שישי כאן

שישי כאן../images/Emo140.gif

הנה הגיע לו סוף השבוע.
אני חזרתי מהעבודה רק בשש ומחצה
לכן עכשיו אני עולה על ערסלי לנוח, אחרי כל הס.ק.ס של שישי
שיהיה סופ"ש מהנה ורגוע
רק טוב!!!

ברק 188

New member
שבת שלום לכם ומשפחתכם תקוות גדולות .

יוֹם הַשַּׁבָּת אֵין כָּמוֹהוּ. בֵּרְכוֹ אֱלֹהִים וַיְקַדְּשֵׁהוּ: מִיּוֹם רִאשׁוֹן עַד יוֹם שִׁשִּׁי. לִקְרַאת שַׁבָּת נִכְסְפָה נַפְשִׁי. כִּי בַּשַּׁבָּת אֵצֵא חָפְשִׁי. וְכִי יוֹם מְנוּחָה אֶקְרָאֵהוּ: נָגִיל וְנִשְׂמַח כִּי טוֹב לְהוֹדוֹת. וּלְזַמֵּר עֶלְיוֹן עַל כָּל אוֹדוֹת, כִּי הַשַּׁבָּת לָנוּ חֲמוּדוֹת. אִישׁ בַּעַר לֹא יְדָעֵהוּ: צִוָּהּ לַעֲשׂוֹת שַׁבָּת כַּהֲלָכָה. אָז מִסִּינִי מִצְוָה עֲרוּכָה. גַּם הִיא לְשׁוֹמְרָהּ. כֶּתֶר מְלוּכָה. וְכָבוֹד וְהָדָר תְּעַטְּרֵהוּ: וּמְאַהֲבֶיהָ יָמִים יַאֲרִיכוּ. וְגַם טוֹעֲמֶיהָ חַיִּים זָכוּ. וּבִנְתִיב יוֹשֶׁר הֵמָּה יֵלֵכוּ. עֵדוֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ: רָצָה יְיָ וּבָחַר בָּנוּ. וּמִכָּל לָשׁוֹן הִבְדִּילָנוּ. וּקְדֻשַּׁת הַשַּׁבָּת הִנְחִיל לָנוּ. כָּל זֶרַע יַעֲקֹב כַּבְּדוּהוּ: יום השבת

jud1001

New member
שבת ברוכה..אל שקט קרבה ../images/Emo41.gif

המולת השבוע נרגעת וממרחק נשמעת השתיקה.. השקט.. שבת ברוכה אנשים..

alondli

New member
איזה ייצור מתוק../images/Emo23.gif אם זו הדרך שלך..

לסחוט ממני תגובה, זה הצליח ויצליח לך כל פעם מחדש..
..ובינתיים אין לי במה להתפאר, עדיין בעבודה, משמרת שישי יום ארוכה ושגרתית, לא משהו לספר בבית..
תחושת השבת תגיע אלי רק שאחזור הביתה מהעבודה, בסביבות 9 בערב.. חיבוק ונשיקה לאישה, לילד ולחתול ( הסדר לא מחייב.
) ואקח את מקומי ..במטבח. לפי בקשתה של זוגתי , זה יהיה כבד עוף ברוטב יין אדום עם בצל מטוגן, פירה ת"א + בטטה( בניפרד), פלפל אדום כבוש( תוצרת בית, כבר מוכן),אולי פתיח של סלט עגניות ובצל סגול( עגבניות חתוכות בעיגולים שלמים דקים פרוסות על צלחת שטוחה, הבצל מעל חתוך כנ"ל ,כמות נדיבה של שמן זית וחומץ בלסמי..וקוביה גבינה בולגרית גדולה בצד, למעוניינים..
) אחרי זה נתרווח ארבעתנו עם הבטן למעלה ( גם החתול כמובן, אבל הוא עם הבטן למטה..) בתנוחות רביצה שונות על הספות מול הטלוויזיה לצפות בקומדיה רומנטית חביבה ומוכרת שהקלטנו ב Y-MAX ...אלא אם אצליח לשכנע את זוגתי לצאת לסרט. תלוי באיזה מידע של אנרגטיות( לרוב רבה..
) עבר עליה היום, כי אצלי הוא עבר כאמור על מי מנוחות התחלה חביבה ומוכרת לסופ"ש , גם אם זה מתחיל באיחור מה..
שבת נעימה ומהנה לכולם
..

ברק 188

New member
דיווח alondli שלנו כבר ...

כבר שפוך והפוך אי שם מתחת לפוך בשעות אלו עם חיוך מה'פשוט שסיים המשמרת לתפארת התקוות הגדולות אישנו הקפיטן האיתן הגיע הביתה וקצר הצלחה מזילת דמעות עם ה'סלסלט עגבניות ובצל הסגול סיימו הארוחה לא ככה באופן סתמי אלא בלסמי..וקובייה גבינה בולגרית עם קריצה שובבה מהצד למשך ערב מהנה זה נכון שנתרווחו ארבעתם עם הבטן למעלה אבל זה תם ולא ולא נשלם עד שנגמר אחת על הגב ואחד על הבטן , ובסוף היה שם קינוח עם קצפת , לאחר סגירע שהודלקה וסרט ב YYYY-MAXXX נצפה מהבהב מבעד לחריצי התריס בחלון... ורגע לפני שהתפנו לחלום מספרים בשכונה שהאישה, לילד ולחתול ורעיה לאיש המדובר שרה... כן עוד זכור לי... ולנו נאדה ב'רק - לילה טוב תקוותי וחיוכים עד בלי די נכתב בהמור של שעה אחת אחרי חצות מקווה שיוסלח לי

ברק 188

New member
רגע...רגע הסבר קטן

אחרי שקצת התאפסתי תפסתי שהשיר בקצת טרגי... אז....נעלמת ככה לפתע... שיהיה חד וחלק וברור זה רק לצורך השינה בלבד עד לשובך בשלום בבוקר (לי) לערנות מלאה שבת שלום...לכולנו וחלומות פז

alondli

New member
"הוסלח לך" ברקי ,חד פעמי, כי נראה שאולי...../images/Emo3.gif

...נשפך לך יותר מידי טיפות של הטיפה המרה אל התה האחרון שלפני השינה.
.??..
..ועל הקצפת של הקינוח, ובעיקר זו ש..אחרי קינוח..איך ידעת?? האם הצצת לנו בין שלבי התריסים..
? ( זכור לי שראיתי איזו דמות מציצה..
) או הייתה זו השכנה הרכלנית שלנו שגילתה לך..?
..
..אבל אם כבר אתה סקרן בעניינים קולינרים , אוכל להוסיף לך לסיום כטיפ לעתיד שהכי טוב זה.. עם קצפת אמיתית
( ולא התחליף הצימחי הנלוז הזה..
) נ.ב. ומאיפה דגת את השיר הפלמוני הסתוי הזה?? מזל שלא שמעתי אותו לפני השינה אחרת הייתי חותך ורידים, שלי או שלך..
..
בוקר טוב ואופטימי ברקי וכולם
שבת שקטה אחרונה לפני הבולמוס של..אחרי הבחירות..

גאיה ק

New member
צמד חמד

מה שעובר לי בראש ורץ כסרט למקרא דיאלוגיכם הם לורד והרדי השמן והרזה דג'יגאן ושומאכר ואפילו קריוס ובקטוס סמי וסוסו. קצרה הרשימה למסך,גם למסך 22 אינטץ'. וזה נחמד.
אתה בטח תמצא קטעי צמדים,ברקי ובשפה שכווולם יבינו... אבל בינתיים ... כן,שבת אחרונה שלפני הבחירות ושתהיינה לנו החלטות מוצלחות וראויות בוקר טוב ושבת נפלאה

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רק לא לחתוך../images/Emo3.gif

את הו(י)ר(י)דים ובמיוחד לא את קוצים
כי הרי חבל על צמד הבדרנים
מצטרפת לגאיה אחחחחח אתם מקסימים בתוספת של הבטלנים...אלו הזמרים
נוווווו שויין...הינה לכם שיר אחר...לגברים בלבד
נשים לא להציץ
...

ברק 188

New member
thank you very much,alondli

שהסולח לי... ודמי לא הותר לחינם האמת ששנתי נדדה הלילה עשרות פעמים שיננתי וסיננתי ברקי בשעות הקטנות של הלילה לא כותבים . ולא עומד לי ושוב אני טועה ותועה וגם תוהה... Help איך אני לא עומד בזה
יותר לא ...אלין עליך לעולם אהלן ומר חבה...בחיבה לכולם והמשך שבת מבורכת לכולנו

ברק 188

New member
../images/Emo46.gif המחשב הזה גולם...

כותב לי נכשל אבל מתחת לאף...שלח שלוש פעמים
צילוש באמת
למה לחתוך כאשר אפשר לערוף יא סלם חביבה... כאן הסיפור תם ונשלם בשלום ונשארתי שלם ולא מושלם .

ברק 188

New member
../images/Emo46.gif המחשב המכשף הזה גולם !

כן המחשב הזה מהו לעצמו חושב ... עובד עלי כותב נכשל ומתחת לאך שלח בשלוש העתקים משולשים בכול אופן צילוש
באמת למה לחתוך שאפשר לערוף יא סלם יה חביבה... יצאתי לי חרש.

../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

|איפה שלושה מה שלושה?
חחחחח העלמתי שניים כדי שלא תתעצבן ברקלההה חבל על העצבים בבקשה לשתות כוס מיץ צוף טרי ולנשום לרווחה שבוע טוב שיהיה רק טוב!!!

alondli

New member
OK, מול החיפושיות..מי ( ומה ) לא יעמוד..../images/Emo9.gif

דום.. וכל היום, או לפחות השעות הקטנות של הנבוקר , סיננתי ושיננתי לעצמי שאשים לי היום דיסק שלהם במכונית, אבל שכחתי. ואפרופו שיננתי, יש לי מחר תור אצל השיננית..
ובאותו עניין ברקי, האם אולי אתה נתקלת במיקרה ב.."שינן"? או שיננתי מבוגרת ? או בעלת חזה קטן??
נכון שזה לא רק אצלי??
..וזה ממש כואב שהיא מתכופפת..
לפעמים אני אומר לה " לריסה, זה כואב" והיא רק אומרת לי בלחש.."עוד מעט זה יעבור".. ואני תוהה וטועה האם שנינו מדברים על אותו הדבר..
אז אולי אחרי הביקור אצלה
..גם שנתי תנדוד ..וגם אני אתעורר באמצע הלילה..אבל אזכור את האזהרה שלך שבלילה לא כותבים.. ואז אגש למקרר לקחת פרוסה עם טל-העמק ( כל אחד וההתמכרות שלו..
) ואתיישב לי מול הטלוויזיה .. כתבה של חצי שעה בערוץ discover או ב NG תרגיע אותי מספיק כדי להחזיר לעצמי את השינה.. במיקרים הנדירים שהיא "בורחת לי".. ( בדומה ללריסה בסיום הטיפול..
) שבוע טוב לך ברקי ולכולם
, השבוע הקרוב יהיה לבטח מלא עניין, תקוות טובות, חששות וציפיות באמצעיתו.. וכנראה גם לא מעט אכזבות ותסכול בסיומו... ..שיגרה מזרח תיכונית של תקופתנו, שום דבר מיוחד..

למעלה