שישישבת!!!!

שישישבת!!!!

הייי שישישבת נכנס!!! השקמתי קום חחח..... אני לא כל כך אוהב את שישי כי יש לנו בצפר ויש חונכות... אני שונא חונכות!!!!! אבל מצד שני אני אוהב את הדמי כיס שמקבלים!! ואת הארוחה הגדולה היום בערב! אה!!! ויש ארץ נהדרת! שזה הכי טוב הכי טוב שיש (חוץ ממאיה)!! ומחר יש חופש!! הידד לממציא החופשה! לא ראיתי אתמול את עובדה... לא יודע שכחתי... םסםסתי משו מעניין תנו תקצירים@!!

ראיתי אתמול "עובדה" ואפשר להגיד

טוב שמאיה יצאה מרוברטו.אתמול שודר חלק א של התחקיר שבוע הבא שבו יסופר הסיפור של מאיה זה לפחות מה שאילנה דיין אמרה אך כעת אחרי ראיתי את החלק הראשון מאיה עשתה את הצעד המתבקש . בגדול מה שסופר שעבריין בשם אסי ועקנין השתלט על הסוכנות אמנם בצורה ישירה אלא הוא פועל למתחת בפני השטח כאשר הסיפור של מאיה מבחינת הסירוב לשחרורה והאיומים לא רק נחלת מאיה אלא עוד דוגמנית נוספת. בכל אופן אתמול זו הייתה הקדמה לסיפור הגדול שקשור למאיה שייחשף כאמור שבוע הבא. לסיכום העניין אין ספק שהתגובה עוד אתמול לפני ששודרה הכתבה שלינק ננתי אתמול אליה העידה על פניקה חשיפת האמת והבנתו של רוברטו שברגע שזה ייחשף הוא יהיה בצרות רציניות גרמה להודעה של שיחרורים בלי בעיות.לסיום אפשר להגיד טוב שהיא נפטרה ממנו עוד לפני שידור הכתבה כך שהיא מחוץ לביצה הקודחת הזו.

urimz5

New member
שבת שלום לכם!!!

לא הייתי כאן קצת אז עכשיו חזרתי..תתעוררו קצת!!

urimz5

New member
שבת שלום לכם!!!

לא הייתי כאן קצת אז עכשיו חזרתי..תתעוררו קצת!!

למעלה