יום ראשון הבא אני עולה על מדים תביא תאי סי שלך... ושמעת שליואב יש חברה?
R Ron Da Chron New member 17/9/05 #20 יום ראשון הבא אני עולה על מדים תביא תאי סי שלך... ושמעת שליואב יש חברה?
L lihi r New member 17/9/05 #22 בתי קפה מסרטים כבר נמאס וכל מה שנשאר בפתח תקווה זה בתי קפה, בר מסעדה אבל יש דווקא כמה כאלה טובים בנגקוק, זה שמטול הקניון ובטחי יש עוד
בתי קפה מסרטים כבר נמאס וכל מה שנשאר בפתח תקווה זה בתי קפה, בר מסעדה אבל יש דווקא כמה כאלה טובים בנגקוק, זה שמטול הקניון ובטחי יש עוד
P pirates to the champ New member 17/9/05 #25 זה אממ באיזור של הקניון שם.. יש שם את ארומה.. שבהתחלה היה סבבה אבל עכשיו הוא כבר חחררוושש... יש שם גם את קופיטיימ (ממש ממול לקניון) יש שם גם את קפה-בוקה יש איפשהו בפ"ת גם את קפה-רומא...
זה אממ באיזור של הקניון שם.. יש שם את ארומה.. שבהתחלה היה סבבה אבל עכשיו הוא כבר חחררוושש... יש שם גם את קופיטיימ (ממש ממול לקניון) יש שם גם את קפה-בוקה יש איפשהו בפ"ת גם את קפה-רומא...
ר רוני ודי New member 19/9/05 #28 כל הכבוד - זה שני מקומות שונים קפה רומא זה מסעדה חלבית בסגנון קפולסקי אפרופו עם אוכל מעולההההההההה. ארומה יותר בית קפה (לא הייתי אבל ככה הבנתי)
כל הכבוד - זה שני מקומות שונים קפה רומא זה מסעדה חלבית בסגנון קפולסקי אפרופו עם אוכל מעולההההההההה. ארומה יותר בית קפה (לא הייתי אבל ככה הבנתי)