שישי ארה"ב

Mikel20

New member
שישי ארה"ב ../images/Emo58.gif

עכשיו הבנתי למה הוזכר מקרה גרנט
ממש אהבתי את הפרק, היו חסרים לנו כאלה כבר הרבה מאוד זמן, זה ממש הזכיר את ימי שילה העליזים. לא אהבתי שגם כאן זורקים את סטפני לסוד העניינים (כמו עם טיילור) . אז מה ניק? אתה תטפל בשיין לתמיד? לא לדאוג? אני כ"כ מריח הפללה שזה צועק לשמיים - ודווקא אין לי בעייה עם זה, זה לא משולש
וצפן , זה די ברור ששיין ירה בעצמו, רגע אחרי הירי הבחור כולו מחייך , ואילו רידג' כולו בהלם ולא מבין מה קרה... רק ממתי מתים כ"כ מהר מירי בבטן התחתונה??? טיילור חטפה כדור בלב וזה לא הרג אותה... רידג', כבר אמרו לך 100 פעם, אתה לא רופא, מה אתה קובע פתאום שהוא מת???
ודבר אחרון, למה לעזאזל יש לרידג' במשרד שק שיכול להכיל בני אדם?? just in case???? אני מתחיל ממש לאהוב את הסוויפס האלה.

../images/Emo58.gifשישי ארה"ב

לא. זה לא ברור ששיין ירה בעצמו. זה רק מראה שהוא מרוצה מהתוצאה - זה לא מראה מי לחץ על ההדק. הרי מבחינת שיין, העיקר שהוא ימות. אני לא מבין למה בראדלי אמר שהרוצח יעשה דברים לא אופייניים. הרי תמיד רידג' עושה דברים נוראיים ואז מנסה להסתיר/לכפר עליהם כמו האונס של ברוק, ההכאה של ריק... וכן. די ברור שעומדת להיות כאן הפללה. אני מניח שזה סוג של נקמה עבור סטפני. מצד שני - שניק יילך לכלא. כל דבר שיעצור את החתונה שלו לרחם האנושי! וכמובן -
לזכר שיין ז"ל.

ניני10

New member
../images/Emo58.gifובכן...

השק שריד'ג שם את גופתו של שין אינו מיועד לאכסון גופת אדם כפי שטענת מיקל... זה פשוט שק שתפקידו לכסות שמלות או חליפות...(כאלה כמו שפורסטר מייצרת)...

../images/Emo58.gif

מיותר לציין שההזמנה הראשונה של השקים הללו הייתה ב-1988 כשסטפני חשבה שהיא תצליח להרוג את ברוק

Mikel20

New member
אם כבר מיחזור ../images/Emo58.gif

זה יכול לשחזר את עלילת ת'ורן/מייסי/אנטוני/איוונה משנות ה 90...טיקי על סף חתונה, ניק הולך לכלא וטיילור מצליחה לזכות אותו ע"י כך שהיא מפתה את רידג' ...בעצם רגע, זה לא טוב, אז אולי היא תשכב איתו ותיהיה לנו שוב עלילת מי האבא
.. בכל מקרה, כל דבר שייתן עלילה שווה לטיקי
ושייגמר בנישואין ובילד שלהם.

../images/Emo45.gif!!!

בדיוק ממה שאנחנו צחקנו כשראינו את הפרק - איך זה שיש לו שק מתים מוכן במשרד לכל מקרה!!! מעולה!
הדבר השני שהצחיק אותי זה סטפני יושבת באוטו שלה ורואה את רידג' יוצא מהבניין, זורק גופה במטען שלו ונוסע לעבר המרינה כמו מטורף. ומה סטפני אומרת: " הממ, מעניין מה רידג' עושה..." ואם זה לא מספיק, בלי לדעת מה רידג' עושה, היא מסדרת לו אליבי (עם השיחה עם אשלי). אני חולה על האשה הזאת!!! פרק מצוין!

raz the 1

New member
../images/Emo58.gif מזה הפרק לא הועלה אצלה באתר

או שמא הבעיה היא אצלי..?? יוהו אם זה פרק סטייל שילה אני חייב לראות את זה..

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifרידג' פשוט אידיוט!!

הוא לא למד מעלילת טיילור שכל פשע סופו להיחשף? חוץ מזה מה זאת ההפללה הכ"כ ברורה הזאת? הוא לוקח את המרלין, ניק בדיוק מבהיר ללוטננט בייקר שהוא ידאג "לטפל" בשיין ועוזב לכיוון המרינה, ודי ברור איך זה ימשך מפה ואיך סטף תכפה על רידג' והאידיוט כמובן ישב בשקט ויתן לניק להיגרר למשפט לא צודק... הדבר היחיד שהיה מפתיע בפרק זה שסטף לא עזרה לניק לגלגל את שיין מעבר למעקה, אני חייבת להודות שהגיע הזמן לעלילה עם קצת אקשן (עד כמה שזה נחשב לאקשן) אבל למה הם חייבים להיות כ"כ צפויים??

M a g n u s

New member
../images/Emo6.gifהדבר הזה היה נראה לי כיסוי לשמלות

אתה יודע, אלה שכשקונים שמלה בחנויות אז מכניסים לתוכם ת'שמלה... בתור קניין שמלות ידוע אתה צריך לדעת כאלה דברים

למעלה