שישי וסיכומ"ש

שישי וסיכומ"ש ../images/Emo164.gif

אז..איך היה השבוע הזה?
יום אהוב?
יום שנוא?
התחדשות?
מוטו השבוע?
מבחן השבוע?
לאיזה יום שבוע הבא אתה מצפה?
איזה יום בא לכם שלא יבוא לעולם?
חורשים ת'חיים לקראת היסטוריה?
משו מעניין שגיליתם על הרצל השבוע?
וסתם כדי לתת לכם לדבר:

How I Disappear

New member
../images/Emo156.gif

היה היום מבחן בפיזיקה על כוחות וחוקי ניוטון ולמדתי רק שלשום והמינימום שאני אקבל זה 70 אבל יכול להיות גם 80 ו85 [הלוואי !] אז..איך היה השבוע הזה? סבבה, היה יומולדת, מתכונת בלשון, ריב עם המורה להיסטוריה, מבחן בפיזיקה שלמדתי אליו רק יומיים יום אהוב? אולי יום הולדתי שהיה ביום רביעי יום שנוא? לא היה התחדשות? המתנות ליומולדת אני אקבל היום
מוטו השבוע? להילחם על הצדק והאמת !!! מבחן השבוע? מתכונת בלשון ומבחן בפיזיקה לאיזה יום שבוע הבא אתה מצפה? יום חמישי, חלוקת תעודות איזה יום בא לכם שלא יבוא לעולם? לא יודע חורשים ת'חיים לקראת היסטוריה? היום-מחר-מחרתיים אני אחרוש משו מעניין שגיליתם על הרצל השבוע? לא וסתם כדי לתת לכם לדבר: המורה הבןזונה שלי להיסטוריה שאמן יישרף

How I Disappear

New member
אוקיי אז התחדשות: ../images/Emo3.gif

לכבוד היומולדת- האחים קנו חולצות [סה"כ 5 חולצות] וההורים נתנו 200 שקל

yuvalspot15

New member
סיכומ"ש !!

וואו אני הולכת לחפור O: -אז.. איך היה השבוע הזה? היה מעייףף.. מתכונת בלשון 80 וציון הגשה 85 [בת זונה לא נתנה לי 90 למרות שהתחננתי] ואז ציון במבחן בהיסטוריה 87 שזה אירוני בהתחשב בעובדה שקיבלתי במתכונת גם 87 XD אז התחננתי גמלה שתיתן לי 90 ציון הגשה.. ואין לי את הסיסמא ל-אייקונטקט אז אין דרך לדעת את ציון ההגשה XD -יום אהוב? יום המממ... ראשון + שני סיימתי לפני 12 !! -יום שנוא? יום שלישי.. היה מתמיקה \: -התחדשות? הייתי בשבוע הספר וקניתי 7 ספרים >< לא כולל עוד שניים שאחותי קנתה ואני גם רוצה לקרואXD -מוטו השבוע? תתאמצי ותיקרעי ת'תחת זה ישתלם בעתיד. -מבחן השבוע? מבחן בהיסטוריה ומתכונת בלשון. -לאיזה יום בשבוע הבא את מצפה? יום שישיייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מומולדתתתתתתתתתתתתתת!!!D:: -איזה יום בא לכם שלא יבוא לעולם? היום בו תהיה לי בגרות במתמטיקה. -חורשים ת'חיים לקראת היסטוריה? האמת לא. [רק שאימא לא תסים לב XD] כי היה מבחן, קיבלנו בו 87 והחומר עדיין טרי המבחן היה ביום שלישי אז בעיקרון נעבור בריפרוף בשבת ובראשון ובשני בצהריים הבגרות. -משו מעניין שכיליתם על הרצל השבוע? הרצל הוא בנזונה חכם D: -וסתם כדי לתת לכם לדבר: אני ממש רוצה שאבא קינה לי סימס 3 ליומולדת... [למרות שהוא קנה את הספרים בשבוע הספר] PP: מוחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי XD

hadarinke

New member
|אוחצ'ה| כי אני רגילה לסכמ"ש הקודם ../images/Emo9.gif

מה עשיתם\תעשו ביום שישי?מצעד הגאווה
ת יש לי בית ריק אז יש מסיבה ואז באים לישון אצלי
מה עשיתם\תעשו ביום שבת?אלמד להסטוריה, אנקה פה קצת ואולי אפגש עם אנשים...
היום הכי טוב של השבוע:היום
היום הכי רע של השבוע:אתמול, כנראה... התחדשות השבוע:3 דיסקים- או שזה היה שבוע שעבר?>< אעע... לא זוכרת. ציטוט:אין
שיר השבוע:המעיין הזוהר של רונה קינן ונסיעה מהירה של המכשפות, אה ועוד ארון אחד של היהודים!
סרט השבוע:היום בערב נראה
ספר השבוע:עוד לא סיימתי את הספר >< [אהבה בדלתיים סגורות] מאכל השבוע:פוטטו צ'יפס D: מסר לאיש שמעליך:תשמע רונה קינן! הבן אדם שעשה לי את השבוע:
סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע:|בלבול| תוכניות לשבוע הבא:לחרוש, לסיים לימודים, לעשות כיף D: אהה ולקנות דברים בקסטרו כי יש סופעונה! איך המצברוח?מבולבל אבל גאה D: והביאו לי קונדומים היום במצעד XD תמונה:....

hadarinke

New member
אני צריכה 460 ../images/Emo7.gif

אבל אבא חוסך כי טסים לחול וזה...

Crazy Lala

New member
אני גיליתי משהו מעניין על הרצל!!!!!!

הוא חלה במחלת מין!!!
ברצינות, זה היה בערץ ההיסטוריה

זה ידוע...

כשהיינו במוזיאון הרצל המורה שלנו אמר לנו את זה לפני שנכנסנו ואז המדריכה שם התעקשה שזה סתם שמועות ושהייתה לו איזו מחלת לב או משהו בראש, לא זוכרת. ממ.

PerfectSP

New member
איפה זה מוזיאון הרצל?XD ../images/Emo190.gif

אני כל יום תופסת טרמפים מהר הרצל..^^ כל יום אני אומרת את השם שלו XD

PerfectSP

New member
אהה../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

זה שאני עוברת שם כל יום לא אומרXDD ירושלמים עשוקים יותר

PerfectSP

New member
רק עשיו גילית?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

וואי ערוץ ההיסטוריה הזה אחד הלא עוזרים!!!XDDD גם היו לו בעיות עם נשים, והמוזר ההוא אמר שהיחידה שאהב הייתה אמא שלו|גבות| ~משהו כזה,לא הקשבתי XD~

Crazy Lala

New member
מה מאיפה כולם יודעים חחחח

וכן זה גם מה שאני הבנתי חחח שובב ההרצל הזה

Crazy Lala

New member
לא נראה לי שהוא מת ממחלת מין

הוא רק נדבק בה... לא אמרו איזה מחלה אולי זה היה איזה משהו זמני או אנאערף

למעלה