שישי-ישראל.

Shiri from the block

Active member
שישי-ישראל. לכל אלה שתמיד התלוננו שברוק בוכה רק בעין אחד, אז זה קרה גם היום לטיילור../images/Emo98.gif ברוק עוד פעם באה ביציאה "אני מעדיפה לעשות רומן איתך" לסטפני../images/Emo6.gif חח צריך לעשות סדרה רק על שתיהן וזהו. טיילור נראיתה ממש ממש יפה היום. ואממ זהו..

faery18

New member
../images/Emo187.gifהפרק היומי../images/Emo187.gif שירן מסכימה איתך שטיילור נראתה פשוט מדהיםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אבל לא מסכימה איתך שהיא בכתה בעין אחת כי היא לא =] חוץ מזה הבכי שלה הרבה יותר יפה מהבכי המאוס של ברוק. חחח../images/Emo6.gif איך ברוק אמרה לסטפני עדיף לי לעשות רומן איתך וסטפני -"עדיף לי למות" ../images/Emo6.gif גדולל!! אז מסתבר שלברוק לא מספיק כל הגברים שלה, אלא עכשיו היא רוצה לעבור גם לנשים...בעע../images/Emo5.gif יאוו זה היה כזה מרגש איך שרידג' אמר לטיילור שהוא היה מבולבל והכל... והדבר שהכי הוא רוצה עכשיו זה לחזור להיות איתה ועם הילדים שלהם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif סופטוב הכלטוב../images/Emo9.gif בקיצור היה פרק סופני, והחלק הכי טוב היה כשסטפני גילתה לברידג'ט על ברוק וניק בביג בר איןאין עלייה!! מלכהה!!../images/Emo47.gif

Shiri from the block

Active member
אני לא מדמיינת דברים! טיילור באמת בכתה בעין אחת! זה היה בהתחלה, לא בסוף כשריג' חיבק אותה וזה. ואממ אני עדיין לא משוכנעת שריג' באמת התגבר על ברוק, נראה לי שאם ברוק הייתה רוצה אותו אז כשהוא בא אליה, אז הוא היה חוזר אליה.. וששש, לברוק מותר לעבור לנשים, לי לא יפריע אם היא תעבור אלי../images/Emo152.gif

faery18

New member
לא היא לא בכתה בעין אחת../images/Emo46.gif זה דבר ששמור רק לברוק שלך. זו "תכונה" רק שלה, וזה לא יכול לעבור לאנשים אחרים../images/Emo6.gif ולדעתי רידג' כן יתגבר על ברוק אבל לא עכשיו אלא כבר ממזמן מאז שטיילור נכנסה לחייו../images/Emo99.gif הוא פשוט היה מבולבל בגלל כל מה שקרה-הוא חשב שטיילור מתה אז כמובן שהוא הלך על האופציה השנייה בלית ברירה, ורצה "אמא"../images/Emo5.gif לילדים שלו. אבל עכשיו הוא כבר קלט ועיכל את המצב וחזר לעצמו!../images/Emo13.gif וקלט שחייו ללא טיילור אהובת ליבו לא שווים כלום.

S c a r l e t t

New member
לא שמתי לב לבכי של טיילור חבל שאין לי את הפרק מוקלט. השיחה בין רידג` לטיילור הייתה ממש מרגשת אבל אני ממש לא רוצה שהם יחזרו להיות ביחד, מגיע לטיילור הרבה יותר טוב! סטפני וברוק הרגו אותי, באמת צריך לארגן איזה רומן בינהן

Indiman1

New member
רומן בין שתיהן.. אממ מעניין.. ../images/Emo8.gif אז בטוח כל הצדדים יהנו ../images/Emo6.gif בריג'ט ממש מוזרה - אחרי שהיא וניק שוכבים, כל מה שיש לה בראש זה להביא ז'ורנלים של בתים מפורסטר. לא מוזרה ? יכלו להמציא תירוץ יותר הגיוני להביא אותה לשם...

למעלה