שישור עידוד לעדי

FreakOfNature

New member
שישור עידוד לעדי

שמום מה חשה שבוזה לאחרונה... אני פוקדה עליכם (
) לכתוב פה עד כמה את אוהבים אותה

מישהי 111

New member
כפרה, תודה, אבל אני רוצה להסביר משו

קטן... בעיקרון לפרטיי פרטים אסור לי להכינס. אבל מה שקרה זה שחזרתי היום... העניין הוא שבגלל כל עניין החטופים היה עוצר על הבסיס שלי (בלי כל קשר לסגירה שהייתה אמורה להתבצע שנגעה אלינו), העוצר הזה הביא להרבה בעיות (לפחות אצלי) ואז היה סיפור אחר שעלה ומה שקרה שבמקום את השבת הזאת, אנחנו נסגור את השבת הבאה.. עכשיו איך, אני יוצאת מזה הפעם אין לי מושג... אם היו סוגרים כרגיל, בלי קשר לעוצר אז הייתי יוצאת ולא הייתי סוגרת את השבת הבאה, אבל אני לא יכולה כל שבוע לבוא לו עם תירוץ, למרות שיש סיבות מספיק טובות למה אני לא צריכה לסגור. הפעם אני לא רוצה להבטיח הבטחות שווא ולכן אני אשתוק. אם אני אצא שבוע הבא- אז מה טוב (אני אסע לכירנת עם חברה שלי כמו שסגרנו), אם לא- אז שיזדיינו.. כי ממש עיצבנו אותי ואת כולנו.. והכי מעצבן שיכולתי לצאת כבר אתמול! קיצר, נהיה מסריח הצה"ל הזה... עסוקים בהקפצות שאני בספק אם קשורות אלינו.. הדבר היחידי שאני מוכנה לעשות, זה תרומה למדינה שלי, עד אז שכולם ילכו להזדיין (סלחו לי על הביטויים, פשוט כולנו יצאנו מאד ממורמרים על הקטע הזה). צה"ל! לכו תדעו מה יהיה... אם היו מקפיצים אותי לעזה (מה שיכול להיות בהמשך) זה סיפור אחר.. אבל להיתקע בבסיס סתם על רקע שהכי לא קשור אלינו זה כבר אידיוטי וחסר היגיון לחלוטין.. ועובדה שהיו כאלה שיצאו בכייף אתמול בלי הרבה בעיות. מקווה שיהיה בסדר. במקרה הכי גרוע אני אסגור ואז שלום על ישראל.. לא ישמע מסגירות לפחות בארבעה חודשים הבאים. בכל מקרה, בלי שום קשר, המצב מאד רגיש ותהיו זהירים כולכם ושימו לב מי נמצא סביבכם, למרות שבגדול אין סיבה לכלום ומה שכן שמחתי לשמוע השבוע שה"חטוף" בן ה-62 מראשל"צ, הוא למעשה לא חטוף ולא נרצח.. סתם נפטר באמצע החיים... כבר גורם לי לשנות גישה ולהיות רגועה יותר. זהו.. שבת שלום לכולם.

מישהי 111

New member
הבנתי שיש סיכוי שההודעה נכתבה

לעדי השנייה, אז צר לי שגנבתי לך את ההודעה.. אבל פתחתי את זה על הדרך. מקווה שגם לך דברים יסתדרו.. אמן!

אבל לפי מה שאני רואה

גם את צריכה שרשור עידוד לא? אז בואו ניקח את השרשור הזה לכל העדיות בפורום

FreakOfNature

New member
השרשור הזה נפתח תדווקא לעדי השנייה

אבל שיהיה בכיף מאמי... עדיין אוהבים אותך

MoWz

New member
יאלללללללה עדייי

היא יודעת כמה אני אוהבת אותה......... מפהההה עדדדדדדדדדדדדדד עד...לשם--------------> אהה?? איך אני.. אני מקווה שיעבור מה שעובר עלייך אני באמת אוהבת אותך לגבי עדי הגדולה..גם אותך אני כווועפרת עלייך (?תאמת אין לי מושג מה זה אומר..אבל זה טוב) חוצפעע הצבא האזה..

Ana Lyn Newkirk

New member
גם אני כועפר עליך ../images/Emo3.gif

אל תדאגי, בשלב מסוים זה ייגמר, ולא תצטרכי לסגור שבתץות
אז קחי זאת באיזי

למעלה