שישי צהרים

KEEK

Member
כי אורן השתמש במילה קצת קשה

אובססיביות זו מילה כבדה מידי ואיתן מתנהג ברגישות אני מבין את הכוונה של אורן אבל הוא לא יודע להתבטא

sivan1237

New member
מה לעשות שהיא באמת אובססיבית

כל עיוור וחירש ישים לב לזה.. היא לא משחררת..לא חיה ומתנהלת בטיבעיות..הכל סביבו.. אם אתמול יוני מדבר איתה וכל שניה היא קוטעת אותו בשביל להכניס את המשפט שחברה שלה חושבת שהיא ואיתן גמרו את הסיפור והם "חתונה"..(כל זאת אחרי חודש רישמי שהם ביחד בתכלס) אז היא סופר אובססיבית

KEEK

Member
אני לא חושב שהיא אובססיבית ../images/Emo4.gif

לדעתי המילה הזאת מתאימה יותר למישהי כמו קרן. אני לא ראיתי מעולם את ההתנהגות של דניאל ככה במיוחד כי היא תמיד מקבלת פידבק וזה הדדי איפה שהיא נמצאת. וזה גם קצת לא פייר שזה בא מאורן הוא נמצא עם החברים הכי טובים שלו, במקום מוגן. היא נמצאת לבד ובתחרות יומיומית. אז עד שיש לה את הפינה החמה שלה, לגיטימי שתהיה שם רוב הזמן. וכמו שאיתן אמר, זאת קירבה הדדית.

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif בהחלט..תוסיף לזה

את העובדה שהוא בחר שבוע לפני הגמר לאמר את הדברים? כמה clumsy אפשר להיות?

KEEK

Member
כי אורן השתמש במילה קצת קשה

אובססיביות זו מילה כבדה מידי ואיתן מתנהג ברגישות אני מבין את הכוונה של אורן אבל הוא לא יודע להתבטא

אתמול הם החליטו לישון במיטות זוגיות אצל הבנות

ויוני כמובן נשאר לבד, הם היו בחצר ובן וליהי במטבח. יוני התעצבן על כל הסיפור ואמר שלא מתאים לו תיבת נוח הזאת אבל הוא מפרגן ויישן לבד בחדר הבנים. איתן לא הסכים ואמר שהוא ודניאל ישנו איתו בחדר. כשבן וליהי הגיעו , בן שאל בתמימות אם יוני בא לישון איתם בחדר הבנות יוני איבד את זה. התפרץ על בן ואמר לו בתקיפות "אל תעמיד אותי בסיטואציות האלו" בן לא הבין על מה מדובר ושתק. על זה יוני מדבר. גם איתן לא הבין למה הוא התפרץ עליו ככה.......יוני מתוסכל מינית ומת מכל הזוגות שמסביבו.

pink panther7

New member
הבנתי, אבל אפשר להבין את יוני

בן המושפל הולך כמו סהרורי אחרי ליהי

KEEK

Member
יוני ואורן לא אוהבים את ההתנהלות של בן

באופן כללי. אני מניח שהקטע עם השינה היה רק תירוץ. הם לא אוהבים את הדבק שלו לליהי, ושאיבד את עצמו בבית בגלל הקשר איתה. אם פעם היה לו דרך משלו, עכשיו הוא הולך רק לפי ליהי. כמו עם אתי - הוא מאוד אהב אותה, אבל עכשיו שליהי לא חברה שלה, הוא פתאום לא מחבב אותה. בקיצור הם הבינו עכשיו מה שאנחנו הבנו מזמן - בן טמבל.

didush100

New member
הם גם לא אוהבים את ההתנהלות של דניאל

בקשר עם איתן. טוענים שהיא אובססיבית ומגזימה לגמרי בדבק שלה לאיתן. מעניין ששכחת את זה

KEEK

Member
כרגיל מעוותת את הדברים

אבל מה אפשר לצפות ממישהי שחושבת שליהי ובן זה סיפור אהבה מהאגדות?! הם לא חושבים שדניאל מגזימה בדבק שלה לאיתן הם חושבים שהיא קצת איבדה את עצמה אורן היחיד שהשתמש במילה אובססיבית וכבר חזר בעצמו ואמר שהוא קצת הגזים והחריף.

KEEK

Member
דניאל ענתה יפה לאורן

ואיתן מסביר לו שזה לא נידיות, זה קירבה. ואומר לו שיש שם רגש וככה זה מתבטא

didush100

New member
בא לי להקיא מכל השיחה ההזויה הזאת

מצד אחר יוני ואורן מלכלכים על הזוגיות של איתן ובן ואומרים שזה מפריע להם ומצד שני דניאל מתמסכנת ואיתן מזבל ת'שכל. לא להאמין שחבורה של בני 34 ככה מתנהלת ומדברת. תת רמה 1 גדולה

האספנית

New member
דידוש- בת כמה את?

את מבינה הכל הפוך. השיחה פה מראה עד כמה החברה' האלה על רמה, עם ידע ותובנות, בניגוד לגב וקרן הרדודים והמטופשים, שאצלם הכל משחק ברמה של ילדים בגן. קרן וגב עושים הכל כדי להתחבב על בנות ה-12 שהן המצביעות הפוטנציאליות עבורם. (והכל בתמיכת ההפקה שמריצה את קרן למיליון- זה כל כך ברור וזועק עד השמים) דידוש כנראה שאת בגיל או ברמה שאליה קרן מכוונת ולכן את כל כך מעריצה אותה.

didush100

New member
מה שתגידי

בעיניי קרן וליהיא הכי אמיתיות ואיכותיות בבית. הבנים מיום ליום מזכרים לי את גן חובה. הם פתטיים וילדותיים ברמות ומה שמניע אותם זה מרמור תסכול וקנאה

andy181

New member
זה יפה לראות שהוא באמת מגן עליה ומראה רגש

אמיתי כלפיה.

למעלה