.. ביי עד מוצ"ש..

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifסיון..אחותי,אהובתי

אני רוצה להקדיש לך משהו עם כל אהבתי אליך.... מבט אחד בעינייך הספיק לשנות את כל מה שידעתי כך נכנסת לחיי, עמוק אל הלב אל האוויר שנשמתי רציתי כל כך לראות אותך שוב לחבק ולומר לך כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהבת כמה את יפה כמה את טובה כמה אהבה כמו סיפור ללא סוף מתקדם וחוזר למבט של עינייך מחפשת את החוף בים אהבה שסוחף רק אלייך רציתי כל כך לראות אותך שוב לחבק ולומר לך כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהבת כמה את יפה כמה את טובה כמה אהבה מחפשת דרכים אלייך לא יכולה בלעדייך את חיי אני אתן לך את הכל כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהבת כמה את יפה כמה את טובה כמה אהבה נשמה שלי, אני מתה מתה עליך אחותי היפה!!!! אוהבת אותך הכי בעולם!!!!

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif ../images/Emo7.gif <= מההתרגשות כן?חח כן../images/Emo70.gif

כפרהה עליךךך נשמה יפה שלי איןןןןןןן איןןןןןן אני מתה עלייךךךךךךך יאווו משכפרהה עליקק אנאאאאאא איןן מי אוהב אותך יותר ממני אה??? אףף אחדדדדדדדד ומי שחושבב שהוא כן אז שיצא מהסרט הזה ומהר!!!!! אוהתב אותךךךך הייי בעולםםםם מאיי סיסטרררררררר ביץ''''''''''

nitzangro2

New member
אני גם אוהבת אותהה... אבל.. אולי

פחות.. כאילו לא... אבל אני לא רוצה להסתבך איתך...\=

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif אני שמחה שהחלטת לצאת מהסרט

חחחחח אחלה בחירה

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifמתההההההה מתהההההה

עלייךךךךךךךךךךך!!!!!
ואני ואת זה לנצח!! פור אבר אנד אבר! חחחחחחחחח נשמה יפה שלי

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif "חשבתי שאולי

את לא תלכי ממני כי איך תסתדרי בלעדי את שוברת שתיקה שאני מנסה להבין אותך קמתי עם עצמי האור דולק בחדר אולי זה עוד לילה בהיר מנסה שוב לזכור את אותם הדברים שהציקו לי חשבתי שאולי את לא תלכי ממני כי איך תסתדרי בלעדי מנגן לך בלב מנגינה חדשה שתהיה שלך שוב הכל נשמע חשוב הכל נשמע פשוט כשאת איתי "

urimz5

New member
שבוע טובבבבבב לכולם..ובמיוחד.......

למאיההההההההה....חחח כפרעליההה

urimz5

New member
כל הזמן משעמם לך...

אולי תרקדי סלסה בסלון תוך כדי שאת שרה בשני קולות את הסונטה בפה מז`ור של באך..

למעלה