שישי בערב!! מה המצב אנשים? מה אתם עושים בערב? טיילת ? פארקים? איפה אתה מבלים את בהוויקנד האחרון!?
מ מירית 17 New member 29/8/03 #1 שישי בערב!! מה המצב אנשים? מה אתם עושים בערב? טיילת ? פארקים? איפה אתה מבלים את בהוויקנד האחרון!?
ד דן צ New member 29/8/03 #3 כל יום שישי מסיבה אחרת אבל תמיד עם יובל כספין לפעמים אני חותך למועדון ה G.B שנמצא בגעש..
F faith2 New member 29/8/03 #4 הופה דנצי שלנו... עושה חיים אני עדיין לא יודעת, מה בתיכנונים.....אבל בטח כמו תמיד נפגשים עם החבר'ה בבית של מישהו או סתם בחוץ
הופה דנצי שלנו... עושה חיים אני עדיין לא יודעת, מה בתיכנונים.....אבל בטח כמו תמיד נפגשים עם החבר'ה בבית של מישהו או סתם בחוץ
F faith2 New member 30/8/03 #5 בסוף נשארתי תקועה בבית../images/Emo4.gif טוף, נחכה שאמיר יחזור הבייתה.... אמיייייייייר תחזור כבר!...יש לנו עסק לסיים, מקווה שהכנת שאלות
בסוף נשארתי תקועה בבית../images/Emo4.gif טוף, נחכה שאמיר יחזור הבייתה.... אמיייייייייר תחזור כבר!...יש לנו עסק לסיים, מקווה שהכנת שאלות
ד דן צ New member 30/8/03 #6 לכי לישון רותם שבבוקר לא תגידי לנו בוקר טוב ואת עפה למיטה יש לך בית ספר ביום ראשון!
A A m i r 17 New member 30/8/03 #10 רותם!!!!! ../images/Emo46.gif למה את מספרת שהלכנו לישון ביחד?!?!?! זה לא יאה!!!!