שישי בערב

Ana1 9

New member
שישי בערב

נתקענו בלי אוטו.. די משעמם.. בקיצור יש למישהו הצעה\המלצה מה אפשר לעשות ביום שישי בערב בפ"ת?? (שאלה מוזרה אני יודעת)

LuNa MaJnUnA

New member
סרט?

לשבת בפארק הדוסים ולצחוק על הבדואים שעושים שם על האש? לשבת בפארק הדוסים ולא לצחוק על הבדואים שעושים שם על האש? משהו בסגנון

Ana1 9

New member
אה ועוד משהו

חוץ מ-סרט או לשבת בבית כי זה אפשר לעשות בכל מקום... :-\ זאת בדיוק הבעיה שאלו ה"מקומות בילוי" היחידים שקיימים בפ"ת אני חושבת, הייתה לי תקווה שאולי מישהו מכיר פה איזה מקום שאני לא מכירה.

LuNa MaJnUnA

New member
אין לי מושג האמת..

אני אחזור אלייך כשאני אהיה קצת יותר שפויה.

Ana1 9

New member
חחח זהו כי לא הבנתי

איך את יודעת מה אני עושה כל סופשבוע.. אולי את עוקבת אחרי.. מי יודע.. עיר קטנה פ"ת.

LuNa MaJnUnA

New member
אנה,

אני חושבת שאם תגיבי לכל הודעה שלי בעוקצנות זה יהיה די מעייף.

Ana1 9

New member
לא מבינה אותך

זאת הודעה עוקצנית???!!! סה"F רשמתי בצחוק שאולי את עוקבת אחריי, גאד אלוהים פה יותר מידי רציניים. אל תדאגי לא חשבתי שכרגע את יושבת מול הבית שלי ומחכה שאני אצא מימנו, זה היה בצחוק. הסברתי סה"כ שזה נראה לי מוזר איך את יודעת מה אני עושה כל שבוע ולכן אמרתי בצחוק" אולי את עוקבת אחריי" יותר אני אהיה יותר רצינית ופורמלית ופחות אצחק שחס וחלילה לא תחשבי אחרת ממה שאני אומרת.

מצטער אבל פ"ת עיר מסריחה...

אין מקומות בילוי בגרווושששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשבר לי כבר..!!!!! עוד שישי בלי לעשות כלום...

Ana1 9

New member
זה בדיוק הבעיה

מה עושים?? זאת אומרת, כל כך הרבהימי שישי העברתי בבית מול איזה סרט, כי דרך אגב, הבית קולנוע גם נסגר עד 12. זאת אומרת אין ממש מה לעשות, אולי אם יוצאים עם מישהו בשישי מסויים אז יוצאים מפ"ת ואז גם אפשר להתנחם אם נתקעים בפ"ת בסרט ואח"כ הביתה.. אבל ככה שאין כלום וכשמשעמםם וחוזרים הביתה אחרי שבוע ארוך ורק מחפשים מה לעשות אבל אין אוטו וכולם תקועים בבתים שלהם.. אין מה לעשות. נמאס לי מסרטים ומפופקורן. תראו מה פ"ת גרמה לי.. לשנוא פופקורן.. חיים קשים..

קחי מונית שירות.

לטיילת. לערסים של ת"א. לכי תדעי... יש הרבה סיכויים שהם יהיו לפחות על רמה.. לא כמו פה בפ"ת

Ana1 9

New member
דווקא ביום חמישי הייתי בטיילת בת"א

היה הכי כיף שבעולם.. ומזג אוויר נהדר, וים מדהים ולשם ניקוי גם נקי.. אבל דווקא, אני תושבת העיר כבר 18 שנה, מותר לי פעם אחת "להנות" פה.

הייתי שם בשישי שעבר...

על החוף... היה סבבה... באמת אויר טוב. אבל סתם ללכת לשם לבד, לא שווה. אם הולכים אז רק עם חברים.... לכי לMIKE'S PLACE תראי קצת בייסבול :]

Ana1 9

New member
לא לבד.. עם כמה חברים

לא משנה.. נשארתי בסוף בודדה וגלמודה היום.. יש ימים כאלה, יעבור.

Sonyush16

New member
אסף אתה צודק ב100 אחוז! אני סתם

מתנחלת אצל חברה שלי, או שנפגשת עם חברים שלי מתיכון ברנר מכיתה י או שהולכת לפארק ו\או סרט כי באמת משעמם!! בזה אתה צודק..בחופש יצאתי הרבה לקניון ועם חברים וזהו... בחורף אני סתם ישנה אצל חברות.. ואם אני תקועה בבית אני רואה סרטים בפוך (אני לא טיפוס של חורף אבל בחופש היו מקרים שמתתי מחום ורציתי חורף)....הדבר היחיד שאני בחורף זה את הפוך ואת האפשרות לישון בלי להיחנק מחום ... נ.ב סליחה שחירפנתי את כולכם עם השרשורים מקווה שזה יסתדר בקרוב...ממ אין לי כוונות רעות לחפרן לכם ת'מוח...

Ron Da Chron

New member
אבני מה קורה אחי? כמה זמן כבר לא

ראיתי אותך... מה איתך? עובד? מתגייס ? מתבטל כמוני?

למעלה