שישי שבת

ZIVA1231

New member
שישי שבת

ביתי היתגרשה השבוע ביתה גדלה אצלי אנחנו מוכרים באפוטרופוסים בלעדיים דרך בית משפט לנוער הוריי הגרוש ניזכרו אחריי 3 שנים שיש להם נכדה במתן הגירושים הם ביקשו את הנכדה שתהייה אצלהיים שישי שבת פעם בחודש ושזה יתחיל לפחות בעוד 4 חודשים לפחות עד שהיא תקיר אותם ותיתרגל אלהיים אני הסכמתי רק ביגלל שביתי תקבל את הגט וביתניי שהם יגיעו לביקורים לפחות אחת לשבועיים וכמובן ישתתפו בהוצאות אני חוששת שהם לא יעמדו בהסכם אייך אני אוכל להמשיך וחיות בביטחון שהם בכול זאת לא ידרשו אותה בעוד 4 חודש ברצוני לציין שכל שנה נערך דיון בבית משפט פעמים קודמים הגרוש לא הופיע בבית מישפט

לא בטוחה שהבנתי את הסיפור

האם: 1. ביתך התגרשה, בעלה והוריו לא התייחסו עד כה לילדה. 2. הילדה בחזקתכך (כלומר לא ברשות אמה אלא ברשות סבה וסבתה). 3. כעת גם הסבא וסבתא השניים רוצים לראות אותה ומוכנים להשתתף בהוצאות גידולה. 4. את חוששת שהם יבקשו משמורת על הילדה. ואיפה הורי הילדה?מה דעתה של ביתך בנדון? ולמה שהסבא וסבתא השניים לא יראו את הילדה? הכי הרבה הם לא יעמדו בהסכם... אם הם "זוממים" לבקש משמורת - האם זה שתסרבי לא יעודד אותם לבקש משמורת בדיוק כמו כל אפשרות אחרת? ומה טוב לילדה?

ZIVA1231

New member
חוששת משישי שבת

טוב אז כחה הנכדה אצלי כבר מגיל שנתיים וכמו שציינתי הם ניפרדו כל אחד הלך לדרכו עד ליפניי חודש אף אחד לא התעניין בילדה גם האב לא הגיע לדיונים בבית המשפט בבית המשפט ניקבע שהילדה נימצאת בחזקתנו ואנחנו הורים לכל דבר גם שבדיון ליפניי שנה לא זימנו אותו להופיע , בתביעת הגירושיןהוחלט שאין לו דרישות עבור הילדה ושהוא יוכל לראות אותה רק אצלי בבית אבל עבר כבר יותר משבוע אפילו להיתקשר ולשאול אם הילדה צריכה משהוא ממש כלום חג פורים מתקרב ואני קניתי לילדה תחפושת נו איזה אבא ממש לדוגמה ההורים שלו גם אמרו שהיו בקשר ויעזרו בהוצאות הילדה .היא לא מכירה אותם גם יצירת קשר טלפוני לא נעשה אז מה הייה בעוד 4 חודשכשירצו לקחת אותה לשבת ויש לי הרגשה לו טובה הפחד שלי שלא יחזירו לי אותה הם רוצים לשלם עבורה 50 אלף דולר כדאי שהם יגדלו אותה נו באמת מה הם חושבים? שאני אוותר ממש מהר אני רוצה לבטל את הסעיף שהם יוכלו לקבל אותה פעם בחודש ושרק יוכלו לראות אותה אצלי כמו שצויין בבית המשפט לנוער אני זאת שקובעת ביתי יודעת שהיא לא מסוגלת לגדל אותה וגם ברווחה יודעים אז לביתי אין דרישות עבורה היא יודעת שהילדה מקבלת את הטוב שביותר גם מבחינת המלצות תודה לאל אין לי מימה לחשוש נכדתי קורת לי אמא ולבעלי אבא מה יותר מיזה?

אני חושבת שצריך לדעת יותר על המקרה

כדי לתת לך מענה. בכל מקרה, קורה לעיתים שדווקא סירוב עלול להגביר את המוטיבציה שלהם להעביר את הילדה לחזקתם. אני מציעה שתתייעצי ואולי אף תקחי מגשר/ת על מנת להגיע איתם להסדר שטוב לילדה. בכל מקרה חשוב שהילדה - למרות הוריה הלא תפקודיים - תהייה בקשר עם 2 המשפחות, ועם מינימום מאבקים מעל לראשה. לא?

אני שמחה שהילדה חיה עם בני משפחתה

אני מסכימה עם חנה שסירוב לאפשר הסדרי ראיה בין הילדה לסבא וסבתא מהצד השני עלול להעלות את המוטיבציה שלהם לתביעת משמורת. לפי התנאים שאת הבאת כאן, אינני רואה סיבה לחשש. שהילדה תראה אותם בהדרגתיות בביתך בארבעה חודשים הקרובים ולאחר מכן תאפשרי סופשבוע שם. תסבירי לילדה שגם הם סבא וסבתא, טוב שיהיה להם עוד בני משפחה להישען עליהם. אינך צריכה לחשוש שהיא לא תחזור מהסופשבוע, אם יקרה כך, המקרה יוגדר כחטיפה. אין מצב שהמשטרה לא תעלה עליהם במוקדם או במאוחר ואז אין להם סיכוי לראות את הילדה בחופשיות. חטיפות אינן משתלמות, לעולם. לגבי הנתון של 50 אלף דולר. האם הנתון הזה אמים והאם החשש הזה מוצדק? תהיי ריאלית. יש להם 50 אךף? ואם יש להם, האם הם מוכנים להשקיע כל כך הרבה כסף עבור זה? אם את עדיין חוששת, הפתרון הוא לקחת ייעוץ משפטי "מרחוק". כלומר, לא לנקוט בשום הליך, רק שעורך דין טוב יהיה בתמונה תמיד, לוודא שאת אינך עושה טעויות. ואני בכל זאת רוצה לראות את חצי הכוס המלאה, יש מקרים שרשויות הרווחה ובתי המשפט שולחים ילדים כאלה למוסדות או לאימוץ. ברוך השם שהילדה חיה בחיק משפחתה ולא עם זרים.

למעלה