שישי-שבת בלי מחשב

lee_1

New member
שישי-שבת בלי מחשב

הייתי אצל סבא וסבתא שלי באיזור המרכז אין שם מחשב, ובטח שלא חיבור לאינטרנט... אבל היום הייתי אצל דודה שלי...התנתקתי מהעולם והתחברתי לאייסיקיו שלה... דיברתי עם ידיד שלי... רק העובדה שהייתי ליד מחשב עשתה לי טוב ועכשיו חזרתי, הדבר הראשון שעשיתי זה להיכנס לאינטרנט למרות כי השיעורים שיש לי ועבודה בהיסטוריה שאני חייבת למחר... אבל עוד מעט אני ילך להכין בינתייים אני כאן

e-magine

New member
לי, העיקר המידה

מותר לך להנות מהמחשב, כל עוד שזה לא הדבר היחיד בחיים שלך. אגב אני אתמול הייתי בחוץ, מ 8:00 עד 7:00 עם הילדים הגדולים שלי.

lee_1

New member
מה שהיה אתמול...

בסוף היייתי במחשב עד 8½, ההורים שלי חזרתי הביתה והתעצבנו שעוד לא הכנתי שיעורים ואבא שלי התחיל לצרוח עלייי שהוא מנתק את האינטרנט כי הוא לא מגדל מכורים אבל אין סיכוי שהוא יעשה את זה... הלכתי, סיכמתי 5½ עמודים מלאים בהיסטוריה ולקח לי שעה וחצי, ואז חזרתי לכאן

MADAM BI

New member
לי מתוקונות L000000L איך צחקתי

שכתבת על אבא שלך למרות שאני בטוחה שאותך זה לא הצחיק באותו רגע אבל אם תסתכלי על זה מהצד זה מה זה נחמד המשפט הזה ,אני לא מגדל מכורים´ זה ענק עזבי הכל חוויות, זה מאהבה הוא אמר לך את זה אני איתך כי אני היתה לי שבת כזאת זוועתית אינפוזיה לאינטרנט וממש שכחתי מכל מה שקורה מסביב והיו המון אירועים שרציתי להשתתף בהם אבל שכחתי הכל בגלל החרא הזה הקופסא המרובעת עם אותיות על המסך שלה.. אוי תספרי לי עוד דברים מפורטים כאלה על החיים שלך, זה עושה י לי צרת רבים נחמת טפשים....נשיבוק, דליה מאדאם פומפדור באטרפלורה

דרדרית

New member
לכם קל- אבל הבת שלי מתלוננת

שאני מכורה - ואני כועסת עליה שהיא המכורה תארו לעצמכם בית עם מחשב אחד עם שתי "מכורות".. איזה מזל שאני האמא ו"אני קובעת חוקים".. חה חה חה דרדרית

MADAM BI

New member
דרדרית איזה קטע איתכם, LOOOL את

יודעת הבן שלי די מומחה למחשב אבל המחשב בכלל לא מעניין אותו חוץ מאשר להדפיס מידי פעם את השירים שהוא כותב בוורד או להוציא טקטסים של שירים של להקות לועזיות שהוא אוהב הוא כבר יצא מהבית לחדר משלו בקיבוץ אבל הוא כל הזמן צוחק עלי שאני מכורה מיום חמישי שעבר יש לי מחשב בבית עם אינטרנט,זה יותר איטי מאשר במשרד שלי וזה די מעצבן אותי אבל מצד שני זה נהדר שזה כל כך זמין ואפשר לקפוץ לסיבוב פורומים מידי פעם ולא להתקע שעות רצופות בכלופן, חשבתי שכשיהיה לי אינטרנט ומחשב בבית הבן שלי יתחיל לבוא לפה הרבה יותר כי תהיה לו עוד תעסוקה -המחשב ומה? כלום, הוא אפילו לא מסתכל בכיוון שלו. מאז שהמחשב פה הוא עוד לא נגע בו אפילו פעם אחת זה ממש מדהים אותי כי אני יודעת שיש חברה בגילו שמבלים המון שעות ליד המסך אגב, דרדרית , יש לכן שני מחשבים לך ולבת שלך? יש לי חברים קרובים בשיכון ל´ שלשני הילדים שלהם הבן והבת יש חדרים משלהם ולכל אחד מחשב וטלויזיה וקו טלפון והילדיםלא יוצאים שעות על גבי שעות מהחדר כשאני באה לבקר אותם אני בקושי רואה את הילדים שלהם לרגע אני חושבת אז על כל סיפורי המשפחה של יוסי סיאס עם המוני הילדים שלו...

מבעבעת

New member
את צודקת. האינטרנט הוא אנטי... ../images/Emo61.gif

חברתי. נשב בבית.
נתן לכל אחד תחנה ברשת.
נעביר שיחות דרך מרכזיה ביתית (לא יותר כיף לצעוק למי השיחה ומי מתקשר?). או נקנה לכל אחד נייד ונהיה עצמאיים גם מזה.
נזמין קניות דרך האינטרנט (לא יותר כיף למזמז עגבניות ולהיות בחברת בני אנוש?)
ונקיים את חיי החברה שלנו בסייבר-ספייס.
נראה לי שהגיע הזמן שכולנו נקרא שוב את "הנסיך הקטן".
אני בכל מקרה לא בוחרת לחיות בעולם אפור, אלא בעולם של צבעים וטעמים, וריחות, וחוויות.

MADAM BI

New member
מבעבעת כל כך נוגע ללב איך שהוספת

את הציורים הצבעוניים הקטנים האלה זה הוסיף כל כך הרבה רגש ואנושיות למה שכתבת אגב, איך עושים פה באמת את האייקונים? עוד לא למדתי ועוד לא שאלתי אוי אני כל כך אוהבת ציור ואמנות אז למה אני לא מציירת? האינטרנט קטע אותי באכזריות מעולם הציור שלי

למעלה